spor_os
Administrator
Η κατηγορία Ιράν προστέθηκε στη φωτογραφική gallery.
panta ,ωραία η ατμόσφαιρα της αργίας των μουσουλμάνων...και ρεαλιστική !!! οι εικόνες δείχνουν ακριβώς τα περιθώρια της διασκέδασης και ψυχαγωγίας τους !!!Μερος δευτερο…
Παρασκευη 25 Απριλη
H Mrs ξεκινησε πρωι πρωι, ωρα 7.30 με τον οδηγο-καθηγητη, για το συνεδριο. . Εσεις θα πηγαινατε σε τετοιο…. κινηματογραφο ?....
Συνεχιζεται…….
xmmm τό εχω στον νού μου για την μαντήλα !! δεν με πειράζει ομως ...προκειμένου να επισκευτώ το ιράν ,βάζω και ολόσωμο τσαντόρ!!! νομίζω οτι μου πάει!!:roll:.η mrs έβαλε μαντήλα ?? ή ήταν λογω συνεδρίου ανοικτό το θέμα ενδυμασίας ...
Δημο, ο δαιμων των φωτογραφιων εκανε παλι το θαυμα του και τρυπωσαν κατα λαθος οι δυο φωτογραφιες. Προσπαθησα αλλα δεν καταφερα να τις μεταφερω απο την λαθος θεση. Αν μπορει καποιος απο τους Adm να το διορθωσει το κακο,θα ειμαι ευγνωμων!Εκτός από την αφήγηση με μάγεψαν και οι φωτογραφίες. Έχεις όμως βάλει κατά λάθος δύο από Αργεντινή στην Περσία. Ωραία θάταν να είχε και η Περσία παγετώνα! Αυτό που κυρίως με εντυπωσίασε (το γράφεις αλλά είναι άλλο να το βλέπεις) είναι το πράσινο της Τεχεράνης. Απίστευτο.