Ιταλία Πληροφορίες και πρόγραμμα για Βενετία

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Καλησπέρα και συγνώμη αν θα γίνω κουραστικός αλλά θα μπορούσα να έχω κάποιες πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι που έκλεισα για τον Μάιο. Θα είμαστε 4 άτομα και δεν έχω ιδέα για το που να μείνεις (λογικές τιμές) και τις μετακινήσεις. Ευχαριστώ πολύ
Ρίξε μια ματιά εδώ, διαβάζοντας από το τέλος προς την αρχή του νήματος:

Ιταλία - Διαμονη στην βενετια

Ομοίως κι εδώ για πληροφορίες.

Ιταλία - Βενετια συμβουλες.....

Αρκετοί είναι αυτοί που προτιμούν το γειτονικό Mestre για φθηνότερη διαμονή και πηγαινοέρχονται με τα μέσα. Εξαρτάται τι θα βρείτε εντός Βενετίας και σε τι τιμή, θέλει καλό ψάξιμο.
Όσον αφορά τις μετακινήσεις τα πόδια σας να ναι καλά, συν τα βαπορέτα που εξυπηρετούν στα δρομολόγια εντός πόλης.

wanderwoman

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα

Pilgrim

Member
Καλησπέρα στο φόρουμ. Στις 28/7 λογικά θα είμαστε Βενετία και θα θέλαμε να πάμε στον Ελληνικό ορθόδοξο ναό του Αγίου Γεωργίου Chiesa di San Giorgio dei Greci. Ξέρω ότι είναι περίπου κοντά στην γνωστή πλατεία του Αγίου Μάρκου αλλά για να γλιτώσουμε το περπάτημα και να προλάβουμε και λίγο την κυριακάτικη λειτουργία ξέρει κάποιος ποιο βαπορετο μπορούμε να πάρουμε από το σταθμό του τραίνου Santa Lucia ; Πως βγάζουμε εισιτήρια για τα βαπορετα; Επίσης καμία καλή και οικονομική πρόταση για καφέ, apperol, σάντουιτς στην περιοχή ; Τέλος το πιλοτικό πρόγραμμα που είχαν ξεκινήσει για εισιτήριο εισόδου στη Βενετία είναι ακόμη σε ισχύ; Νομίζω έληγε στις 15/7 και μετά θα το αξιολογούσαν, υπάρχει περίπτωση να ξέρει κάποιος τι ισχύει τώρα;

noraki

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΜΑΛΤΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΟΛΟΜΒΙΑ
Εμείς βγάλαμε εισιτήρια απο την piazzale roma είναι το σημείο που σταματάνε τα λεωφορεία,ανάλογα με τις μέρες που θα μείνετε συμφέρει να βγάλετε κ το αντίστοιχο εισιτήριο.Υπαρχει χάρτης στην ιστοσελίδα τους με τα δρομολόγια αλλά εμάς μας βόλεψε πολυ κ η google maps.Με τα εισιτήρια μπορείς να πας κ σε άλλα νησακια.Μην χάσετε το Μπουράνο είναι μια ομορφιά!
Screenshot_2024-07-18-00-48-12-183_com.mi.globalbrowser.jpg
IMG_20231103_141441.jpg

wanderwoman

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Τις προάλλες ήμουν και πράγματι μέχρι τις 14 ή 15 έγραφε θυμάμαι οπότε δε σε αφορά το θέμα εισιτήριο.

grinder22

Member
Καλησπερα, σκεφτομαι να προγραμματισω ενα τριημερο στη Βενετια στα μεσα Νοεμβρη.

Ειναι καλη χρονικη επιλογη ή πολυ ρισκο απο αποψη καιρου/παλιρροιας για αυτην την περιοδο?

Επόμενο Ταξίδι
Περού-Σβάλμπαρτ
Καλησπερα, σκεφτομαι να προγραμματισω ενα τριημερο στη Βενετια στα μεσα Νοεμβρη.

Ειναι καλη χρονικη επιλογη ή πολυ ρισκο απο αποψη καιρου/παλιρροιας για αυτην την περιοδο?
Είναι ρίσκο ο Νοέμβριος. Κατα την γνώμη μου αν μπορείς Οκτώβριο ή Απρίλιο είναι καλύτερη περιόδο για καλό καιρό, μεγάλη μέρα και λιγότερους τουρίστες.

thanassis33

Member

Εγώ πάντως 15 -18 Δεκεμβρίου 2019 που επισκέφτηκα την Βενετία, υπήρχε πλημμύρα η οποία όμως ήταν αντιμετωπίσιμη. Είναι λαχείο δεν μπορείς να ξέρεις από πριν.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom