Αν θέλεις την άποψη μου συμφωνώ με τον @escursione.Με το να πας σε 3 πόλεις θα καταφέρεις το απίστευτο να μην δεις καμία από τις 3 και να τρέχεις σαν την παλαβή. Στη Βουδαπέστη ας πούμε που είχα πάει τώρα συναντήσαμε κάποια παιδιά που το τουριστικό γραφείο που έκλεισαν τους πήγε από Μπρατισλάβα που προσγειώθηκε το αεροπλάνο στην Βιέννη και εκεί τους άφησε μια ώρα..μετά τους πήγε Βουδαπέστη και εκεί ήταν η κύρια περιήγηση...Έβαλε το όνομα Βιέννη στο πακέτο αλλά δεν την είδαν, ούτε Μπρατισλάβα μπόρεσαν να δουν γιατί έφυγαν αμέσως και τους ταλαιπώρησε 3-4 ώρες με το λεωφορείο χωρίς λόγο..Σαν να λένε παίζει ο Τομ Χανκς στην ταινία και να πας να δεις και έχει κάνει γκεστ εμφάνιση σε μια σκηνή ένα πράγμα..Τα τουριστικά γραφεία προσπαθούν να πουλήσουν αλλά εσένα δεν σε ενδιαφέρει να πας σε ένα μέρος και να δεις 2 πράγματα και να φύγεις αλλά να μπορέσεις να δεις το μέρος και να χαλαρώσεις λίγο.Οι διακοπές δεν είναι αγώνας δρόμου πάω απέξω από μια εκκλησία να βγάλω μια φώτο και να σημειώσω στη λίστα μου με ένα ν ότι πήγα.. Αν τα χωρίσεις σε δύο ταξίδια π.χ. Βουδαπέστη-Μπρατισλάβα και Βιέννη-Πράγα μπορεί να σου φύγουν λίγο περισσότερα λεφτά αλλά θα δεις τις πόλεις και θα απολαύσεις το ταξίδι σου..Επίσης σαν συμβουλή συμφωνώ με τα παιδιά που λένε ότι καλύτερα αν πχ κλείσεις Μπρατισλάβα -Βουδαπέστη να πας πρώτα στην Σλοβακία που έχει πιο φτηνά εισιτήρια και μετά να επιστρέψεις από το αεροδρόμιο της Ουγγαρίας και να μην γυρίζεις πίσω και χάνεις άσκοπο χρόνο...Πως θα βγάλεις άκρη με Πράγα που έχει πολύ ακριβά αεροπορικά και Βιέννη που είναι στα κυβικά αυτά δεν ξέρω.Στις άλλες δύο βρίσκεις φτηνά εισιτήρια εύκολα...