Καλησπέρα απο που τα έκλεισες;Πέρας συναγερμού, τα έκλεισα όλα, ήσασταν τρομερά γρήγοροι, τα φιλιά μου, καλές πτήσεις και σας περιμένω όλες και όλους στην Λάρισα Αύγουστο για δροσερό καφεδάκι 1 το μεσημέρι
Καλησπέρα απο που τα έκλεισες;Πέρας συναγερμού, τα έκλεισα όλα, ήσασταν τρομερά γρήγοροι, τα φιλιά μου, καλές πτήσεις και σας περιμένω όλες και όλους στην Λάρισα Αύγουστο για δροσερό καφεδάκι 1 το μεσημέρι
Cairo and Nile Cruise Tours - Return Flight Included by Nourbelle Tours with 7 Tour Reviews (Code: CANNLCRZ) - TourRadarΚαλησπέρα απο που τα έκλεισες;
Σε ευχαριστώ πολύ!!! μπηκα και εγω τώρα και ψάχνω μήπως κλείσω και εγώ. Έχεις ξανακλείσει από το συγκεκριμένο; Αξιόπιστο μου φαίνεται.Cairo and Nile Cruise Tours - Return Flight Included by Nourbelle Tours with 7 Tour Reviews (Code: CANNLCRZ) - TourRadar
Από εδώ
Έχει και τις εσωτερικές πτήσεις από και προς Κάιρο. Αλλά δεν συμπεριλαμβάνονται οι είσοδοι στους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία,
Δεν έχω ξανακλεισει αλλά έχω διαβάσει πολλές κριτικές. Έχει και τσατ να τους στείλεις μήνυμα να ρωτήσεις.Σε ευχαριστώ πολύ!!! μπηκα και εγω τώρα και ψάχνω μήπως κλείσω και εγώ. Έχεις ξανακλείσει από το συγκεκριμένο; Αξιόπιστο μου φαίνεται.
Πότε θα πας;Δεν έχω ξανακλεισει αλλά έχω διαβάσει πολλές κριτικές. Έχει και τσατ να τους στείλεις μήνυμα να ρωτήσεις.
Αύγουστο να σφίξουν οι ζέστες.Πότε θα πας;
Γενικά είναι άμεσοι στις απαντήσεις τους. Έχουν έδρα Βιένη και o operator του Tour είναι το nourbelle tours. Καλές κριτικές έχει στο Trip advisor. Είναι μέχρι τώρα η πιο οικονομικη επιλογη.Δεν έχω ξανακλεισει αλλά έχω διαβάσει πολλές κριτικές. Έχει και τσατ να τους στείλεις μήνυμα να ρωτήσεις.
Πωωω θα μαζέψετε πολύ ζέστη...Αύγουστο να σφίξουν οι ζέστες.
Αν πάει κάποιος νωρίτερα με το συγκεκριμένο τουρ ας γράψει τίποτα.
Θα πάτε πιο νωρίς, οπότε αν θέλετε γράψτε εντυπώσεις.Γενικά είναι άμεσοι στις απαντήσεις τους. Έχουν έδρα Βιένη και o operator του Tour είναι το nourbelle tours. Καλές κριτικές έχει στο Trip advisor. Είναι μέχρι τώρα η πιο οικονομικη επιλογη.
Ναι εννοείται αν κλείσω με αυτό το tour θα γράψω αναλυτικά για το ταξίδι.Πωωω θα μαζέψετε πολύ ζέστη...
Θα πάτε πιο νωρίς, οπότε αν θέλετε γράψτε εντυπώσεις.
Θα ρίξω καμία βουτιά στον Νείλο, να ζήσουμε λίγο επικίνδυνα.Πωωω θα μαζέψετε πολύ ζέστη...
Μετά πως θα μου πεις εντυπώσεις βρε; Πέρα απο τη πλάκα, ας ξεμπερδέψω με αεροπορικά και μετά θα αρχίσω να ασχολούμαι με τα υπόλοιπα. Αν βρω κάτι ενδιαφέρον θα το αναφέρωΘα ρίξω καμία βουτιά στον Νείλο, να ζήσουμε λίγο επικίνδυνα.
Α θα πας και συ; Κλείσε νωρίτερα από εμένα για να μου πεις εντυπώσειςΜετά πως θα μου πεις εντυπώσεις βρε; Πέρα απο τη πλάκα, ας ξεμπερδέψω με αεροπορικά και μετά θα αρχίσω να ασχολούμαι με τα υπόλοιπα. Αν βρω κάτι ενδιαφέρον θα το αναφέρω