• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταϊλάνδη Πληροφορίες για Κο Σαμούι

kerasaki

Member
Ναι στην Ασία !!

Άκου αν δεν πάω στο Δαφνή ή Δρομοκαϊτιο , θα πάω διακοπές !!! έχω ήδη πάει 2 φορές (οχι σε τρελοκομείο αλλα Ταυλάνδη) και ναί, μακάρι να πηγαίνω συνέχεια ... 2 φορές πουκέτ, πλώρη για αλλού. αλλά το ψάχνω πολύ .... τώρα βρήκα την nokair η οποία φεύγει από το αεροδρόμιο της Μπανγκοκ (don mueagan) και κλεινει πακετο αεροπορικο + αυτοκινητο+ καταμαράν για hat yai, Ko phangan, samui , ko lanta, ko lipe κτλ ....
Τι λες ? για που ???:D:D:D

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Στο Redang πάντως μη πας! Είναι μαύρο χάλι, το έχουν δυστυχώς καταστρέψει....
Να μην σκεφτω καν να το παιξω Κολομβος?:bleh: Black list και το Redang? :roll:
Θα συμφωνησω με τα τελευταια σχολια του Gts. Οι λογοι που εγω προτιμω καραιβικη-κεντρικη αμερικη εχουν να κανουν με τη γλωσσα και τη μουσικη κυριως και οχι με τα τοπια ή την κουλτουρα που το Σιαμ καθε αλλο παρα υστερει!
Ειμαστε της περιπετειουλας βλεπω ε? Μια χαρα το πλανο σου για Κο Λιπε. Θα μπορουσες για περισσοτερη παραλια , να κανεις την Andaman route.
Phi Phi <-> Koh Lanta <-> Koh Ngai <-> Koh Kradan <-> Koh Mook <-> Hat Yao Pier <-> Koh Laoliang <-> Koh Lipe <-> Langkawi
Tα δρομολογια ειναι καθημερινα που σημαινει οτι κατεβαινεις και μενεις οσο θελεις σε καποιο απο τα νησια και φευγεις την επομενη ή μεθεπομενη για να συνεχισεις προς το επομενο νησι.
Τωρα θα σου δωσω το λινκ για τα δρομολογια που κανει η tigerline αλλα απ'οτι βλεπω δε λειτουργουν ακομα λογω λοου σιζον. Ειναι αυτο:
Tigerlinetravel και απο Αυγουστο θα εχουν ανανεωμενη σελιδα να μπεις να δεις τα δρομολογια.

Αλλη ιδεα ειναι να βρεις φθηνο εισιτηριο (βγαζει συχνα η Qatar) για Σεμπου (Φιλιππινες) και απο κει πας Μπορακαι , επιστρεφεις και κανεις μια γυρα σε Μποχολ-Πανγκλαο.
Αλλα ειναι λιγο χαλια το μερος , πρεπει να πιεις πολλες Σαν Μιγκελ για να αντεξεις:

Αν τυχον ενδιαφερθεις για τα συγκεκριμενα νησακια εχω γραψει δυο λογακια (και κατι ψιλα:haha:) εδω: http://www.travelstories.gr/%F4%E1%...F0%E1%EC%E5-%F6%E9%EB%E9%F0%F0%E9%ED%E5s.html

kerasaki

Member
παω να δω για Φιλιππίνες ...

Αχ σε δουλειά άλλη με βάζεις, αλλά καλόόόόόό .... πάω να ψάξω Φιλιππίνες και επανέρχομαι !!!!!:clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap:

GTS

Member
Να μην σκεφτω καν να το παιξω Κολομβος?:bleh: Black list και το Redang? :roll:
Είπα και ελάλησα, αμαρτίαν ουκ έχω....:haha:

Εδώ καλέ δεν έχεις πάει Koh Phangan, που είναι το Ιουράσιο πάρκο στο φόντο και απίθανη θάλασσα στο προσκήνιο....με μπαράκια-μαξιλάρες στην άμμο, χωματόδρομους, ευωδιαστούς κήπους στα σπίτια, μοναχοί στις πορτοκαλί τους ρόμπες να περιπλανώνται....ανυπομονώ να βρεθώ εκεί, έστω και για 3 ημέρες...

kerasaki

Member
Ααααα εντάξει εντάξει ....

Γύρισα από το Boracay και πάω πάλι Ko Phangan .... είδη βρίσκομαι στο Malibu beach bungalows στο Chaloklum Bay. πάω να τσεκάρω και τα άλλα μέρη και ναι ειναι καλή ιδέα τελικά γιατί θα το μοιράσω με samui. αλλά πάντα οι νέες προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες, γιατί παίρνεις ιδέες . Η αλήθεια είναι, ότι αν δεν ψάξεις δεν βρίσκεις .... και μπορώ στο Boracay με λίγο παραπάνω λεφτά από ότι Samui να πάω εκεί. αλλά τα καταλύματα είναι ή του ύψους ή του βάθους ... πάω να δω τα άλλα ποστ που μου έχετε στείλει να δω πάλι τα μέρη που μου έχετε προτείνει.
Χάρηκα που βρήκα το site αυτό, γιατί με βοηθάτε πολύ με τις ιδεές σας και με τις εμπειρίες σας !!! Σας ευχαριστώ όλους και σίγουρα ότι θέλετε να μου προτείνετε είμαι όλη αυτιά !!!!:D:D:D:D:D:D:D

kerasaki

Member
πάλι σήμερα στο τρέξιμο ...

Σήμερα βρήκα όλους τους τρόπους από Bangkok για Κο Fhangan. τρένα , λεωφορεία , καταμαράν .... και τα πρακτορεία . μου στοιχίζει με αεροπλάνο από Μπανγκόκ ,μινιμπάς , πλοίο κατά άτομο, περίπου 100 ευρώ όλα, πήγαινε έλα.

με τρένο , μινιμπάς και πλοίο περίπου 70 ευρώ και περίπου τα ίδια με πούλμαν και πλοίο .

έχει και πλοίο από Μπανγκόκ για σαμούι, κο φανγκάν και τα λοιπά αλλά μου φαίνετα αρκετά βαρετό ...

όλα τα δρομολόγια και τιμές είμαι κομπλέ.

Επίσης η airasia, έχει 21 ευρώ το εισητήριο από kuala lympur για Penang ....και απο μπανγκόκ για πενανγ, 34 ευρώ .... το λέω για κο λιπε ....

τι λέτε ?

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Εδώ καλέ δεν έχεις πάει Koh Phangan, που είναι το Ιουράσιο πάρκο στο φόντο και απίθανη θάλασσα στο προσκήνιο....με μπαράκια-μαξιλάρες στην άμμο, χωματόδρομους, ευωδιαστούς κήπους στα σπίτια, μοναχοί στις πορτοκαλί τους ρόμπες να περιπλανώνται....ανυπομονώ να βρεθώ εκεί, έστω και για 3 ημέρες...
Φτανει!! Φτανει με επεισες!! Εκλεισα τικετς και τωρα ανυπομονω κι εγω να βρεθω εκει!!:xalara:Μπορει και να σε πετυχω σε κανενα μπαρακι :thailand01:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.602
Μέλη
39.346
Νεότερο μέλος
karatzas

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom