maria91
Member
Για 2μερο στην Κοπεγχαγη,σε ποια περιοχη συμφερει να κλεισω ετσι ωστε να μη με τρωνε οι δρομοι στα πηγαινε ελα;;;ποια περιοχη θεωρειτε ως κεντρο;;
Στο δημαρχειο , Σ.σταθμος - Tivoli , διπλα και Nyhavn στα 2 χλμ.Για 2μερο στην Κοπεγχαγη,σε ποια περιοχη συμφερει να κλεισω ετσι ωστε να μη με τρωνε οι δρομοι στα πηγαινε ελα;;;ποια περιοχη θεωρειτε ως κεντρο;;
Eπειδή και εμείς προετοιμάζομαστε για Ιούνιο, έχω τις ίδιες απορίες. Αξίζει κάτι για φαγητό η θα τη βγάλουμε με burger και το μπουφέ που έχουν γράψει τα υπόλοιπα μέλη.Επανερχομαι με την εξης ερωτηση..τι πρεπει να δοκιμασω απο δανεζικη κουζινα;;μιας και ειναι πανακριβα μαλλον με διαφορες λιχουδιες απο σουπερ μαρκετ θα την βγαζουμε αλλα μια μερα θελουμε να φαμε και κατι local εξω...επισης εχει παει κανεις στα παλατια,αξιζει καποιο;
Το φαγητό είναι ακριβό έως πανάκριβο.Καλά είναι τα ανοικτά σάντουιτς με αλλαντικά η ψαρικά σε διάφορες κλειστές αγορές τροφίμων.Δοκιμάστε και τα γλυκά τους.Για παλάτια δεν ξέρω.Το Εθνικό μουσείο δεν πρέπει να το χάσετε.Eπειδή και εμείς προετοιμάζομαστε για Ιούνιο, έχω τις ίδιες απορίες. Αξίζει κάτι για φαγητό η θα τη βγάλουμε με burger και το μπουφέ που έχουν γράψει τα υπόλοιπα μέλη.
Και παλάτια εσωτερικά αξίζει να μπεις;
Επίσης Χελσιγκορ μονοήμερη για να δεις και κάστρο Κρονμποργκ αξίζει να πάει κάποιος;
Πραγματικά επειδή όλοι αυτό μας λένε έχω απορία να δω πόσο ακριβό είναι πια. Έχω τρομάξει.Το φαγητό είναι ακριβό έως πανάκριβο.Καλά είναι τα ανοικτά σάντουιτς με αλλαντικά η ψαρικά σε διάφορες κλειστές αγορές τροφίμων.Δοκιμάστε και τα γλυκά τους.Για παλάτια δεν ξέρω.Το Εθνικό μουσείο δεν πρέπει να το χάσετε.
Ακόμα και τα μινι μαρκετ εχουν τιμες "αεροδρομίου". Αξιζει να δοκιασεις τα χοτ ντογκ τους ,οχι ολα, αλλα εχει 2-3 που ειναι τα κορυφαία ..Τα γλυκάκια που εχουν ,συνοδευτικά με τον καφέ επίσης ειναι εξαιρετικά Τα ανοιχτά σάντουιτς που έχουν ειναι μαστ αλλά κι αυτα τσιμπάνε.Επανερχομαι με την εξης ερωτηση..τι πρεπει να δοκιμασω απο δανεζικη κουζινα;;μιας και ειναι πανακριβα μαλλον με διαφορες λιχουδιες απο σουπερ μαρκετ θα την βγαζουμε αλλα μια μερα θελουμε να φαμε και κατι local εξω...επισης εχει παει κανεις στα παλατια,αξιζει καποιο;
Για μια βόλτα αξίζει.Τα παιχνίδια μάλλον ξεπερασμένα είναι.Έχει και διάφορα για φαγητό μέσα στο πάρκο.Με μια ωραία μπυραρία.Πραγματικά επειδή όλοι αυτό μας λένε έχω απορία να δω πόσο ακριβό είναι πια. Έχω τρομάξει.
Τivoli αξίζει να μπει κάποιος και για παιχνίδια (γιατί βλέπω έχει απλή είσοδο και με παιχνίδια) αν έχει χρόνο η σαν ένα allou fun park είναι τα παιχνίδια;
Τα ανοιχτά σάντουιτς ( smørrebrød ) πριν 4 χρόνια είχαν 10-12 ευρώ το ένα και είναι τύπου 2 μπουκιές! Θες 4-5 να χορτάσεις - χορτάσεις.Πραγματικά επειδή όλοι αυτό μας λένε έχω απορία να δω πόσο ακριβό είναι πια. Έχω τρομάξει.