alex-angel
Member
καλησπερα και απο μένα. εχετε να μου προτεινετε ωραια μαγαζακια για aperitivo στη Ναπολη?
Μια χαρά αξίζει για χειμώνα. Είναι μια μεγάλη πόλη που "ζει" όλον τον χρόνο. Επιπλέον, θα συναντήσετε καιρό περίπου σαν της Ελλάδας.Καλημέρα σε όλους!!!
Σκέφτομαι να κλείσω για Νάπολη τέλη Νοεμβρίου για ένα τριήμερο αξίζει για χειμώνα ;
Επίσης μια βοήθεια που κοντά να μείνουμε και τι προλαβαίνουμε να δούμε σε αυτό το τριήμερο !!!
Και εμεις κάπου εκεί κοντά είχαμε μείνει αλλά το βράδυ κυριως δεν αισθανόμασταν και πολύ ασφαλείς... Βλέπεις πολλούς περίεργους στο δρόμο... Εμεις ήμασταν και κορίτσια βεβαια,και αρκετά νεαρές σε ηλικία όποτε ξερεις, ισως φοβόμασταν λίγο παραπάνω και είχαμε παντου το νου μας... Βολεύει πολύ επειδή έχει κοντά τον σταθμό, απλά να ξερεις ότι καλύτερα θα ήταν να μην τριγυριζες πολύ εκεί το βράδυ και να πηγαίνεις κατευθείαν στο ξενοδοχείοΣας ευχαριστώ για τις απαντήσεις ποια περιοχή θεωρητικά είναι κέντρο ; Βρίσκω ωραίο ξενοδοχείο δίπλα στο σιδηροδρομικό σταθμός είναι καλή περιοχή;
Γειά σου και από εμένα.Καλημέρα σε όλους!!!
Σκέφτομαι να κλείσω για Νάπολη τέλη Νοεμβρίου για ένα τριήμερο αξίζει για χειμώνα ;
Επίσης μια βοήθεια που κοντά να μείνουμε και τι προλαβαίνουμε να δούμε σε αυτό το τριήμερο !!!
Καλησπέρα.καλησπέρα!
ψήνομαι πολύ για ταξίδι στη Νάπολη, διάβασα την υπέροχη ιστορία-ξενάγηση με τα πολλά κεφάλαια μα θα ήθελα να σας ζητήσω κάτι διαφορετικό.
ο σύζυγος δεν έχει τη πολυτέλεια άνετης μετακίνησης (πονεμένες αρθρώσεις) και θα ήθελα προτάσεις για ένα διήμερο/τριήμερο όσο το δυνατόν πιο... εύκολο. θα μου πείτε να πάω με τα καπη και δίκιο θα έχετε ^_^ θα προτιμούσα και γαστρονομικές προτάσεις μιας κ είμαστε λιχουδιάρηδες κ μας ενδιαφέρει πολύ κάθε έδεσμα και ποτό που έχει να προσφέρει μια ξένη πόλη. σας ευχαριστώ πολύ <3