fotast
Member
Trattoria Dal Taio στην Βερόνα.παρέα... που να φάμε νόστιμα σε Βερόνα, Πάδοβα?
Trattoria Dal Taio στην Βερόνα.παρέα... που να φάμε νόστιμα σε Βερόνα, Πάδοβα?
παντου!!! Ιταλια ειναι, τι μπορει να παει λαθος
πολλά ! παθούσα εδω!!!παντου!!! Ιταλια ειναι, τι μπορει να παει λαθος
Η Βερόνα έχει αξιοθέατα που τα βλέπεις απ' έξω. Βασικά στη Βερόνα αξίζουν οι βόλτες. Γι' αυτό, αν έχετε τη δυνατότητα, διαλέξτε μια μέρα που να μην βρέχει για να ευχαριστηθείτε την εκδρομή. Επίσης, η Βερόνα είναι πολύ τουριστική. Αν μπορείτε να μην πάτε Σάββατο, αλλά κάποια καθημερινή, θα γλιτώσετε λίγο από το στριμωξίδι. Όταν καλύψετε Αrena, Castelvecchio, Piazza delle Erbe, Piazza dei Signori, μπορείτε να α) συνεχίστε με βόλτες στο κέντρο, β) να περάσετε την Ponte Pietra, να πάρετε το funiculare από απέναντι και να ανεβείτε στο Castel San Pietro. Μπορείτε να κατέβετε με τα πόδια για να δείτε και λίγο τη συνοικία Veronetta, αν έχετε χρόνο. Στην Ponte Pietra, μπορείτε να σταματήσετε για ένα καφέ στο Terezza Bar al Ponte. Τουριστικό, αλλά αξίζει να κάτσε έξω στη βεράντα.Παιδιά καλησπέρα!! Πρώτα ο Θεός θα είμαστε 2 Δεκεμβρίου στο Μιλάνο και λέμε να πάμε μια εκδρομή στη Βερόνα. Έχετε να μου προτείνεται για μια μέρα τι μπορούμε να κάνουμε και που να φάμε??
Και ενας που ξερει απο Βερονα!! Το terazza bar al ponte διπλα στο ponte pietra ειναι το αγαπημενο μου μαγαζί στην Βερόνα , το εχω προτείνει πολλές φορές εδω και σε πολλους φιλους που εχουν παει Βερονα. Η καλυτερη θέα της πολης ειναι βεβαια απο το Castel San Pietro. Τα αλλα ειναι τα κλασσικα casa di Giuletta, Arena, Liston, piazza Erbe κλπ. Επίσης εγώ θα πρότεινα για φαγητό το bistrot Dante στην piazza dei Signori.Η Βερόνα έχει αξιοθέατα που τα βλέπεις απ' έξω. Βασικά στη Βερόνα αξίζουν οι βόλτες. Γι' αυτό, αν έχετε τη δυνατότητα, διαλέξτε μια μέρα που να μην βρέχει για να ευχαριστηθείτε την εκδρομή. Επίσης, η Βερόνα είναι πολύ τουριστική. Αν μπορείτε να μην πάτε Σάββατο, αλλά κάποια καθημερινή, θα γλιτώσετε λίγο από το στριμωξίδι. Όταν καλύψετε Αrena, Castelvecchio, Piazza delle Erbe, Piazza dei Signori, μπορείτε να α) συνεχίστε με βόλτες στο κέντρο, β) να περάσετε την Ponte Pietra, να πάρετε το funiculare από απέναντι και να ανεβείτε στο Castel San Pietro. Μπορείτε να κατέβετε με τα πόδια για να δείτε και λίγο τη συνοικία Veronetta, αν έχετε χρόνο. Στην Ponte Pietra, μπορείτε να σταματήσετε για ένα καφέ στο Terezza Bar al Ponte. Τουριστικό, αλλά αξίζει να κάτσε έξω στη βεράντα.
Δυο φορές που έχω πάει δεν έχω κάτσει ποτέ σε κανονικό εστιατόριο για φαγητό. Την τελευταία φορά την βγάλαμε με ποικιλίες αλλαντικών και τυριών όπου καθόμασταν για απεριτίβο και με πίτσα και πάστα στο χέρι. Μια φορά που το είχαμε αποφασίσει να πάμε σε εστιατόριο, χάσαμε για μισή ώρα την ώρα έναρξης του μεσημεριανού και δεν βρίσκαμε πουθενά να κάτσουμε. Οπότε προσοχή στα ωράρια και μια κράτηση δεν βλάπτει.
La Bottega della Gina XXL Για pasta fresca στο χέρι ή στα λίγα τραπέζια που έχει στο πατάρι. Οικονομικό, σε σύγκριση με τα υπόλοιπα στη Βερόνα, νόστιμο, αλλά σίγουρα θα κάτσετε σε μεγάλη ουρά.
Απο Riva προς Bergamo υπαρχει μια συγκλονιστικη διαδρομη "strada della Forra". Μη τυχον κ δεν πας!Καλησπέρα κ πάλι!
Όσο πιο πολύ ψάχνω την περιοχή, τόσο πιο πολύ μπερδεύομαι...έχω ψιλοκαταλήξει στο παρακάτω πλάνο και θα θελα την γνώμη σας!
1η μέρα: Πτήση για Bergamo- άφιξη νωρίς το πρωι, παραλαμβάνουμε αυτοκίνητο κ κατευθυνόμαστε Βερονα-διαμονή Βερόνα
2η μέρα: Gardaland-απογευμα Sirmione & επιστροφή Βερόνα για διανυκτερευση
3η μέρα: Verona- Malcesine (αναβαση με τελεφερικ στο monte baldo) - Riva del Garda (διανυκτερευση)
4η μέρα: Riva del Garda - Cascate del Varone - Limone sul Garda - Salo - Bergamo (διανυκτερευση λόγω πτήσης νωρίς το πρωι - εχουμε μεινει Bergamo παλιοτερα)
Στο google maps μου δειχνει οτι ειναι κλειστηΑπο Riva προς Bergamo υπαρχει μια συγκλονιστικη διαδρομη "strada della Forra". Μη τυχον κ δεν πας!
Strada della Forra · Via Benaco, 25010 Tremosine sul Garda BS, Italie