piccolo_mondo
Member
Α τοτε ενταξει, αναγκαστικα θα βγειτε απο εκει!Kλείνει στις 5 την ημέρα της επισκεψής μας, οπότε σκέφτομουν το υπόλοιπο της ημέρας να το περάσουμε στο Sirmione.
Α τοτε ενταξει, αναγκαστικα θα βγειτε απο εκει!Kλείνει στις 5 την ημέρα της επισκεψής μας, οπότε σκέφτομουν το υπόλοιπο της ημέρας να το περάσουμε στο Sirmione.
Εκει πονταρω!Α τοτε ενταξει, αναγκαστικα θα βγειτε απο εκει!
Δες το Κεφαλαιο 2 της παρακατω ιστορίας:Gardaland... Έχεις πάει κανείς σε αυτό το πάρκο να μας πει αν του άρεσε? να μας κάνει μια σύγκριση με disneyland? Σκέφτομαι να πάω το Πάσχα 2 μέρες
Πηγα φετος. Στην κόρη μου 10 χρονων αρεσε περισσοτερο απο την disneyland που ειχαμε παει οταν ηταν 7...Gardaland... Έχεις πάει κανείς σε αυτό το πάρκο να μας πει αν του άρεσε? να μας κάνει μια σύγκριση με disneyland? Σκέφτομαι να πάω το Πάσχα 2 μέρες
Είναι ωραία η Gardaland και το Πάσχα είναι καλή εποχή για επίσκεψη, καθώς τα περισσότερα παιχνίδια είναι υδάτινα. Δεν είναι τόσο δεμένη θεματικά όπως η Disneyland, αλλά προσωπικά δεν το θεωρώ πρόβλημα, καθώς έχει μερικά ενδιαφέροντα και απρόβλεπτα rides. Επίσης είναι σε ωραία περιοχή οπότε συνδυάζεται εύκολα σε ταξίδι στην λίμνη Garda, στην Βερόνα και γύρω περιοχές.Gardaland... Έχεις πάει κανείς σε αυτό το πάρκο να μας πει αν του άρεσε? να μας κάνει μια σύγκριση με disneyland? Σκέφτομαι να πάω το Πάσχα 2 μέρες
Καλημερα! Εχω παει και στα 2 με τα παιδια μου, ισως η Gardaland τελικα να μας αρεσε περισσοτερο. Πιο εντυπωσιακα roller coaster (αν τα παιδια ειναι 10+, εμενα δεν ηταν), πιο οικονομικη, λιγοτερος κοσμος. Το "αρνητικο" ειναι οτι τα παιδια δεν γνωριζουν τους ηρωες, αλλα δεν τους ενοιαξε. Η disneyland μου φανηκε πανηγυρι και καπως παραμελημενη, δεν ξερω πώς να το πω για να μην την αδικησω. Ειχα ξαναπαει πριν 20 χρονια και ειχε αλλη αιγλη.Gardaland... Έχεις πάει κανείς σε αυτό το πάρκο να μας πει αν του άρεσε? να μας κάνει μια σύγκριση με disneyland? Σκέφτομαι να πάω το Πάσχα 2 μέρες
Μεγάλο Σάββατο που θέλουμε να πάμε μάλλον θα κλείνει στις 18:00. Θεωρείτε προλαβαίνουμε να τα δούμε όλα? Μάλλον λόγω αργίας θα έχει μεγάλες ουρές. Είδα το κόστος 50€το άτομο συν 100€ για απεριόριστες φορές fast pass. Μου φαίνονται πολλά τα 150€ το άτομο ακόμη και αν δεν περιμένω σε καμία ουράΚαλημερα! Εχω παει και στα 2 με τα παιδια μου, ισως η Gardaland τελικα να μας αρεσε περισσοτερο. Πιο εντυπωσιακα roller coaster (αν τα παιδια ειναι 10+, εμενα δεν ηταν), πιο οικονομικη, λιγοτερος κοσμος. Το "αρνητικο" ειναι οτι τα παιδια δεν γνωριζουν τους ηρωες, αλλα δεν τους ενοιαξε. Η disneyland μου φανηκε πανηγυρι και καπως παραμελημενη, δεν ξερω πώς να το πω για να μην την αδικησω. Ειχα ξαναπαει πριν 20 χρονια και ειχε αλλη αιγλη.
Edit: μεγαλο συν της disneyland εναντι της gardaland το νυχτερινο show
Σαν χρονος μεχρι τις 18:00 κι εφοσον πατε πρωι πρωι, θεωρω προλαβαινετε, με νορμαλ ουρες. Το Σαββατο αυτο συμπιπτει με το καθολικο Πασχα? Αν ναι, τοτε οντως θα εχει πολυ κοσμο και θα ταλαιπωρηθειτε και δεν θα τα προλαβετε ολα. Ειναι παρα πολλα τα 150/ατομο για μια ημερα στην Gardaland, δεν θα ελεγα οτι αξιζει... Δεν υπαρχει δυνατοτητα να πατε Παρασκευη ή Δευτερα, αν ειναι ανοιχτα...?Μεγάλο Σάββατο που θέλουμε να πάμε μάλλον θα κλείνει στις 18:00. Θεωρείτε προλαβαίνουμε να τα δούμε όλα? Μάλλον λόγω αργίας θα έχει μεγάλες ουρές. Είδα το κόστος 50€το άτομο συν 100€ για απεριόριστες φορές fast pass. Μου φαίνονται πολλά τα 150€ το άτομο ακόμη και αν δεν περιμένω σε καμία ουρά
Το ξερεις οτι στο τιτλο εχεις γραψει Βέροια ε; Και καηκε ο εγκεφαλος μου πώς το συνδυασες με Γκαρντακαλησπέρα σας, την επόμενη εβδομάδα θα είμαι στην Γκαρντα 4 ημέρες και θα περάσω και 1 μέρα από Βερόνα. Υπάρχουν κάποιες προτάσεις για καλό φαγητό σε αυτές τις δυο πόλεις?