• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Πληροφορίες για περιοχή Garda.

AERAS

Member
Gardaland... Έχεις πάει κανείς σε αυτό το πάρκο να μας πει αν του άρεσε? να μας κάνει μια σύγκριση με disneyland? Σκέφτομαι να πάω το Πάσχα 2 μέρες

Grerena

Member
Επόμενο Ταξίδι
Bordeaux
Ταξίδι-Όνειρο
Tromso, Las Vegas
Gardaland... Έχεις πάει κανείς σε αυτό το πάρκο να μας πει αν του άρεσε? να μας κάνει μια σύγκριση με disneyland? Σκέφτομαι να πάω το Πάσχα 2 μέρες
Δες το Κεφαλαιο 2 της παρακατω ιστορίας:

Ιταλία - Gardaland, Άλπεις, όπερα, βίλλες, λίμνες. Που αλλού; Στην Ιταλία.

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
Πηγα φετος. Στην κόρη μου 10 χρονων αρεσε περισσοτερο απο την disneyland που ειχαμε παει οταν ηταν 7...
Το βασικο πλεονεκτημα που εχει ειναι οτι τα τρενακια ειναι σε εξωτερικο χωρο οποτε εχει θεα κ επισης ανεβαζει την αδρεναλινη περισσοτερο σε σχεση με την disneyland που ειναι σε κλειστο χωρο. Επισης οι ουρες δεν είναι τοσο τραγικες.
Σιγουρα η disneyland έχει πολυ περισσοτερες δραστηριοτητες, show, μαγαζια κ φυσικα τα σκηνικα ειναι πιο προσεγμένα, αλλά πιστευω ότι κ εκει εχει γινει καλη δουλιτσα, στην φιλοσοφια της disneyland σαν γενικο στησιμο

depo

Member
Επόμενο Ταξίδι
Καβάλα
Ταξίδι-Όνειρο
νησί του Πάσχα
Είναι ωραία η Gardaland και το Πάσχα είναι καλή εποχή για επίσκεψη, καθώς τα περισσότερα παιχνίδια είναι υδάτινα. Δεν είναι τόσο δεμένη θεματικά όπως η Disneyland, αλλά προσωπικά δεν το θεωρώ πρόβλημα, καθώς έχει μερικά ενδιαφέροντα και απρόβλεπτα rides. Επίσης είναι σε ωραία περιοχή οπότε συνδυάζεται εύκολα σε ταξίδι στην λίμνη Garda, στην Βερόνα και γύρω περιοχές.

piccolo_mondo

Member
Καλημερα! Εχω παει και στα 2 με τα παιδια μου, ισως η Gardaland τελικα να μας αρεσε περισσοτερο. Πιο εντυπωσιακα roller coaster (αν τα παιδια ειναι 10+, εμενα δεν ηταν), πιο οικονομικη, λιγοτερος κοσμος. Το "αρνητικο" ειναι οτι τα παιδια δεν γνωριζουν τους ηρωες, αλλα δεν τους ενοιαξε. Η disneyland μου φανηκε πανηγυρι και καπως παραμελημενη, δεν ξερω πώς να το πω για να μην την αδικησω. Ειχα ξαναπαει πριν 20 χρονια και ειχε αλλη αιγλη.
Edit: μεγαλο συν της disneyland εναντι της gardaland το νυχτερινο show

AERAS

Member
Καλημερα! Εχω παει και στα 2 με τα παιδια μου, ισως η Gardaland τελικα να μας αρεσε περισσοτερο. Πιο εντυπωσιακα roller coaster (αν τα παιδια ειναι 10+, εμενα δεν ηταν), πιο οικονομικη, λιγοτερος κοσμος. Το "αρνητικο" ειναι οτι τα παιδια δεν γνωριζουν τους ηρωες, αλλα δεν τους ενοιαξε. Η disneyland μου φανηκε πανηγυρι και καπως παραμελημενη, δεν ξερω πώς να το πω για να μην την αδικησω. Ειχα ξαναπαει πριν 20 χρονια και ειχε αλλη αιγλη.
Edit: μεγαλο συν της disneyland εναντι της gardaland το νυχτερινο show
Μεγάλο Σάββατο που θέλουμε να πάμε μάλλον θα κλείνει στις 18:00. Θεωρείτε προλαβαίνουμε να τα δούμε όλα? Μάλλον λόγω αργίας θα έχει μεγάλες ουρές. Είδα το κόστος 50€το άτομο συν 100€ για απεριόριστες φορές fast pass. Μου φαίνονται πολλά τα 150€ το άτομο ακόμη και αν δεν περιμένω σε καμία ουρά

piccolo_mondo

Member
Μεγάλο Σάββατο που θέλουμε να πάμε μάλλον θα κλείνει στις 18:00. Θεωρείτε προλαβαίνουμε να τα δούμε όλα? Μάλλον λόγω αργίας θα έχει μεγάλες ουρές. Είδα το κόστος 50€το άτομο συν 100€ για απεριόριστες φορές fast pass. Μου φαίνονται πολλά τα 150€ το άτομο ακόμη και αν δεν περιμένω σε καμία ουρά
Σαν χρονος μεχρι τις 18:00 κι εφοσον πατε πρωι πρωι, θεωρω προλαβαινετε, με νορμαλ ουρες. Το Σαββατο αυτο συμπιπτει με το καθολικο Πασχα? Αν ναι, τοτε οντως θα εχει πολυ κοσμο και θα ταλαιπωρηθειτε και δεν θα τα προλαβετε ολα. Ειναι παρα πολλα τα 150/ατομο για μια ημερα στην Gardaland, δεν θα ελεγα οτι αξιζει... Δεν υπαρχει δυνατοτητα να πατε Παρασκευη ή Δευτερα, αν ειναι ανοιχτα...?

Edit: να προσθεσω κατι σχετικα με τα 150€/ατομο. Εχει να κανει και με την συνθεση που θα πατε, αν πχ ειστε οικογενεια 3-4 ατομα, δεν αξιζει να δωσετε 450-600 για μια μερα εκει. Αν ειστε ενα ατομο και πατε με την παρεα σας ειναι αλλιως, ετσι εγω θα τα εδινα, θα τα εκανα ολα σε μια μερα και θα ειχα την αλλη μερα ελευθερη. Απο την αλλη αν ειναι να μην δωσετε τα εξτρα χρηματα και τελικα διαπιστωσετε οτι χρειαζεστε και 2η μερα εκει γιατι δεν προλαβατε, ε κι αυτο χαζομαρα μου φαινεται, αν σκεφτουμε ποσες ομορφιες εχει η περιοχη εκει... οποτε καπως πρεπει να το ζυγισετε...

Last edited:

ababadisney

Member
καλησπέρα! θα επισκεφτώ την περιοχή 23/09
έκλεισα 3 βραδιές στο B&B 7 Vizi υστερα απο την κριτικη σου.
ήθελα να ρωτήσω για περιήγηση στα γύρω πάρκα και στην Γκαρνταλαντ υπάρχει συγκινονια με λεοφορεια κλπ? η θα πρέπει να έχουμε δικό μας αμάξι?

ευχαριστώ πολύ!

ababadisney

Member
καλησπέρα σας, την επόμενη εβδομάδα θα είμαι στην Γκαρντα 4 ημέρες και θα περάσω και 1 μέρα από Βερόνα. Υπάρχουν κάποιες προτάσεις για καλό φαγητό σε αυτές τις δυο πόλεις?

varioAthens

Member
καλησπέρα σας, την επόμενη εβδομάδα θα είμαι στην Γκαρντα 4 ημέρες και θα περάσω και 1 μέρα από Βερόνα. Υπάρχουν κάποιες προτάσεις για καλό φαγητό σε αυτές τις δυο πόλεις?
Το ξερεις οτι στο τιτλο εχεις γραψει Βέροια ε; Και καηκε ο εγκεφαλος μου πώς το συνδυασες με Γκαρντα:haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom