Να στειλουμε τον Αλογοσκουφη εκει να κανει σεμιναρια φτηνιας."Το νομισμα τους είναι το ριαλ (IR).Την εποχη που πηγαμε 1 Euro = 14.000 IR.
Φαγητο σε κοινο εστιατοριο 20.000 IR = 1,5 Euro
Εισοδος Μουσειου =30.000 IR = 2 Euros
1,5 lt νερο εμφιαλωμενο = 2.000 IR = 15 cent
Taxi μικρη διαδρομη = 5.000 IR = 35 cent
Εσωτερικη πτηση Τεχερανη-Ισπαχαν = 144.000 IR = 10 Euros
Ξενοδοχεια από 200.000-700.000 IR = 15-50 Euros
Βενζινη……κρατηθειτε…400 IR το λιτρο = 35 λιτρα με 1 Ευρω !!!!!!!"
Γιατρέ, οι μετατροπές και να μην ειναι ακριβείς και να σου φυγε κανενα μηδενικό δεν τρέχει τίποτα.
Ιδιες οι τιμές με εδώ θαλεγα
Ανυπομονουμε για τα παρακάτω
zaniko πρόσεξα το ''άδραξε την μέρα '' στην υπογραφή σου ...ειμαστε αδέλφια!!!Δώσε κι άλλο παιδί μου γρήγορα!! Τη Renata την παρακαλάμε για λεπτομέρειες κι εσένα θα σε παρακαλάμε για ταχύτερη δημοσίευση;; Μη μας κόβεις στο καλύτερο!..
zani ,πές μου πότε πήγες sos ψάχνομαι αλύπητα ,γιατί δεν μου έκατσε πρίν λίγο που ήθελα και το έκανα συρία .αλλα ο πόθος μου ειναι διακαής ..Και να σημειώσεις οτι έχοντας πάει κι εγώ Ιραν, είμαι πολύ αυστηρή κριτής των γραφομένων σου!.. Πάμε λοιπόν Σιράζ και Ισφαχάν; στα καλύτερα;;Που'σαι ρε Μαρικάκι να.. αηδιάσεις!!
΄Οπα, κι εσύ Ιρανόπληκτη?Και να σημειώσεις οτι έχοντας πάει κι εγώ Ιραν, είμαι πολύ αυστηρή κριτής των γραφομένων σου!.. Πάμε λοιπόν Σιράζ και Ισφαχάν; στα καλύτερα;;Που'σαι ρε Μαρικάκι να.. αηδιάσεις!!
Αχ μπράβο που δεν το πήρες ανταγωνιστικά, σαν τις κοκόνες που προσβάλλονται να φοράνε το ίδιο φουστάνι στη δεξίωση! Είσαι πάντα η αξιολάτρευτη Ρενάτα της Τουρκίας με μηχανή και της προσφοράς στα τσουνάμι!zaniko πρόσεξα το ''άδραξε την μέρα '' στην υπογραφή σου ...ειμαστε αδέλφια!!!
λεπτομέρειες εδώ!!!
Συνάδελφοι!! Μα είναι τεράστια χώρα, με διαφορετική φύση, μνημεία, αρχιτεκτονική σε κάθε λωρίδα της. Ούτε τα παραθαλάσσια πρόλαβα στην πρώτη επίσκεψη, ούτε τα βόρεια. Εχω σοβαρές ελλείψεις!.. Εσύ για που;;;΄Οπα, κι εσύ Ιρανόπληκτη?
Μπράβο
Κι εγώ λάτρης της χώρας. Δυο φορές ήδη και ετοιμάζομαι για τρίτη
Για παντού.....Εσύ για που;;;