ΕΡΣΗ
Member
Το καλυτερο κομπλιμέντο που μου έχουν κάνει.Επειδή τελώ ακόμα υπό το σοκ του αφηγηματικού χειμάρρου, αρκεί να σου πω ότι κόλλησα και δεν πήγα σινεμά όπως σκόπευα;
(ναι είμαι φλύαρη: η οικονομία του λόγου δεν με χαρακτηρίζει...)
Το καλυτερο κομπλιμέντο που μου έχουν κάνει.Επειδή τελώ ακόμα υπό το σοκ του αφηγηματικού χειμάρρου, αρκεί να σου πω ότι κόλλησα και δεν πήγα σινεμά όπως σκόπευα;
Τι να την κάνεις κορίτσι μου την οικονομία λόγου όταν η αφήγηση έχει τσαγανό; Εγώ ξέρω ότι διάβασα μονορούφι επί δυο ώρες ένα ολόκληρο ταξιδιωτικό μυθιστόρημα (μισό για την ακρίβεια, το υπόλοιπο το χρωστάς, να μην ξεχνιόμαστε, ε?) και χάρη σε σένα ξανάζησα βήμα βημα το ταξίδι μου στο Ραζαστάν το 1996. (σε πολύ πιο ταχύ βήμα είναι αλήθεια αλλά και σε σαφώς πιο πολυτελείς συνθήκες αυτή τη φορα, αυτό να λέγεται). Συνέχισε λοιπόν "φλύαρα" por favor. Σου πάει και μας πάει!Το καλυτερο κομπλιμέντο που μου έχουν κάνει.
(ναι είμαι φλύαρη: η οικονομία του λόγου δεν με χαρακτηρίζει...)
να βάλεις "περίληψη των προηγουμένων" γιατί τα ξεχάσαμεΜωρέ δίκιο έχεις! Να μαζευτώ και να στρωθώ και να μου έρθει και η έμπευση...
Κι εγώ μόλις τελείωσα την ανάγνωση!Στην πραγματικότητα ρούφηξα κάθε λέξη!Πέρασα όλο το πρωινό διαβάζοντάς την και τώρα αισθάνομαι μαγεμένη.
Χίλια ευχαριστώ και στην Έρση μας, βεβαίως βεβαίως! Θα μου άρεσε πολύ να διάβαζα και την συνέχεια!