userM
Member
Θα πρότεινα στην Πράγα 3 ή 4 διανυχτερεύσεις. (4 αν θέλετε να κάνετε και μια μονοήμερη ή αν η πτήση σας φτάνει αργά και μετά 4 ή 5 διανυχτερεύσεις στη Βουδαπέστη (5 αν η πτήση της επιστροφής είναι νωρίς). Για Βιέννη υποθέτω πάλι 4 διανυχτερεύσεις θα ήταν μια χαρά αλλά δεν ξέρω να σας πω γιατί δεν έχω πάει. Αν επιλέγατε τη Μπρατισλάβα νομίζω 1 διανυχτέρευση θα ήταν αρκετή
Σε ευχαριστώ!
Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες σου. Είναι πολύ πιθανό να μείνουμε και στην Μπρατσλάβα (ήδη συμφώνησε η κόρη - "ακόμα καλύτερα θα περάσουμε από 4 χώρες" το πρώτο σχόλιο).
Αν έχεις να προτείνεις (ειδικά για Βουδαπέστη) που να μείνουμε (έστω σαν περιοχή) γιατί από Μ.Πέμπτη και έπειτα που θα έχω χρόνο σκέφτομαι να αρχίσω να κάνω κρατήσεις (για αεροπορικά και διαμονή).
και μια ακόμα πρακτική ερώτηση. Φαντάζομαι ότι οι περισσότερες πληρωμές μπορούν να γίνονται με χρεωστικές κάρτες visa/mastercard. Σωστά ε? Ευρώ δέχονται σαν νόμισμα? Ρωτάω γιατί βλέπω στην ryanair ότι τα κόστη μου τα βγάζει σε φιορίνια πχ και τσέχικο νόμισμα για τα αεροπορικά
edit: για τις πληρωμές πχ στην Τσεχία βρήκα αυτό, άρα φαντάζομαι κάπως έτσι θα είναι και στην Βουδαπέστη
Last edited: