• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γαλλία Περιοχή διαμονής/Οικονομικά ξενοδοχεία στο Παρίσι

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την ώρα σας.Μου τα λέτε τόσο αναλυτικά που με βοηθάτε πολύ!Ναι θα ψάξω καλα στο airbnb γιατί και εγώ έχω ακούσει πολλά!αυτό που ψάχνω τώρα είναι ι κάρτα μεταφορικών να βγάλω φτάνοντας στο παρίσι στο αεροδρόμιο.Αν βγάλω το ημερήσιο για τα Σαββατοκύριακα ισχύει και για την μετακίνηση από το αεροδρόμιο?
Ισχυει μονο για καποια λεωφορεια που πανε στα αεροδρομια. Ειναι ομως πολυ χρονοβορο το ταξιδι με αυτα και θα χασετε πολυτιμες ωρες. Για ποιο αεροδρομιο μιλαμε;
Παρακολουθησα και τα προηγουμενα ερωτηματα σου κι εχω 2-3 συμβουλες για σενα.

1. Απ' οσο καταλαβα ειστε και οι δυο κατω των 26 σωστα; Αρα θα εχετε δωρεαν εισοδο σε πολλα βασικα αξιοθεατα. Την Κυριακη 4/12 ομως εχουν δωρεαν εισοδο στα ιδια αξιοθεατα οι παντες. Φροντιστε λοιπον να βαλετε στο προγραμμα σας αλλα πραγματα για να γλιτωσετε τις ουρες και την πολυκοσμια.
2. Με 50 ευρω /βραδια δεν υπαρχει περιπτωση να βρειτε ανεξαρτητο δωματιο που να ειναι κατοικισημο (τουλαχιστον οπως το αντιλαμβανομαστε οι ελληνες) μεσα στα ορια του δημου του Παρισιου. Μπορειτε ομως να βρειτε δωματιο μεσα σε καποιο σπιτι οπου θα μοιραζεστε κουζινα, μπανιο και αλλους κοινοχρηστους χωρους (αν υπαρχουν).
3. Αποφυγετε οπως ο διαολος το λιβανι το 19ο διαμερισμα, το βορειο τμημα του 18ου, τα ανατολικα του 20ου, τα βορειοανατολικα του 17ου και το αφρικανικο τετραγωνο μεταξυ των σταθμων του μετρο Barbes Rochechouart- La Chapelle-Marx Dormoy-Marcadet Poissonniers. Επισης το τριγωνο Stalingrand-Gare du Nord- Gare de l'Est.
4. Για τις μετακινησεις χρησιμοποιηστε το ημερησιο του ΣΚ που ειπωθηκε παραπανω κι απο Δευτερα βγαζετε μια Navigo για να επισκεφθειτε ανετα τα πιο απομακρυσμενα αξιοθεατα.

margaret d 65

Member
Επόμενο Ταξίδι
ρωσια,αγια πετρουπολη
Ταξίδι-Όνειρο
ιαπωνια
Δεν θα προτιμύσα χόστελ γιατί ταξιδεύω και με το αγόρι μου και δν είχαμε την καλυτερη εμπειρία από hostel.Δεν το ήξερα καθολου τι ισχύει με την κάρτα navigo αλλιως θα έκλεινα τα εισιτηρια τα αεροπορικα αλλιώς!Για να δούμε τα βασικά αξιοθέατα στην πόλη μπορούμε να πάμε και με τα πόδια?
ριξε μια ματια στο sally hotel,ειναι ασφαλης,οικονομικο,κ πας με τα ποδια στα πιο βασικα,ειναι κοντα στην παναγια των παρισιων,εμας μας βολεψε πολυ ,παλι εκει θα ξαναμεναμε,πριν 3 χρονια 4 ατομα 100ε.

el moko

New Member
Καλησπέρα έχω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με το Παρίσι που ετοιμάζομαι να πάω με την κοπέλα μ τον Δεκέμβριο!!!Θα μείνω σε airbnb για πρώτη φορά. Δεν έχω ιδέα απο Παρίσι και δεν ξέρω ποιο διαμέρισμα να προτιμήσω ώστε να υπάρχει νυχτερινή ζωή να ειναι κέντρο και να έχω κοντά κάποια απο τα αξιοθέατα. Απο τα σχόλια που διαβάζω έχω καταλήξει ανάμεσα σε Le Marais, Pompidou και στην Saint Germain.

eleni.mak

Member
ριξε μια ματια στο sally hotel,ειναι ασφαλης,οικονομικο,κ πας με τα ποδια στα πιο βασικα,ειναι κοντα στην παναγια των παρισιων,εμας μας βολεψε πολυ ,παλι εκει θα ξαναμεναμε,πριν 3 χρονια 4 ατομα 100ε.
Ευχαριστώ πολύ για την προτασή σας!Βρήκα μια προσφορά στο booking και έκανα κράτηση επειδή είχε δωρεάν ακύρωση.Θέλετε να μου πείτε την γνώμη σας? Αυτό είναι το ξενοδοχείο https://www.google.gr/maps/uv?hl=el...d=0ahUKEwjEqvH28q7PAhWKbRQKHTQaBpUQoioIpQEwCg

HOTEL DE NEMOURS

marquis

Member
Ευχαριστώ πολύ για την προτασή σας!Βρήκα μια προσφορά στο booking και έκανα κράτηση επειδή είχε δωρεάν ακύρωση.Θέλετε να μου πείτε την γνώμη σας? Αυτό είναι το ξενοδοχείο https://www.google.gr/maps/uv?hl=el...d=0ahUKEwjEqvH28q7PAhWKbRQKHTQaBpUQoioIpQEwCg

HOTEL DE NEMOURS
Ζωντανή περιοχή με ωραία -και πολλά- μπαρ και εστιατόρια, κεντρική, όχι τέρμα βολική για πρώτο ταξιδιώτη, αλλά καλή σε γενικές γραμμές. Αυτό που θα με ανησυχούσε είναι οι κριτικές για το ξενοδοχείο.

eleni.mak

Member
Ζωντανή περιοχή με ωραία -και πολλά- μπαρ και εστιατόρια, κεντρική, όχι τέρμα βολική για πρώτο ταξιδιώτη, αλλά καλή σε γενικές γραμμές. Αυτό που θα με ανησυχούσε είναι οι κριτικές για το ξενοδοχείο.
Αυτό βλεπω και εγώ!δεν είναι πολύ καλες οι κριτικές για αυτό ψάχνω πάλι στο booking και airbnb μηπως βρω κατι καλυτερο!εχω βρει και αυτα.Τι γνώμη έχεις?

http://www.booking.com/hotel/fr/jar...7b4241587ef5f069f78f645fX1;type=total;ucfs=1&

http://www.booking.com/hotel/fr/hip...0629366b5447cdad58f00e04X1;type=total;ucfs=1&

marquis

Member
Αν και η περιοχή του πρώτου έχει ενδιαφέροντα μαγαζιά και κόσμος πλέον, τουριστικά ασυζητητί το δεύτερο για κάποιον που πηγαίνει Παρίσι πρώτη φορά. Εξαιρετική τοποθεσία από αυτή την άποψη το Petit Beloy, την οποία και προφανώς πληρώνεις καθότι το πρώτο φαινόταν λίγο πιο ποιοτικό. Αλλά πρώτη φορά Παρίσι, δώστε βάση στην τοποθεσία εφόσον το κατάλυμα φαίνεται αξιοπρεπές.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Το πρωτο απο τοποθεσια ειναι καπως...μετρια για να μην πω χαλια. Σε hipotel απο την αλλη δεν εμενα και στην Notre Dame διπλα να ηταν και να με πληρωναν. Θεωρω πως στο δυτικο κοσμο δεν πρεπει να υπαρχει πιο βρωμικη αλυσιδα ξενοδοχειων.

Κανε μια εγγραφη στη yeego.com και ψαξε δωματια απο εκει. Κατι καλυτερο θα βρεις. Χρησιμοποιησε και τον κωδικο bigdiscount για να πληρωσεις 25€ λιγοτερα (η εκπτωση γινεται στο τελος αφου εχουν περαστει τα στοιχεια της καρτας και πριν την τελικη επιβεβαιωση)

eleni.mak

Member
Το πρωτο απο τοποθεσια ειναι καπως...μετρια για να μην πω χαλια. Σε hipotel απο την αλλη δεν εμενα και στην Notre Dame διπλα να ηταν και να με πληρωναν. Θεωρω πως στο δυτικο κοσμο δεν πρεπει να υπαρχει πιο βρωμικη αλυσιδα ξενοδοχειων.

Κανε μια εγγραφη στη yeego.com και ψαξε δωματια απο εκει. Κατι καλυτερο θα βρεις. Χρησιμοποιησε και τον κωδικο bigdiscount για να πληρωσεις 25€ λιγοτερα (η εκπτωση γινεται στο τελος αφου εχουν περαστει τα στοιχεια της καρτας και πριν την τελικη επιβεβαιωση)
Σε ευχαριστώ παρα πολύ για την συμβουλή !!!!θα μπω σε αυτό που μου είπες!δεν εχω ιδέα τι ειναι τα hipotel.Είναι τελείως χάλια????

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
το δευτερο πιο καλη τοποθεσια.απο τις καλλιτερες,ειναι ομως 5ος χωρις ασανσερ και μικρο.Το αλλο μεγαλυτερο,ασανσερ κλπ αλλα λιγωτερο κεντρικο.Εσυ διαλεγεις.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Το δευτερο οπως γραφει ο οικοδεσποτης του δεν εχει επισης κουζινα, τηλεοραση και ξεχωριστα ντους και τουαλετα (κατι που για ενα περιεργο λογο οι Γαλλοι το θεωρουν αρνητικο).
Οτι δεν υπαρχει ασανσερ δεν ειναι κακο. Εζησα για χρονια σε 5ο ή 6ο οροφο χωρις ασανσερ και δεν ηταν κουραστικο καθολου. Εκεινο που παντα με προβληματιζε ειναι μην πιασει φωτια το κτιριο. Εχω δει δεκαδες πολυκατοικιες να καιγονται στο Παρισι live. Η πυροσβεστικη ερχεται αμεσα και σωζει σχετικα γρηγορα και ευκολα τους ανθρωπους των διαμερισματων που εχουν προσοψη σε δημοσιο δρομο. Τα προβληματα αντιμετωπιζονται στους ενοικους των διαμερισματων που με ανοιγματα στο αιθριο ή σε ακαλυπτο. Αν η φωτια εξαπλωθη στον διαδρομο και εγκλωβιστουν στο διαμερισμα τους τα πραγματα ειναι εξαιρετικα δυσκολα και η ζωη τους τιθεται σε σοβαρο κινδυνο. Το εχω ξαναγραψει αλλα αλλη μια φορα δεν βλαπτει. Βεβαιωθειτε πως το διαμερισμα εχει παραθυρο ή μπαλκονι που κοιταει σε δρομο ωστε να μπορει να εχει προσβαση το πυροσβεστικο οχημα. Ψιλα γραμματα αλλα σημαντικα για την ασφαλεια μας.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.637
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
vagelis.kar

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom