Sugar
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ψάχνεται....
- Ταξίδι-Όνειρο
- Απ' άκρη σ' άκρη
Καλημέρα σε όλους σας! Ενώ προγράμματιζα Ασία κατέληξα να κλείσω στη Ζάκυνθο. Οικογένεια με 2 έφηβες θα πάμε για 5 βράδια τον Αύγουστο 8-13 και θα μείνουμε Τσιλιβί. Πάω με μισή καρδιά Είμαι σίγουρη ότι το νησί έχεις πολλές ομορφιές αλλά με χαλάει πολύ αυτή η τουριστίλα που νομίζω ότι βγάζει. Πρέπει να νοικιάσω ένα σκάφος και να είμαι 5 μέρες εν πλώ για να το απολαύσω?? πλάκα κάνω αλλά εάν ήταν οικονομικά θα το έκανα!!! Μπορείτε να με βοηθήσετε να βγάλω ένα πρόγραμμα 5 ημερών με τα πιο όμορφα σημεία, πράγματα, που θα βοηθήσουν να αποκατασταθεί η υπόληψη του νησιού στο μυαλό μου? Σίγουρα υπάρχουν κι αν χρειάζεται να πληρώσουμε και κάτι παραπάνω! Μην με παρεξήγησετε δεν το υποτιμώ το νησί γιατί δεν υποτιμώ κανένα μέρος, απλά νομίζω ότι πρέπει να ψαχτώ πολύ και με νοιάζει πολύ η αισθητική να την προβάλουμε. Εχω διαβάσει όλα τα προηγούμενα ποστς κι έχω κρατήσει σημειώσεις αλλά δεν ξέρω σε 5 μέρες πως να τα συνδυάσω ώστε να χωρέσω τα καλύτερα. Ωραία μπάνια οδικώς ή με καραβάκι, ωραίο φαγητό σε όμορφο περιβάλλον. Όσοι είναι γνώστες κι έχουν να προτείνει να κάνουμε καμπάνια ανάδειξης!!!!!