• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Aegean Airlines Aegean Bonus Visa

poised

Member
Κάποιος πόσταρε το pdf με τους όρους στο φόρουμ πριν τρεις μήνες αλλά δε θυμάμαι αν ήταν σε αυτό το θέμα ή άλλου.

Είναι λίγο φλου το όλο πράγμα αλλά ξέρω περίπτωση γνωστού που πλήρωσαν εύκολα και γρήγορα.

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Κάποιος πόσταρε το pdf με τους όρους στο φόρουμ πριν τρεις μήνες αλλά δε θυμάμαι αν ήταν σε αυτό το θέμα ή άλλου.

Είναι λίγο φλου το όλο πράγμα αλλά ξέρω περίπτωση γνωστού που πλήρωσαν εύκολα και γρήγορα.
Βρήκα το ποστ που έλεγες:
Aegean Airlines - Aegean Bonus Visa
Ευχαριστώ.

giannis228

Member
Καλημέρα. Μπορείτε να βηθήσετε? Το όριο των 20.000 bonus πόντων πίστωσης πως ορίζεται? Από το ύψος της συναλλαγής? Εχω το εξής θέμα: 16-31/12 που είχε προωθητική στους μεγάλος συνεργατες +50% εμένα σε όλες τις συναλλαγές μου πίστωσαν Χ 2 τους πόντους. Οχι Χ 6 ούτε καν Χ4! Η απάντηση της τραπεζας ειναι οτι ειχα περασει το όριο των 20.000. Και ναι, το ειχα περάσει γιατί ειχαν πιστωθει ποντοι από Black Friday Κωτσου Χ 100. Τί νόημα τότε έχουν οι προωθητικές? Εχετε ανάλογη εμπειρία? Να τους θεωρησω χαμενους? Ειναι 3.500, οχι λιγοι... Ευχαριστω
φιλε μου βοηθησε μας λιγο γιατι ο καθενας καταλαβαινει κατι διαφορετικο και απανταει αλλα και μπερδευουν τον κοσμο .... οι προωθητικες ενεργεις καταρχας δεν μετρανε στους 20000 ποντους ... γενικα οι εξτρα ποντοι δεν μετρανε .. μονο το επι 4 μετραει στους 20000

giannis228

Member

10. Περιορισμός Συλλογής Πόντων: Η Τράπεζα ορίζει ένα μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό Πόντων ανά Κάρτα που μπορούν να συλλεχθούν μηνιαίως από το Μέλος. Ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός Πόντων ανέρχεται στους 20.000, 5 και μπορεί να μεταβληθεί κατά την κρίση της Τράπεζας. Τα Μέλη μπορούν να ενημερώνονται σχετικά στο www.alpha.gr/bonus. Δεν υφίσταται μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός Πόντων αναφορικά με τα Προϊόντα της Τράπεζας που είναι συνδεδεμένα με το Πρόγραμμα Επιβραβεύσεως Bonus.

giannis228

Member
Έχει κανείς καταλάβει τι είναι αυτή η ταξιδιωτική ασφάλιση της Aegean bonus visa;
Έχω δει αυτό το κείμενο στο site τους αλλά τίποτα άλλο δεν μπόρεσα να βρω.
«Ταξιδιωτική ασφάλιση χωρίς χρέωση, εφόσον αγοράσετε το εισιτήριο με την Aegean Bonus Visa κάρτα σας»
https://www.alpha.gr/-/media/AlphaG...afora-eggrafa-karton/taxidiotiki-asfalisi.pdf
εδω ειναι αναλυτικα οι οροι σε pdf ... επαθες κατι συγκεκριμενο απο αυτα ?

Sugar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ψάχνεται....
Ταξίδι-Όνειρο
Απ' άκρη σ' άκρη
φιλε μου βοηθησε μας λιγο γιατι ο καθενας καταλαβαινει κατι διαφορετικο και απανταει αλλα και μπερδευουν τον κοσμο .... οι προωθητικες ενεργεις καταρχας δεν μετρανε στους 20000 ποντους ... γενικα οι εξτρα ποντοι δεν μετρανε .. μονο το επι 4 μετραει στους 20000
Σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Είναι κάπου γραμμένο αυτό?

giannis228

Member
Σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Είναι κάπου γραμμένο αυτό?
οτι δεν μετρανε οχι μου το εχουν πει στο τηλεφωνικο ! αλλα ειναι λογικο αφου αμα δινει επι 100 και παρεις κατι με 1000 ευρω αμα ηταν δεν θα σου εδινε τους ποντους !

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Έχει κανείς καταλάβει τι είναι αυτή η ταξιδιωτική ασφάλιση της Aegean bonus visa;
Έχω δει αυτό το κείμενο στο site τους αλλά τίποτα άλλο δεν μπόρεσα να βρω.
«Ταξιδιωτική ασφάλιση χωρίς χρέωση, εφόσον αγοράσετε το εισιτήριο με την Aegean Bonus Visa κάρτα σας»

.... και για να απαντήσω για την ταξιδιωτική ασφάλεια, αυτή έχει:
  • Απώλειας, κλοπής ή καταστροφής αποσκευών, έως €1.500
  • Καθυστέρησης άφιξης αποσκευών άνω των 4 ωρών, έως €500
  • Καθυστέρησης πτήσης άνω των 4 ωρών, έως €500
  • Εγκατάλειψης ταξιδιού μετά από 12 ώρες καθυστέρηση, έως €500
  • Ματαίωσης ταξιδιού λόγω σοβαρής ασθένειας ή ατυχήματος, έως €1.000
  • Σωματικών βλαβών ή υλικών ζημιών προς τρίτους (προσωπική αστική ευθύνη), έως €110.000 ανά μεμονωμένο γεγονός.
Οι καλύψεις προσφέρονται από την Alpha Bank σε συνεργασία με την Generali και οι όροι του Προγράμματος βρίσκονται εδώ.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.788
Μέλη
39.519
Νεότερο μέλος
PanosZ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom