• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γαλλία Περιοχή διαμονής/Οικονομικά ξενοδοχεία στο Παρίσι

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Τελείως παράλογη αλλά ως καινούργιο κατάλυμα και με δωρεάν ακύρωση θα το ρισκάρω
Επειδή δεν έχει άμεση κράτηση, το πιο πιθανό είναι να σου απορρίψει το αίτημα αν δεν είναι scam. Μην απογοητευτείς.

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Επειδή δεν έχει άμεση κράτηση, το πιο πιθανό είναι να σου απορρίψει το αίτημα αν δεν είναι scam. Μην απογοητευτείς.
Έχει κι άλλα τέτοια. Θα κάνω τις δοκιμές μου κι αν μου κάτσει πάει καλά. Έτσι κι αλλιώς ακόμη δεν είναι σίγουρο ότι θα πάω.
Τι είδους scam να είναι;

ribo7

Member
Καλή περιοχή για διαμονή μεταξύ κέντρου Παρισιού και Disneyland? Θέλω να πάω (μέσα Μαρτίου) 4 μέρες, 1 από τις οποίες θέλω μονοήμερη στην Disneyland και τις υπόλοιπες κέντρο. Θα έχω αυτοκίνητο που θα το χρησιμοποιήσω για Disneyland και τις υπόλοιπες μέρες με συγκοινωνία στο κέντρο.
π.χ. Vincennes είναι καλή/βολική?

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Καλή περιοχή για διαμονή μεταξύ κέντρου Παρισιού και Disneyland? Θέλω να πάω (μέσα Μαρτίου) 4 μέρες, 1 από τις οποίες θέλω μονοήμερη στην Disneyland και τις υπόλοιπες κέντρο. Θα έχω αυτοκίνητο που θα το χρησιμοποιήσω για Disneyland και τις υπόλοιπες μέρες με συγκοινωνία στο κέντρο.
π.χ. Vincennes είναι καλή/βολική?
Vincennes, Montreuil, Ivry-sur-Seine. Από Bagnolet και πάνω μην τολμήσεις.

chris7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς

steisy

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΑΡΙΣΙ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ
Παρίσι: Εξωφρενικές τιμές στα ξενοδοχεία λόγω Ολυμπιακών Αγώνων -Πάνω από 1.000 ευρώ τη βραδιά - iefimerida.gr
Παρίσι: Εξωφρενικές τιμές στα ξενοδοχεία λόγω Ολυμπιακών Αγώνων -Πάνω από 1.000 ευρώ τη βραδιά<p>Πηγή: <a target="_blank"
Όταν έκλεισα τα αεροπορικά για Παρίσι δεν θυμήθηκα καν ότι το καλοκαίρι θα γίνουν οι Ολυμπιακοί αγώνες....

steisy

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΑΡΙΣΙ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ
Καλησπέρα! Όπως είπα πιο πριν, όταν έκλεισα τα αεροπορικά για Παρίσι δεν θυμήθηκα καν ότι το καλοκαίρι θα γίνουν οι Ολυμπιακοί αγώνες.... οπότε θα έχω την αναμενόμενη οικονομική επιβάρυνση σε όλα τα έξοδα. Συν του ότι δε γνώριζα το foroum ώστε να πάρω τόσες χρήσιμες πληροφορίες που γράφετε όλοι σας!!!
Τί γνώμη έχετε για αυτό το ξενοδοχείο και την περιοχή?
★★★★ Novotel Paris Charenton le Pont, Charenton-le-Pont, Γαλλία
Είναι δίπλα σε στάση της γραμμής 8 του μετρό. Έκανα κράτηση με δωρεάν ακύρωση.
Γνωρίζω ότι είναι μακριά απ το κέντρο αλλά λόγω budget είπαμε να κάνουμε "πίσω" σε αυτό το κομμάτι του ταξιδιού μας. Οι τιμές έχουν ξεφύγει στο κέντρο...

thanassis33

Member
Καλησπέρα! Όπως είπα πιο πριν, όταν έκλεισα τα αεροπορικά για Παρίσι δεν θυμήθηκα καν ότι το καλοκαίρι θα γίνουν οι Ολυμπιακοί αγώνες.... οπότε θα έχω την αναμενόμενη οικονομική επιβάρυνση σε όλα τα έξοδα. Συν του ότι δε γνώριζα το foroum ώστε να πάρω τόσες χρήσιμες πληροφορίες που γράφετε όλοι σας!!!
Τί γνώμη έχετε για αυτό το ξενοδοχείο και την περιοχή?
★★★★ Novotel Paris Charenton le Pont, Charenton-le-Pont, Γαλλία
Είναι δίπλα σε στάση της γραμμής 8 του μετρό. Έκανα κράτηση με δωρεάν ακύρωση.
Γνωρίζω ότι είναι μακριά απ το κέντρο αλλά λόγω budget είπαμε να κάνουμε "πίσω" σε αυτό το κομμάτι του ταξιδιού μας. Οι τιμές έχουν ξεφύγει στο κέντρο...
Πόσο έκλεισες την βραδιά;

steisy

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΑΡΙΣΙ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ
Πόσο έκλεισες την βραδιά;
Καλημέρα!
Έκλεισα 706 ευρώ για 5 νύχτες, 2 ενήλικες κ 2 παιδιά (11 κ 13)
29/4 με 4/5/24

Τελείως παράλογη αλλά ως καινούργιο κατάλυμα και με δωρεάν ακύρωση θα το ρισκάρω
Καλημέρα!
Κάνω κλικ στο link για να δω το ξενοδοχείο και δεν υπάρχει! Σου ακύρωσαν την κράτηση?

thanassis33

Member
Καλημέρα!
Έκλεισα 706 ευρώ για 5 νύχτες, 2 ενήλικες κ 2 παιδιά (11 κ 13)
29/4 με 4/5/24
κοίτα, η τιμή καλή είναι, αλλά είσαι λίγο μακριά, στα όρια του Παρισιού.
θα εξαρτιέσαι από την γραμμή 8, αλλά μπορείς να εξυπηρετηθείς.
Την γειτονιά του ξενοδοχείου δεν την ξέρω καλά

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Καλημέρα!
Κάνω κλικ στο link για να δω το ξενοδοχείο και δεν υπάρχει! Σου ακύρωσαν την κράτηση?
Δεν πρόλαβα να κάνω κράτηση! Χάθηκε πριν κάνω οτιδήποτε.

steisy

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΑΡΙΣΙ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ
2 τέτοια καταλύματα είχα βρει κι εγώ πριν καιρό και μετά δεν τα ξαναβρήκα. Υπέθεσα όμως ότι δεν ήταν πλέον διαθέσιμα.

κοίτα, η τιμή καλή είναι, αλλά είσαι λίγο μακριά, στα όρια του Παρισιού.
θα εξαρτιέσαι από την γραμμή 8, αλλά μπορείς να εξυπηρετηθείς.
Την γειτονιά του ξενοδοχείου δεν την ξέρω καλά
Ναι το είδα ότι είναι μόνο η γραμμή 8 κοντά. Από αυτά που διάβασα για το RER προτίμησα να έχω μετρό κοντά, παρά RER. Ελπίζω να πάνε όλα καλά με τη γραμμή 8. Εναλλακτικά βρήκα λεωφορεία που σε πάνε στη γραμμή 6 και 14.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου! Καλή χρονιά εύχομαι!

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα