• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γαλλία Περιοχή διαμονής/Οικονομικά ξενοδοχεία στο Παρίσι

pix_lax82

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βορειος Κορέα
Καλησπέρα η Rue de temple απεναντι απ την Square du Temple-Elie Wessel θεωρείτε ασφαλής περιοχη; ΕΚλεισα για τον Ιουνια σ ενα Airbnb εκει κοντα και επειδη θα εχουμε και ενα 12χρονο μαζι δεν θα ηθελα να εχω δυσσάρεστες εκπλήξεις.

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
Καλή Χρονιά!!! Ψαχνω και εγω για 24 Ιουνιου μηπως και παμε τα μικρα disneyland. Με το που θα βαλω δυο παιδια εκτοξευονται οι τιμες... μηπως εχει κανεις να προτεινει κατι σε διαμερισμα; ας ειναι και πιο εξω ... εχουμε ξαναπαει παρισι. ★★ B&B HOTEL Paris Porte de la Villette, Παρίσι, Γαλλία αυτο ειναι σε καλη περιοχη; ★★ ibis Budget Paris La Villette 19ème, Παρίσι, Γαλλία .... επίσης βρισκω πολλα σε φοβερη τιμη που πρεπει να στειλεις αιτημα ...αλλα απαντηση δεν παιρνω.. και μετα σε googlαρσμα διαβασα οτι ειναι απατη... (SPAMMMMM This place is a scam. The host provided me with a spam link and tried to withdraw thousands of euros.); Γενικα βλεπει κανεις για 24 ιουνιου 3κλινο σε λογικη τιμη; μηπως να αφησω το Παρισι για αρχοτερα τελικα; Για παραδειγμα το ★★★ Prince Albert Montmartre, Paris, France που ειχαμε μεινει με 80ευρω, τωρα το εχει με 220ευρω!

Last edited:

steisy

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΑΡΙΣΙ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ
Καλή Χρονιά!!! Ψαχνω και εγω για 24 Ιουνιου μηπως και παμε τα μικρα disneyland. Με το που θα βαλω δυο παιδια εκτοξευονται οι τιμες... μηπως εχει κανεις να προτεινει κατι σε διαμερισμα; ας ειναι και πιο εξω ... εχουμε ξαναπαει παρισι. ★★ B&B HOTEL Paris Porte de la Villette, Παρίσι, Γαλλία αυτο ειναι σε καλη περιοχη; ★★ ibis Budget Paris La Villette 19ème, Παρίσι, Γαλλία .... επίσης βρισκω πολλα σε φοβερη τιμη που πρεπει να στειλεις αιτημα ...αλλα απαντηση δεν παιρνω.. και μετα σε googlαρσμα διαβασα οτι ειναι απατη... (SPAMMMMM This place is a scam. The host provided me with a spam link and tried to withdraw thousands of euros.); Γενικα βλεπει κανεις για 24 ιουνιου 3κλινο σε λογικη τιμη; μηπως να αφησω το Παρισι για αρχοτερα τελικα; Για παραδειγμα το ★★★ Prince Albert Montmartre, Paris, France που ειχαμε μεινει με 80ευρω, τωρα το εχει με 220ευρω!
Καλησπέρα! Εγώ έκλεισα στο παρακάτω για τέλη Απρίλη-αρχές Μάη:
★★★★ Novotel Paris Charenton le Pont, Charenton-le-Pont, Γαλλία
Ρίξε μια ματιά αν θέλεις. Είναι λίγο πιο έξω από το 12o διαμέρισμα δηλ 1 στάση έξω από το "δαχτυλίδι" του Παρισιού. Δεν είναι κοντά στο κέντρο αλλά θα κάνουμε υποχώρηση στο κομμάτι της απόστασης για να αντέξουμε τα λοιπά έξοδα!

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Καλή χρονιά!
Τι γνώμη έχετε για την περιοχή και το παρακάτω ξενοδοχείο?
★★★★ Novotel Paris Charenton le Pont, Charenton-le-Pont, Γαλλία
( :icon_redface: ζητώ προκαταβολικά συγνώμη που ξαναρωτάω αλλά είχα γράψει στις 31 το βράδυ που μάλλον όλοι έτρεχαν για ρεβεγιόν)
Καλή χρονιά. Προτιμώ να αποφεύγω σχόλια για μέρη που βρίσκονται μακριά απ'το κέντρο. Οι αποστάσεις είναι μεγάλες. Για να πάτε στη Montmartre, στη Champs-Élysées και στο πύργο του Eiffel θα χρειάζεστε περίπου μια ώρα. Αν δεν σας πειράζει αυτό τότε οκ. Είστε δίπλα σε ωραίο μεγάλο πάρκο και στο κάστρο Vincennes.

Για μένα είναι παράλογο τέτοια ξενοδοχεία να έχουν χαρακτηρισμό πολύ καλή τοποθεσία στο booking.

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
200 τη βραδια και δεν εχει και για 24-25 Ιουνιου που ψαχνω (24-29 συγκεκριμένα)... θα δω ομως την περιοχη ευχαριστω!

Last edited:

steisy

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΑΡΙΣΙ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ
Καλή χρονιά. Προτιμώ να αποφεύγω σχόλια για μέρη που βρίσκονται μακριά απ'το κέντρο. Οι αποστάσεις είναι μεγάλες. Για να πάτε στη Montmartre, στη Champs-Élysées και στο πύργο του Eiffel θα χρειάζεστε περίπου μια ώρα. Αν δεν σας πειράζει αυτό τότε οκ. Είστε δίπλα σε ωραίο μεγάλο πάρκο και στο κάστρο Vincennes.

Για μένα είναι παράλογο τέτοια ξενοδοχεία να έχουν χαρακτηρισμό πολύ καλή τοποθεσία στο booking.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου!
Στην αναζήτησή μου προσπάθησα να αποφύγω τις επικίνδυνες περιοχές που ίσως να έβρισκα κάτι πιο οικονομικό και τα καταλύματα που είχαν καλή τιμή και μετά από λίγες μέρες εξαφανίζονταν στο booking. Κάπως έτσι κατέληξα στο συγκεκριμένο. Δεν έχω μεγάλη εμπειρία από εξωτερικό. Θα είναι το 3ο ταξίδι και τα προηγούμενα 2 ήταν προ 20ετίας και χωρίς παιδιά. Ότι έβρισκα σε κάπως λογική τιμή ήταν στα όρια του Παρισιού κοντά στον περιφερειακό. Μήπως ζω σε ουτοπία και θέλω να βγάλω το ξενοδοχείο για 2 ενήλ + 2 παιδιά με 700€ ?

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου!
Στην αναζήτησή μου προσπάθησα να αποφύγω τις επικίνδυνες περιοχές που ίσως να έβρισκα κάτι πιο οικονομικό και τα καταλύματα που είχαν καλή τιμή και μετά από λίγες μέρες εξαφανίζονταν στο booking. Κάπως έτσι κατέληξα στο συγκεκριμένο. Δεν έχω μεγάλη εμπειρία από εξωτερικό. Θα είναι το 3ο ταξίδι και τα προηγούμενα 2 ήταν προ 20ετίας και χωρίς παιδιά. Ότι έβρισκα σε κάπως λογική τιμή ήταν στα όρια του Παρισιού κοντά στον περιφερειακό. Μήπως ζω σε ουτοπία και θέλω να βγάλω το ξενοδοχείο για 2 ενήλ + 2 παιδιά με 700€ ?
Για πόσες ημέρες και ποια περίοδο είναι αυτό το μπάτζετ;

steisy

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΑΡΙΣΙ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ
Ωχ μαζί με πρωτομαγιά που πέφτει Δευτέρα. Φοβάμαι ότι πράγματι ζείτε σε ουτοπία😔
Άρα "κρατάω" την κράτηση αυτή στο booking και δε μιλάω ούτε για την απόσταση ούτε για τίποτε άλλο, έ?
Έχω την κράτηση 706€ με δωρεάν ακύρωση. Υπάρχει περίπτωση να ακυρώσει από πλευρά του το booking και να "τρέχω" μετά???

(διαβάζω τώρα το αφιέρωμά σου για να φτιάχνω πρόγραμμα σιγά σιγά)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom