Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Σε ένα χρόνο απο τώρα σου κάνει;Α θα πας και συ; Κλείσε νωρίτερα από εμένα για να μου πεις εντυπώσεις
Σε ένα χρόνο απο τώρα σου κάνει;Α θα πας και συ; Κλείσε νωρίτερα από εμένα για να μου πεις εντυπώσεις
Ζεις στη Λάρισα εσύ, έχεις συνηθίσει.Θα ρίξω καμία βουτιά στον Νείλο, να ζήσουμε λίγο επικίνδυνα.
Είχα μια ελπίδα μπας και πήγαινες νωρίτερα αλλά πάει και αυτή.Σε ένα χρόνο απο τώρα σου κάνει;
Ζούσα, πλέον ζω περισσότερα χρόνια στην Αθήνα απ'ότι στην Λάρισα. Έπεσα σε κατάθλιψη και μόνο που το σκέφτηκα.Ζεις στη Λάρισα εσύ, έχεις συνηθίσει.
Ακόμα δεν άνοιξε εντελώς; Νομιζα πως μετά από τόσα χρόνια θα είχε ανοίξει.Γρήγορη ερώτηση για το GEM επειδή δεν έχω χρόνο αυτή τη στιγμή για να το ψάξω: Πας, εμφανίζεσαι και μπαίνεις (σε ότι είναι ανοικτό) ή χριεάζεται να κάνεις κράτηση από πριν; Θα είμαι εκεί 4/1 (μόνο).
Λίγο που το είχα δει πρόσφατα δεν λέει κάπου για υποχρεωτική προκράτηση, αλλά δεν είμαι σίγουρη και δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου. Άλλωστε δεν θα το επισκεφτώ σε επερχόμενο ταξίδι που θέλω να κάνω.Γρήγορη ερώτηση για το GEM επειδή δεν έχω χρόνο αυτή τη στιγμή για να το ψάξω: Πας, εμφανίζεσαι και μπαίνεις (σε ότι είναι ανοικτό) ή χριεάζεται να κάνεις κράτηση από πριν; Θα είμαι εκεί 4/1 (μόνο).
Με ενδιαφέρει μόνο η νότια Αίγυπτος προς το παρόν, οπότε θα αρχίσω να ψάχνω σιγά σιγά. Αν βρω κάτι που είναι καλό θα σου πω. Αλλιώς θα μου τα πεις εσύΕίχα μια ελπίδα μπας και πήγαινες νωρίτερα αλλά πάει και αυτή.
Δεν έχουν μεταφερθεί ακόμα όλα όσα θα κοσμούν το μουσείο και δεν έχουν γίνει ακόμα επισημα εγκαίνια.Ακόμα δεν άνοιξε εντελώς; Νομιζα πως μετά από τόσα χρόνια θα είχε ανοίξει.
Καλησπέρα σε όλους! Έκλεισα το 7 μέρες Cairo tour, που παραπάνω ειχε προτείνει και ο Jimp, για 2 άτομα και περιλαμβάνει ξεναγό παντού, πτήσεις για Cairo-Aswan και Luxor -Cairo, ξενοδοχείο, κρουαζιέρα στον Νείλο και κάποια γεύματα.
Το σύνολο βγήκε 770€ γιατί μου πρόσφεραν ένα κουπόνι-3% από την εφαρμογή touradar. To ταξιδιωτικό είναι το Nourbelle Tour. Να σημειώσω ότι προβληματίστηκα κάποια στιγμή γιατί η τράπεζα μου απερριπτε την συναλλαγή καθώς φαινόταν ότι η πλατφόρμα ζητά από την τράπεζα μου πάγια εντολή πληρωμής. Οπότε όταν επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής προτείνω η prepaid ή να πληρώσετε όλο το ποσό εφάπαξ όχι σπαστό όπως προτείνει!
12-18/2 πάμε. Απλά επειδή δίνεις πάγια εντολή στην εταιρεία να τραβήξει τα χρήματα από το λογαριασμό σου οπότε θέλει το βλέπει η τράπεζα σαν απειλή και δεν αφήνει. Update: Μου ζήτησαν σήμερα να στείλω τα στοιχεία πτήσης για να μας παραλάβουν από το αεροδρόμιο.Εγώ πάντως το πληρώνω σπαστό χωρίς κανένα θεμα. Πλήρωσα την προκαταβολή και το υπόλοιπο στις δόσεις που έλεγε.
Ποτέ είναι να πας;
Καλά το tipping από ποτέ είναι υποχρεωτικό και μάλιστα εκ των προτέρων;12-18/2 πάμε. Απλά επειδή δίνεις πάγια εντολή στην εταιρεία να τραβήξει τα χρήματα από το λογαριασμό σου οπότε θέλει το βλέπει η τράπεζα σαν απειλή και δεν αφήνει. Update: Μου ζήτησαν σήμερα να στείλω τα στοιχεία πτήσης για να μας παραλάβουν από το αεροδρόμιο.
Επίσης μου είπε ότι οι είσοδοι σε αυτά που θα επισκεφθουμε είναι από 120-158€ το άτομο και είναι υποχρεωτικό να δώσουμε το λεγόμενο tipping kitty (φιλοδώρημα δηλαδή) 60€ /άτομο το οποίο θα το μοιράζουν αυτοί σε οδηγούς, crew, αρχαιολογικούς χώρους κτλ. Λίγο να σας πω απογοητεύομαι γιατί υπολογίζεις 770€ τα 2 άτομα χωρίς τα αεροπορικά από Αθήνα και τελικά είναι άλλα 380€ περίπου.