Καλημέρα αν και καθυστερημένα θα σου απαντήσω εγώ σαν ντόπιος. Παλεύεται άνετα μιας και είναι μεγάλο νησί με πλήθος επιλόγων που δε θα σε κάνουν να βαρεθείς, δεν είναι ζευγαρονησι σε καμιά περίπτωση μιας και έχει πράγματα να κάνεις για όλα τα γούστα. Εγώ προσωπικά προτείνω για διαμονή Αργασι μιας και έχει στρατηγική θέση στο νησί, αρχικά είναι πολύ κοντά στην πόλη της Ζακύνθου που είναι και οι νυχτερινή ζωή του νησιού με καφετέριες, μπαράκια και γενικά εκεί θα δείτε τον περισσότερο ντόπιο πληθυσμό. Επίσης όμως είναι κοντά και στον Βασιλικό όπου θα βρείτε και μερικές από τις πιο όμορφες οργανωμένες και μη παραλίες του νησιού με άμμο. Τέλος κοντά στο Αργασι βρίσκονται και οι πλειοψηφία των νυχτερινών club τις Ζακύνθου (Island, Barrage, Cebu). Αυτά είναι τα βασικά σε γενικές γραμμές από κει και πέρα αν θέλετε κάτι πιο ψαγμένο δε θα σας απογοητεύσει, στα βόρεια του νησιού είναι οι άγριες παραλίες με βότσαλο και πιο κρύα νερά, δε πρέπει να χάσετε το πόρτο Λιμιωνα (ίσως η πιο όμορφη "παραλία" του νησιού για πολλούς), το Κορακονησι για βουτιές από βράχους και φωτογραφίες του ηλιοβασιλέματος, προς Βολιμα θα βρείτε πολλούς κρυφούς ορμισκους με λίγο κόσμο και ψυγειακια με μπύρες να κάθονται όλη μέρα. Αν συνεχίσω να γράφω και για τις επιλογές για φαι θα ξεφύγει το ποστ σε μέγεθος...οπότε αν έχετε απορίες είμαι διαθέσιμος. Κάτι τελευταίο που είδα σε προηγούμενα ποστ, προς θεού μη προτείνεται Λαγανά για διαμονή είναι κατασκευασμένος ξεκάθαρα για τουρίστες ούτε ωραία παραλία και οι επιλογές για βράδυ που αξίζουν είναι ελάχιστες.Παιδιά να ρωτήσω, Ζακυνθος παλευεται 7 μερες με 3 αλλους μαντραχαλαδες 30+ ή ειναι ζευγαρονήσι και τα μονα κορασια ειναι οι Αγγλιδες; Σκεφτομαστε για Τσιλιβι ή Αργαση.
Εγω το ψήνω ως φωτογράφος αλλα σκεφτομαι τους αλλους 3.