• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πισίνα μετατρέπεται σε μουσείο

_antonis_

Member
Θα πηγαίνετε σε ένα τέτοιο μουσείο, μόνο και μόνο για την πρωτοτυπία της σύλληψης, αν δεν σας εξίταραν τα εκθέματα?

Πάμε σε μουσείο για τους θησαυρούς που φυλάσσει ή για το κτήριο καθαυτό (αυτό που γίνεται πχ από πολλούς στην Tate Modern του Λονδίνου) ?
Φυσικά..
Ήδη στη ζωή μου έχω πάει σε μουσεία που τα εκθέματα ήταν σχεδόν αδιάφορα και δεν είχε και πισίνα να δώ τουλάχιστον!!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Εγώ αυτά που κρατάω:
- Ένα μικρό μουσείο με μάλλον αδιάφορα - αν και όχι εντελώς - εκθέματα.
- Σιγά σιγά η Lille, από εκεί που ήταν απλώς μια εντελώς βιομηχανική πόλη που κυριαρχούσε σε μια μητροπολιτική ζώνη 2 χωρών, σιγά σιγά σουλουπώνεται, και με προσεγμένο τρόπο γίνεται ένας ακόμη πόλος έλξης επισκεπτών.

XRISTOS71

Member
Θα πηγαίνετε σε ένα τέτοιο μουσείο, μόνο και μόνο για την πρωτοτυπία της σύλληψης, αν δεν σας εξίταραν τα εκθέματα?

Πάμε σε μουσείο για τους θησαυρούς που φυλάσσει ή για το κτήριο καθαυτό (αυτό που γίνεται πχ από πολλούς στην Tate Modern του Λονδίνου) ?

ΤΑΤΕ πάμε γιατί αγαπάμε Κουνέλλη ;);)

Borealis

Member
Σιγά τι κάνανε οι Γάλλοι! εδώ εμείς κάναμε όλα τα Μουσεία μας πισίνες, έτσι που μπάζουνε απο τις βροχές, και κανένας δεν το έκανε θέμα!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Σιγά τι κάνανε οι Γάλλοι! εδώ εμείς κάναμε όλα τα Μουσεία μας πισίνες, έτσι που μπάζουνε απο τις βροχές, και κανένας δεν το έκανε θέμα!
Πάντως ίσως κάποτε αποκτήσουμε και μουσείο εναλίων αρχαιοτήτων στον Πειραιά.
(τώρα τι σχέση έχουν όλα αυτά μεταξύ τους; Μάλλον το υγρό στοιχείο). in.gr - Δύο νέα Μουσεία εμπλουτίζουν τον πολιτιστικό χάρτη της χώρας - Ειδήσεις - Πολιτισμός

Borealis

Member
Υπάρχει ήδη ένα Μουσείο Ενάλιων Αρχαιοτήτων στην Πύλο, μακάρι να αποκτήσει και ο Πειραιάς (μαζί με το Μουσείο Μετανάστευσης που έχουν υποσχεθεί). Τώρα για το παραρτημα του Βυζαντινού δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένας λόγος, έχει κάνει ήδη τεράστιες επεκτάσεις και καλό είναι να φροντίσει να αποκτήσει ένα μεγαλύτερο κοινό. Το Μπενάκη, το παράδειγμα του οποίου θέλει μάλλον να μιμηθεί το Βυζαντινό, έχει γίνει ένατεράστιο χρηματοβόρο θηρίο που επιδοτείται με τεράστια ποσά και έχει το θράσος να οργανώνει αχρείαστες εκθέσεις στο εξωτερικό τις οποίες επιμελούνται η μάνα και η αδερφή του Υποργού Πολιτισμού.
(ξέρω είναι οφ τόπικ αλλά καπου έπρεπε να τα πω και εγώ!)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom