Επέστρεψα χτες από Κοπεγχάγη μετά από 48ωρη παραμονή.Επειδή βλέπω αρκετά σχόλια για τις μετακινήσεις κλπ ένα έχω να σας πω:Π-Ο-Δ-Η-Λ-Α-Τ-Ο!!!!Είναι το πιο φτηνό μέσο μετακίνησης(13 ευρώ την ημέρα), απόλυτα ασφαλές(αν κινείσαι στα δεξιά και σέβεσαι τον ΚΟΚ), αφού υπάρχουν παντού ποδηλατόδρομοι, οικολογικό, σταματάς όπου θες,δεν δυσκολεύεσαι στο πάρκινγκ.Μην το φοβάστε!Αν πάτε χειμώνα θα πρέπει να ξεκινάτε αρκετά νωρίς αφού νυχτώνει κατά τις 3μιση. Συμβουλευτείτε τον καιρό και πάρτε μαζί σας ανάλογα ρούχα.Οι συναλλαγές γίνονται σχεδόν αποκλειστικά με κάρτες αλλά δεν δυσκολεύτηκα πουθενά να δώσω τα μετρητά μου, διότι ότι οι ελληνικές Τράπεζες χρεώνουν προμήθειες συναλλάγματος σε κάθε συναλλαγή οπότε δεν τις προτίμησα.Από διαμονή προτίμησα το Wakeup Copenhagen Borgergrade, με δωμάτιο γύρω στα 100 ευρώ και πρωινό στα 12 ευρώ το άτομο, δίπλα στο μετρό Kogens Nytorv και στο Nyhavn.Δεν είμαι σίγουρη αν έχει οικογενειακά δωμάτια πάντως.Όποιος σχεδιάζει να πάει τα Χριστούγεννα θα είναι από τα καλύτερά του.Υπάρχουν αγορές παντού,το Tivoli είναι απίστευτα στολισμένο(αν και το δέντρο με τα swarovski δεν με ενθουσίασε τόσο), οι δρόμοι είναι γεμάτο κόσμο που ψωνίζει δώρα κλπ.Όσο για τα αξιοθέατα με έχουν καλύχει οι υπόλοιποι.