paefstra
Member
Το Μουρανο θελει 2 ωρες το πολυ. Πολυ βαρετο.
Α οντως?θελω να ξεφυγω απο την κλασσικη τουριστικη εκδρομη που κανουν εκει συνηθως οποτε ψαχνω τι θα ηταν καλο να δω μονη μου...Το Μουρανο θελει 2 ωρες το πολυ. Πολυ βαρετο.
Συμφωνώ!Το Μουρανο θελει 2 ωρες το πολυ. Πολυ βαρετο.
Για μένα πάρε το βαπορέτο και πήγαινε μόνο στο Μπουράνο που είναι πολύ πιο όμορφο, κάνε με την ησυχία σου τη βόλτα σου, βγάλε τις φωτογραφίες σου και χάζεψε τα πολύχρωμα σπιτάκια ..όταν βαρεθείς πάρε το επόμενο βαπορέτο και πίσω στη Βενετία!Α οντως?θελω να ξεφυγω απο την κλασσικη τουριστικη εκδρομη που κανουν εκει συνηθως οποτε ψαχνω τι θα ηταν καλο να δω μονη μου...
Έχω βγάλει κάποιες φωτογραφίες. Τι ψάχνετε; Σας επισυνάπτω 3 χάρτες που φωτογράφισα.Εξαρτάται από το χρόνο που διαθέτεις να δεις τα μουσεία και τις πινακοθήκες.
Επ' ευκαιρία αυτός που θα επισκεφτεί το αρχαιολογικό μουσείο Correr το οποίο βρίσκεται απέναντι από τον Αγ. Μάρκο θα ήθελα να μου φωτογραφίσει μια εικόνα που αφορά την Κρήτη και να μου τη στείλει. Λεπτομέρειες θα του πω μέσω προσωπικού μηνύματος Ευχαριστώ
Έχω βγάλει κάποιες φωτογραφίες. Τι ψάχνετε; Σας επισυνάπτω 3 χάρτες που φωτογράφισα.
View attachment 428320 View attachment 428318
View attachment 428319
Ναι ήμασταν το περασμένο ΣΚ. Ουτε καν είδα κουνούπι, καλά να περάσετε!@nthed ήσουν εκεί αυτές τις μέρες?? Εμείς πάμε την ερχόμενη εβδομάδα. Ακούω ότι έχει κουνούπια. Πώς ήταν η κατάσταση??