• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταϊλάνδη Πληροφορίες για Κο Σαμούι

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
awww.ajarnforum.net_vb_images_smilies_wai.gif
16-30 Ιουλιου :clap::clap::clap: θα ειμαι γενικα Thai..καποιες μερες θα αφιερωθουν στο Παγκαν. Δρομολογιο θα αποφασιστει επιτοπου , μαλλον πινοντας ποτακι το πρωτο βραβυ σε κανενα sky bar!
Η αποφαση ηταν πραγματικα της τελευταιας στιγμης..εγω για Κερκυρα ετοιμαζομουν :shock: δεν ξερω τι εγινε! Τo Koh Phangan στο λαιμο σου Gts :haha:
kerasaki αποφασισες για Παγκαν κι εσυ?
Καψτε κανενα στικακι στο Βουδα να μας κανει ηλιολουστες μερες παιδια!

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
16-30 Ιουλιου :clap::clap::clap: θα ειμαι γενικα Thai..καποιες μερες θα αφιερωθουν στο Παγκαν. Δρομολογιο θα αποφασιστει επιτοπου , μαλλον πινοντας ποτακι το πρωτο βραβυ σε κανενα sky bar!
Η αποφαση ηταν πραγματικα της τελευταιας στιγμης..εγω για Κερκυρα ετοιμαζομουν :shock: δεν ξερω τι εγινε! Τo Koh Phangan στο λαιμο σου Gts :haha:
προδότες όλοι σας!!!!!!!!
τωρα βρήκατε να πατε??? εγώ ποιον θα συναντήσω σε μπαράκια στην tai το καταχείμωνο???:bleh:

kerasaki

Member
Αααααα.....

Εγω αποφάσισα για 1 μήνα διακοπές τον χειμώνα. με βάση το Σαμούι θα αφιερώνω 5 ήμερα στα γύρω νησιά ..... ναιαιαιαι θα μείνω και κο Φαγκάν !!! αλλά άμα βρείτε και δείτε κάτι άλλο είμαι όλη αυτιά .... Σας ζηλέυω που θα πάτε τώρα αλλά λόγω δουλειάς δεν μπορώ να φύγω καλοκαίρι !!! αλλά, να μου τραβήξετε φωτο με τις εξωτικές παραλίες για να δω που θα μείνω!!! Θέλω λεπτομερή περιγραφή όταν γυρίσετε !!!! :(:(:(:(:(:(:(:(:(

GTS

Member
προδότες όλοι σας!!!!!!!!
τωρα βρήκατε να πατε??? εγώ ποιον θα συναντήσω σε μπαράκια στην tai το καταχείμωνο???:bleh:
Εσύ μη μιλάς βρε που κανονίζεις Ταϋλάνδη ΚΑΙ Λάος μαζί! Προδότρα! :haha:
Θα σου φέρω φρέσκα νέα από το βορρά!

trixoptosi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαλδίβες
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή
Λοιπον, διαβαζοντας καποια πράγματα για Ko Σαμουι ενθουσιαστηκα!!

Λετε να το επιλεξω για το γαμηλιο ταξιδι μου?

Για να σας βοηθησω, θελουμε να χαλαρωσουμε αλλα δε θα μας χαλουσε και καμια εκδρομουλα!!!Φυσικα η διαμονή μας θέλουμε να ειναι Αll Inclusive εκτός αν έχει φθηνό και καλό φαγητό κατα κει!!
Εχω παρει καλες ομολογώ προσφορες απο ταξιδιωτικά πρακτορεία!!Βοηθηστε!!!

Sos!!Δε θελουμε να ξεποδαριστουμε!Να χαλαρωσουμε θελουμε σε ένα αλλο εντελώς μέρος!!

varioAthens

Member
Ααααχχχ έχουμε παρεκλίνει και οι 2 από τη σωστή ήπειρο!!! :bleh:
Θα έρθει και ο junior? Τι junior δηλαδή, θα έχει μεγαλώσει πλέον!!! :)

GTS

Member
Για να γιορτάσω τα επικείμενα ταξίδια εκλεκτών μελών στο Σιαμ, έφτιαξα μόλις ένα pad-thai μούρλια, από τα καλύτερα που έχω κάνει...

Άντε να μπαίνουμε σε ρυθμό!

GTS

Member
Μη ξεχάσετε και το Κο Τάο, άλλο ένα σχετικά ανέγγιχτο νησί πνιγμένο στη βλάστηση, με υπέροχα νερά και παραλίες...δίπλα στο Πανγκάν, είναι και αυτό must. Το Σαμούι γενικώς έρχεται τρίτο και καταϊδρωμένο, χωρίς βέβαια να μην αξίζει κι αυτό 2-3 μέρες, έχει κάποια καλούδια κι αυτό μοναδικά.
Maenum Resort [ Samui Thailand]
http://www.erandaspa.com/

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Εσύ μη μιλάς βρε που κανονίζεις Ταϋλάνδη ΚΑΙ Λάος μαζί! Προδότρα! :haha:
Θα σου φέρω φρέσκα νέα από το βορρά!
καλά προδότη φίλε μου!!
σας αγαπάω και τους ...τρείς!!:bleh::bleh::bleh:
κοίτα μην παραλείψεις το golden triangle.στον βορρα θα μεθυσετε απο το κλίμα της πραγματικής ταυλάνδης,τις φυτείες τσαγιού και το πραγματικό χρώμα της χώρας..
περιμένω να μου φρεσκάρετε τις αναμνήσεις μου..

• Like
Reactions: GTS

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Αει χαθειτε ρε Ταιλανδοπρεζονια...και τι μας το λετε ρε οτι θα ξαναπατε στην πατριδα????εεεεεεε???????:bash:

Χαθηκανε τοσες χωρες του κοσμου να δειτε και τιποτα αλλο.....αλλα εκει
στους κιτρινιαρηδες

Καλα να περασετε GTS και go2dbeach και να μας φερετε φρεσκα νεα απο την amazing:thailand01:

Πιστευω να εχετε καλες θαλασσες...τα στικακια αναψαν και ο Βουδας:innocent: συναινει για καλο ταξιδι:D
Ζωη να πας και στην bottle beach στο Παγκαν και ελπιζω να ειναι ετσι ομορφη οσο την ειχα δει.

Γαμωτο ζηλεψα ρεεεεε:mad: την αλλη φορα που θα σας ερθει επιθυμια για Ταιλανδη θα σας κερασω εισητηρια να πατε Βρυξελλες για αποτοξινωση:haha:

• Like
Reactions: GTS

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.602
Μέλη
39.346
Νεότερο μέλος
karatzas