Twinkie
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Με το νου
- Ταξίδι-Όνειρο
- Στα πέντε σημεία της Γης
Κάθε κομμάτι που γράφεις μου φαίνεται τόσο διαφορετικό μα και τόσο ίδιο ταυτόχρονα που καθιστά μαγική την αφήγηση! Ευχαριστούμε..
εγω της δινω διορια ως τον Νοεμβρη... μετα οπως λεει κι ο μπαμπας θα της προτεινουμε να ερθει μαζι΄Οποτε πλέον κάθε καθύστερηση είναι δικαιολογημένη,δεν βιαζόμαστε και πάμε σιγά-σιγα για να το απολαύσουμε.
Ναι τους αφησαμε γενναιο χαρτζηλικι, αλλα αυτο αφορουσε τις δικες μας τυψεις συνειδησης, παρα τα ιδια τα παιδια. Παιδια ειναι και μαλιστα νηπια, θα τα ξοδεψαν δωθε κειθε αμεσως. Νομιζω οτι δεν καναμε καλα, μηπως ετσι τους μαθαινουμε στην επαιτεια. Τα παιδια δεν ζητιανευαν, ηθελαν απο εμας την προσοχη μας, τη φροντιδα μας, το χρονο μας και το νοιαξιμο μας. Και αντι για αυτο, ως τυπικοι δυτικοι, ανοιξαμε το πορτοφολι και δωσαμε για τα δικα μας μετρα πενταροδεκαρες που ουτε καταλαβαμε την ελλειψη τους.Δεν μπόρεσα να διαβάσω παρακάτω από τη συνάντηση με τα παιδιά (αργότερα) τα αφήσατε κάτι? Μάλλον δεν πρόκειται να πάω Ινδία ποτέ...
Ειναι που η Ινδια ειναι τοσο διαφορετικη και τοσο ιδια!Κάθε κομμάτι που γράφεις μου φαίνεται τόσο διαφορετικό μα και τόσο ίδιο ταυτόχρονα που καθιστά μαγική την αφήγηση! Ευχαριστούμε..
Οντως εχασες!Ζηλεύω που δεν πρόλαβα την Jaisalmer!!!
Μαλλον θελουν και πολλες λεπτομερειες και συντομα! Οσο δε με εχει βασεσει το Alzheimer ακομη, εχουμε ολοι μας ελπιδες οτι καποτε θα τελειωσει!(Πάντως έχεις περίεργους αναγνώστες,μια θέλουν γρήγορα,μια σιγά..΄Αβυσσος..)
Ευχαριστω τον μπαμπα σου για την προσκληση. Με τιμα!εγω της δινω διορια ως τον Νοεμβρη... μετα οπως λεει κι ο μπαμπας θα της προτεινουμε να ερθει μαζι
Μερσι! Ναι δε θελω να την ξεπεταξω. Αλλιως δε θα την εγραφα καθολου!Εκπληκτική αφήγηση για άλλη μια φορά. Εγώ πάντως δεν βιάζομαι καθόλου, δεν με νοιάζει να αργείς γιατί πάει να πει πως δεν θες να ξεπετάξεις την ιστορία σου. Γι αυτό και παραθέτεις τόσο κομματάκια που καλύπτουν με προσωπικό στίγμα την ιστορία, όσο και επιμορφωτικά για την χώρα. Δηλαδή, τι άλλο να ζητήσει κανείς από σένα πια?
Την ερημο θα την τελειωσω σχετικα συντομα. Για τα αλλα ομως επιφυλασσομαι...Τέλεια!!!
Πότε είναι η συνέχεια είπαμε;
Πλάκα κάνω...με την ησυχία σου!!!
Ευχαριστω πολυEκπληκτική περιγραφή Έρση! Ένιωσα πως ταξίδευα μαζί σου!