• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ταϊλάνδη Πληροφορίες για Κο Σαμούι

GTS

Member
καλά προδότη φίλε μου!!
σας αγαπάω και τους ...τρείς!!:bleh::bleh::bleh:
κοίτα μην παραλείψεις το golden triangle.στον βορρα θα μεθυσετε απο το κλίμα της πραγματικής ταυλάνδης,τις φυτείες τσαγιού και το πραγματικό χρώμα της χώρας..
περιμένω να μου φρεσκάρετε τις αναμνήσεις μου..
Στο χρυσό τρίγωνο πας με ημερήσια σωστά? Να μη το χάσουμε έτσι (κι ας είναι λίγο ταλαιπωρία)?

Ανταποδίδω τις αγάπες...των δυο προς το παρόν :haha:

GTS

Member
Αει χαθειτε ρε Ταιλανδοπρεζονια...και τι μας το λετε ρε οτι θα ξαναπατε στην πατριδα????εεεεεεε???????:bash:

Χαθηκανε τοσες χωρες του κοσμου να δειτε και τιποτα αλλο.....αλλα εκει
στους κιτρινιαρηδες

Καλα να περασετε GTS και go2dbeach και να μας φερετε φρεσκα νεα απο την amazing:thailand01:

Πιστευω να εχετε καλες θαλασσες...τα στικακια αναψαν και ο Βουδας:innocent: συναινει για καλο ταξιδι:D
Ζωη να πας και στην bottle beach στο Παγκαν και ελπιζω να ειναι ετσι ομορφη οσο την ειχα δει.

Γαμωτο ζηλεψα ρεεεεε:mad: την αλλη φορα που θα σας ερθει επιθυμια για Ταιλανδη θα σας κερασω εισητηρια να πατε Βρυξελλες για αποτοξινωση:haha:
Επ, κάτω τα χέρια απ'τις Βρυξέλλες! Κοίτα ποιος ζηλεύει, κάποιος που θα φάει ένα μήνα στα άγια χώματα....ντροπή ρε, δε μας λυπάσαι τους σκλάβους που έχουμε 2 βδομάδες όλες κι όλες? :haha:

Ανοίχτε το δρόμο φίλοι μου κι εμείς σε 2-3 χρόνια θα επανέλθουμε..δημήτριοι!

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
και για να μη σου λέω μπουρδες γιατί στο τρίγωνο πανε πολλα χρόνια που πήγα (οι φωτογραφίες μου ειναι σε αναλογικη)..
διαβασε αυτό το αρθράκι που θα σου φανεί χρήσιμο..
http://www.tovima.gr/travel/article/?aid=101892
αν πατε στις φυλές ρώτα για τους δρόμους αλλα επι της παρούσης να είστε προσεκτικοί γιατί θυμάμαι απίστευτο καταχτύπι λασπόνερα και λακούβες με το τζιπ και τον οδηγό που ήταν σωστός σουμάχερ..
απο mae sai μπορείτε να περάσετε αυθημερόν στην myanmar με τα πόδια περνώντας την γέφυρα.να κρατάτε τα διαβατήρια.
αυτά και επειδή κοντεύει ο καιρός οτι βρίσκω θα τα παραθέτω.

varioAthens

Member
Και δε μου λέτε ρε παιδιά... μέσα η θάλασσα δεν είναι βάλτος? Γιατί από την άλλη μεριά οι πιο πολλές παραλίες ήταν σκέτος βούρκος...

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Και δε μου λέτε ρε παιδιά... μέσα η θάλασσα δεν είναι βάλτος? Γιατί από την άλλη μεριά οι πιο πολλές παραλίες ήταν σκέτος βούρκος...
τι θέλεις εσύ????
στην αφρική σου γρήγορα...:D:D

GTS

Member
Που είναι αυτά τα φοινίκια καλέ???
Είναι στο Σαμούι, η Maenam....αυτές είναι οι δικές μου από εκεί

Βούρκος στο Κο Πανγκάν εννοείς? Εγώ στις ανατολικές παραλίες καλοκαίρι που ήμουν και θα ξαναείμαι σε λίγες μέρες, η θάλασσα ήταν θαυμάσια-κρυστάλλινη. Αν πας βέβαια κακή περίοδο, οπουδήποτε στο κόσμο, με βροχές και μουσώνες κτλ. λογικό είναι η θάλασσα να είναι ταραγμένη...St John από θάλασσες δεν είναι, να τα λέμε, αλλά έχει ατμόσφαιρα, πολιτισμό, ναούς, φαγητό, φύση που είναι πραγματικά μοναδικά.

varioAthens

Member
Είναι στο Σαμούι, η Maenam....αυτές είναι οι δικές μου από εκεί

Βούρκος στο Κο Πανγκάν εννοείς? Εγώ στις ανατολικές παραλίες καλοκαίρι που ήμουν και θα ξαναείμαι σε λίγες μέρες, η θάλασσα ήταν θαυμάσια-κρυστάλλινη. Αν πας βέβαια κακή περίοδο, οπουδήποτε στο κόσμο, με βροχές και μουσώνες κτλ. λογικό είναι η θάλασσα να είναι ταραγμένη...St John από θάλασσες δεν είναι, να τα λέμε, αλλά έχει ατμόσφαιρα, πολιτισμό, ναούς, φαγητό, φύση που είναι πραγματικά μοναδικά.
Όχι καλέ το Πανγκαν (δεν έχω πάει)... για κάποια (αρκετά) νησάκια στην Andaman και κάποια σημεία στο Κράμπι λέω. Αλλά, όπως αναφέρεις κι εσύ, μέσα είναι το πρόβλημα... απ' έξω σούπερ φωτογενείς οι παραλίες!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom