νομιζω οτι με 500 ευρω budget τη βραδια αν μπεις σε μια μηχανη αναζητησης θα καταλαβεις και μονη σου ποιο ειναι καλυτερο να κλεισεις....Καλημερα, τη βραδια γυρω στα 500
Συγγνωμη παιδια, 500 ευρω να βγαινει και τα 3 βραδια.......νομιζω οτι με 500 ευρω budget τη βραδια αν μπεις σε μια μηχανη αναζητησης θα καταλαβεις και μονη σου ποιο ειναι καλυτερο να κλεισεις....
Κριμα και θα σ' εστελνα στο Baltimore στην Kleber.Συγγνωμη παιδια, 500 ευρω να βγαινει και τα 3 βραδια.......
Δες απο αυτα ποια σου αρεσουν;Συγγνωμη παιδια, 500 ευρω να βγαινει και τα 3 βραδια.......
Η περιοχή είναι μια τυπική ασφαλής γειτονιά, απλά δεν είναι ιδιαίτερα κεντρική για κάποιον που πάει πρώτη φορά Παρίσι, καθότι θες περπάτημα ακόμη και για να φτάσεις στην καρδιά του Montparnasse. Η τιμή είναι καλή αλλά δε ξέρω μήπως μπορείτε να βρείτε κάτι λίγο πιο κεντρικό στα ίδια χρήματα. Το ξενοδοχείο πάντως φαίνεται να έχει καλές κριτικές και με σταθμό του μετρό παραδίπλα.Θα παω το καλοκαιρι μια εβδομαδα στο Παρισι 19 με 26 Ιουλιου.Βρισκω μια προσφορα για το ξενοδοχειο
Hotel Atelier Montparnasse στα 460 ευρω για ολη τη διαμονη με πρωινο το δικλινο. Μπορει καποιος να μου πει αν το ξενοδοχειο ειναι ενταξει αν η περιοχη ειναι καλη και γενικοτερα αν πρεπει να προχωρησω. Η προσφορα ισχυει για τις επομενες τρεις ωρες αλλιως παει στα 510
Ευχαριστω για την απαντηση. Απλα σκεφτομαι πως αφου το Παρισι ειναι τεραστιο πως οπου και να πηγαινεις θελει μετρο. Επομενως η εννοια κεντρικο μαλλον δεν εχει νοημα στο Παρισι. Παραδειγμα το μουσειο του Λουβρου ειναι κεντρο το ΑΙΦΕΛ τι ειναι? η η αψιδα του θριαμβου. Δεν ξερω ποσο σημασια εχει το κεντρο εκει και τελικα μηπως ειναι πολλα τα κεντρα σε μια πολη 10 μυριωνΗ περιοχή είναι μια τυπική ασφαλής γειτονιά, απλά δεν είναι ιδιαίτερα κεντρική για κάποιον που πάει πρώτη φορά Παρίσι, καθότι θες περπάτημα ακόμη και για να φτάσεις στην καρδιά του Montparnasse. Η τιμή είναι καλή αλλά δε ξέρω μήπως μπορείτε να βρείτε κάτι λίγο πιο κεντρικό στα ίδια χρήματα. Το ξενοδοχείο πάντως φαίνεται να έχει καλές κριτικές και με σταθμό του μετρό παραδίπλα.
Αν όμως κλείσεις ξενοδοχείο σε κάποιο από τα "κέντρα" και μπορείς να πας με τα πόδια σε έναν αριθμό αξιοθέατων, τότε έχεις διαφορετική αίσθηση του Παρισιού, από το να μπαινοβγαίνεις συνεχώς στο μετρό. Βέβαια, ο καθένας κάνει τις επιλογές του με βάση τα δικά του κριτήρια, οικονομικά κτλ.Ευχαριστω για την απαντηση. Απλα σκεφτομαι πως αφου το Παρισι ειναι τεραστιο πως οπου και να πηγαινεις θελει μετρο. Επομενως η εννοια κεντρικο μαλλον δεν εχει νοημα στο Παρισι. Παραδειγμα το μουσειο του Λουβρου ειναι κεντρο το ΑΙΦΕΛ τι ειναι? η η αψιδα του θριαμβου. Δεν ξερω ποσο σημασια εχει το κεντρο εκει και τελικα μηπως ειναι πολλα τα κεντρα σε μια πολη 10 μυριων
Γεια σου, Katkats! Ακριβώς πάνω σε αυτό που αναφέρεις, ποιά διαμερίσματα νοούνται ως "κέντρα" στο Παρίσι; Θα εννοείς ξεκινώντας από το 1ο και προς τα πάνω; Ταυτόχρονα όμως να θεωρούνται και καλές περιοχές διαμονής, ασφαλείς κτλ, έτσι;Αν όμως κλείσεις ξενοδοχείο σε κάποιο από τα "κέντρα" και μπορείς να πας με τα πόδια σε έναν αριθμό αξιοθέατων, τότε έχεις διαφορετική αίσθηση του Παρισιού, από το να μπαινοβγαίνεις συνεχώς στο μετρό. Βέβαια, ο καθένας κάνει τις επιλογές του με βάση τα δικά του κριτήρια, οικονομικά κτλ.
Το Παρισι ειναι μια πολη 2,5 εκατομμυριων και αλλα 1ο μενουν περιφερειακα. Δηλαδη εχει ενα οχι μεγαλο κεντρο που απλωνεται κυριως στην πανω (δεξια) οχθη του ποταμου (rive droite που λενε οι Γαλλοι) και περιλαμβανει το arrodisement 1 και τμηματα των arrodisements 2-10.Ευχαριστω για την απαντηση. Απλα σκεφτομαι πως αφου το Παρισι ειναι τεραστιο πως οπου και να πηγαινεις θελει μετρο. Επομενως η εννοια κεντρικο μαλλον δεν εχει νοημα στο Παρισι. Παραδειγμα το μουσειο του Λουβρου ειναι κεντρο το ΑΙΦΕΛ τι ειναι? η η αψιδα του θριαμβου. Δεν ξερω ποσο σημασια εχει το κεντρο εκει και τελικα μηπως ειναι πολλα τα κεντρα σε μια πολη 10 μυριων
Τα διαμερίσματα (arrodisements) του Παρισιού σχηματίζουν έλικα (σαλιγκάρι). Όσο πιο κοντά στο κέντρο της έλικας είσαι, τόσο καλύτερα. Η δικιά μου σειρά προτίμησης είναι πάνω-κάτω: 1,4,2,3,6,5,11,10,9 κτλ. Έχω μείνει στο 3, 10 και 13.Γεια σου, Katkats! Ακριβώς πάνω σε αυτό που αναφέρεις, ποιά διαμερίσματα νοούνται ως "κέντρα" στο Παρίσι; Θα εννοείς ξεκινώντας από το 1ο και προς τα πάνω; Ταυτόχρονα όμως να θεωρούνται και καλές περιοχές διαμονής, ασφαλείς κτλ, έτσι;
Μια χαρά είναι, από άποψη τοποθεσίας.edit: Για πείτε λίγο γνώμη γι'αυτό ρε παιδιά: Campanile Paris 11 - Bastille - Le Marais
Σαν να μου μοιάζει καλή περίπτωση, έχει ένα 8άρι, έχει και πρωινό και είναι κάτω από 100 το βράδυ!