tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Ισχυει μονο για καποια λεωφορεια που πανε στα αεροδρομια. Ειναι ομως πολυ χρονοβορο το ταξιδι με αυτα και θα χασετε πολυτιμες ωρες. Για ποιο αεροδρομιο μιλαμε;Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την ώρα σας.Μου τα λέτε τόσο αναλυτικά που με βοηθάτε πολύ!Ναι θα ψάξω καλα στο airbnb γιατί και εγώ έχω ακούσει πολλά!αυτό που ψάχνω τώρα είναι ι κάρτα μεταφορικών να βγάλω φτάνοντας στο παρίσι στο αεροδρόμιο.Αν βγάλω το ημερήσιο για τα Σαββατοκύριακα ισχύει και για την μετακίνηση από το αεροδρόμιο?
Παρακολουθησα και τα προηγουμενα ερωτηματα σου κι εχω 2-3 συμβουλες για σενα.
1. Απ' οσο καταλαβα ειστε και οι δυο κατω των 26 σωστα; Αρα θα εχετε δωρεαν εισοδο σε πολλα βασικα αξιοθεατα. Την Κυριακη 4/12 ομως εχουν δωρεαν εισοδο στα ιδια αξιοθεατα οι παντες. Φροντιστε λοιπον να βαλετε στο προγραμμα σας αλλα πραγματα για να γλιτωσετε τις ουρες και την πολυκοσμια.
2. Με 50 ευρω /βραδια δεν υπαρχει περιπτωση να βρειτε ανεξαρτητο δωματιο που να ειναι κατοικισημο (τουλαχιστον οπως το αντιλαμβανομαστε οι ελληνες) μεσα στα ορια του δημου του Παρισιου. Μπορειτε ομως να βρειτε δωματιο μεσα σε καποιο σπιτι οπου θα μοιραζεστε κουζινα, μπανιο και αλλους κοινοχρηστους χωρους (αν υπαρχουν).
3. Αποφυγετε οπως ο διαολος το λιβανι το 19ο διαμερισμα, το βορειο τμημα του 18ου, τα ανατολικα του 20ου, τα βορειοανατολικα του 17ου και το αφρικανικο τετραγωνο μεταξυ των σταθμων του μετρο Barbes Rochechouart- La Chapelle-Marx Dormoy-Marcadet Poissonniers. Επισης το τριγωνο Stalingrand-Gare du Nord- Gare de l'Est.
4. Για τις μετακινησεις χρησιμοποιηστε το ημερησιο του ΣΚ που ειπωθηκε παραπανω κι απο Δευτερα βγαζετε μια Navigo για να επισκεφθειτε ανετα τα πιο απομακρυσμενα αξιοθεατα.