Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου κάθε συμβουλη σας μου είναι χρήσιμη!!!!!Το δευτερο οπως γραφει ο οικοδεσποτης του δεν εχει επισης κουζινα, τηλεοραση και ξεχωριστα ντους και τουαλετα (κατι που για ενα περιεργο λογο οι Γαλλοι το θεωρουν αρνητικο).
Οτι δεν υπαρχει ασανσερ δεν ειναι κακο. Εζησα για χρονια σε 5ο ή 6ο οροφο χωρις ασανσερ και δεν ηταν κουραστικο καθολου. Εκεινο που παντα με προβληματιζε ειναι μην πιασει φωτια το κτιριο. Εχω δει δεκαδες πολυκατοικιες να καιγονται στο Παρισι live. Η πυροσβεστικη ερχεται αμεσα και σωζει σχετικα γρηγορα και ευκολα τους ανθρωπους των διαμερισματων που εχουν προσοψη σε δημοσιο δρομο. Τα προβληματα αντιμετωπιζονται στους ενοικους των διαμερισματων που με ανοιγματα στο αιθριο ή σε ακαλυπτο. Αν η φωτια εξαπλωθη στον διαδρομο και εγκλωβιστουν στο διαμερισμα τους τα πραγματα ειναι εξαιρετικα δυσκολα και η ζωη τους τιθεται σε σοβαρο κινδυνο. Το εχω ξαναγραψει αλλα αλλη μια φορα δεν βλαπτει. Βεβαιωθειτε πως το διαμερισμα εχει παραθυρο ή μπαλκονι που κοιταει σε δρομο ωστε να μπορει να εχει προσβαση το πυροσβεστικο οχημα. Ψιλα γραμματα αλλα σημαντικα για την ασφαλεια μας.