• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Αίγυπτος Πληροφορίες - Ερωτήσεις για Αίγυπτο

Connie G

Member
Πέρας συναγερμού, τα έκλεισα όλα, ήσασταν τρομερά γρήγοροι, τα φιλιά μου, καλές πτήσεις και σας περιμένω όλες και όλους στην Λάρισα Αύγουστο για δροσερό καφεδάκι 1 το μεσημέρι 🤣
Καλησπέρα απο που τα έκλεισες;

jimp

Member
Καλησπέρα απο που τα έκλεισες;
Cairo and Nile Cruise Tours - Return Flight Included by Nourbelle Tours with 7 Tour Reviews (Code: CANNLCRZ) - TourRadar

Από εδώ
Έχει και τις εσωτερικές πτήσεις από και προς Κάιρο. Αλλά δεν συμπεριλαμβάνονται οι είσοδοι στους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία,

Connie G

Member
Cairo and Nile Cruise Tours - Return Flight Included by Nourbelle Tours with 7 Tour Reviews (Code: CANNLCRZ) - TourRadar

Από εδώ
Έχει και τις εσωτερικές πτήσεις από και προς Κάιρο. Αλλά δεν συμπεριλαμβάνονται οι είσοδοι στους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία,
Σε ευχαριστώ πολύ!!! μπηκα και εγω τώρα και ψάχνω μήπως κλείσω και εγώ. Έχεις ξανακλείσει από το συγκεκριμένο; Αξιόπιστο μου φαίνεται.

jimp

Member
Σε ευχαριστώ πολύ!!! μπηκα και εγω τώρα και ψάχνω μήπως κλείσω και εγώ. Έχεις ξανακλείσει από το συγκεκριμένο; Αξιόπιστο μου φαίνεται.
Δεν έχω ξανακλεισει αλλά έχω διαβάσει πολλές κριτικές. Έχει και τσατ να τους στείλεις μήνυμα να ρωτήσεις.

Connie G

Member
Δεν έχω ξανακλεισει αλλά έχω διαβάσει πολλές κριτικές. Έχει και τσατ να τους στείλεις μήνυμα να ρωτήσεις.
Γενικά είναι άμεσοι στις απαντήσεις τους. Έχουν έδρα Βιένη και o operator του Tour είναι το nourbelle tours. Καλές κριτικές έχει στο Trip advisor. Είναι μέχρι τώρα η πιο οικονομικη επιλογη.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Αύγουστο να σφίξουν οι ζέστες.
Πωωω θα μαζέψετε πολύ ζέστη...

Αν πάει κάποιος νωρίτερα με το συγκεκριμένο τουρ ας γράψει τίποτα.
Γενικά είναι άμεσοι στις απαντήσεις τους. Έχουν έδρα Βιένη και o operator του Tour είναι το nourbelle tours. Καλές κριτικές έχει στο Trip advisor. Είναι μέχρι τώρα η πιο οικονομικη επιλογη.
Θα πάτε πιο νωρίς, οπότε αν θέλετε γράψτε εντυπώσεις.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Θα ρίξω καμία βουτιά στον Νείλο, να ζήσουμε λίγο επικίνδυνα.
Μετά πως θα μου πεις εντυπώσεις βρε; :haha: Πέρα απο τη πλάκα, ας ξεμπερδέψω με αεροπορικά και μετά θα αρχίσω να ασχολούμαι με τα υπόλοιπα. Αν βρω κάτι ενδιαφέρον θα το αναφέρω

jimp

Member
Μετά πως θα μου πεις εντυπώσεις βρε; :haha: Πέρα απο τη πλάκα, ας ξεμπερδέψω με αεροπορικά και μετά θα αρχίσω να ασχολούμαι με τα υπόλοιπα. Αν βρω κάτι ενδιαφέρον θα το αναφέρω
Α θα πας και συ; Κλείσε νωρίτερα από εμένα για να μου πεις εντυπώσεις

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.721
Μέλη
39.463
Νεότερο μέλος
belouba

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα