• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γαλλία Περιοχή διαμονής/Οικονομικά ξενοδοχεία στο Παρίσι

coco_

Member
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ταξίδι-Όνειρο
Guatemala
καλημέρα παιδιά! εσείς που ξέρεται απο περιοχές (είναι δύσκολο το Παρίσι σε σχέση με άλλες Ευρωπαϊκες πόλεις ομολογώ...) το
ibis budget Paris Porte de Bercy, Charenton-le-Pont – Updated 2022 Prices (booking.com)

πώς σας φαίνεται σε θέμα περιοχής??
Δεν φαίνεται πολυ βολική. Αν δεις και στα σχόλια λέει οτι δεν έχει καλή σύνδεση με μετρό. Επίσης οι κριτικές του είναι στο 7,1 οπότε θα πρότεινα να δεις κάτι άλλο.

ΡΕΝ

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????
Ταξίδι-Όνειρο
Saint Tropez

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
ενα πολύ βολικό ibis paris la defense centre, είναι στην αρχή σχεδόν της γραμμής 1, που είναι πολύ βολική καθώς κατα μηκος της διασχίζει το παρίσι, με μία αλλάγη πάς παντού.... το ξενοδοχείο είναι στο ίδιο κτηριο με το novotel la defense

ΡΕΝ

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????
Ταξίδι-Όνειρο
Saint Tropez
ενα πολύ βολικό ibis paris la defense centre, είναι στην αρχή σχεδόν της γραμμής 1, που είναι πολύ βολική καθώς κατα μηκος της διασχίζει το παρίσι, με μία αλλάγη πάς παντού.... το ξενοδοχείο είναι στο ίδιο κτηριο με το novotel la defense

ευχαριστώ πολύ είναι καταπλητικό! αλλά εκτός budget μου... :cry:

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
ευχαριστώ πολύ είναι καταπλητικό! αλλά εκτός budget μου... :cry:
η περιοχη la defense είναι δύο ταχητήτων συνήθως στις τιμές, τις βραδιές παρ-σαβ-κυρ έχει καταπληκτικες προσφορές, τις καθημερινές είναι πολύ ακριβά..... λόγω του επιχειρηματικού κόσμου όλο αυτό.

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
ψαξε και στο skyscanner γιατι εχει αλλα site εκτος booking πολυ πιο φτηνα.... πχ εχω κλεισει μοντμαρτη με 70ε με πρωινο μεσω agoda και τα υπολοιπα το ειχαν 130 χωρις πρωινο.... θελει ψαξιμο ομως καθημερινο μεχρι να πετυχεις την προσφορα. Δεν ξερω τι θα βγει , αλλα για τα 70 ε καλο μου φαινεται.... Prince Albert Montmartre - Skyscanner Hotels

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
ευχαριστώ αρχικά ;)
κρίμα...γενικά θα κλείσω σε IBIS είμαι και μέλος και μου αρέσουν και είναι και τιμή στα μέτρα μας.
έχει κάποιος κάποια γνώμη για κάποιο όλα τα ΙBIS που είναι πιο καλή σύνδεση; 🚋🚋🚋

Μήπως αυτό; καλύτερο;
ibis budget Paris Porte d'Italie Ouest, Le Kremlin-Bicêtre – Updated 2022 Prices (booking.com)
Στα ibis budget δεν ισχύουν τα προνόμια των μελών, ούτε κερδίζεις πόντους. Μόνο ibis σκέτο και ibis styles.

naypigos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πράγα
Ταξίδι-Όνειρο
Κρουαζιέρα Ανταρκτική
ψαξε και στο skyscanner γιατι εχει αλλα site εκτος booking πολυ πιο φτηνα.... πχ εχω κλεισει μοντμαρτη με 70ε με πρωινο μεσω agoda και τα υπολοιπα το ειχαν 130 χωρις πρωινο.... θελει ψαξιμο ομως καθημερινο μεχρι να πετυχεις την προσφορα. Δεν ξερω τι θα βγει , αλλα για τα 70 ε καλο μου φαινεται.... Prince Albert Montmartre - Skyscanner Hotels
Θα σου έλεγα να κοιτάξεις και αυτό!
Hôtel Lucien & Marinette
Είναι σε πολύ καλή τοποθεσία και το έκλεισα για 7 νύχτες τον Δεκέμβριο, στα 534 ευρώ με πρωινό ( το δίκλινο προφανώς )

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
ευχαριστω πολυ! εχω βρει 70ε με πρωινο στην μοντμαρτη, προσφορα (τωρα εχει 150...) και με ακυρωση ακομα κ της προηγουμενη μερα - (γιατι αν τυχει κατι με τα μικρα και δεν μπορουμε να τα αφησουμε θελω να χασω μονο τα αεροπορικα...) ... Το δικο σας το εχει τωρα φαντασου 155ε τη βραδια... ευχαριστω παντως! μπορει να το δει καποιος αλλος που ενδιαφερεται!

STKF

Member

ΡΕΝ

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????
Ταξίδι-Όνειρο
Saint Tropez
Είναι πολύ μακρυά από το κέντρο. Θα πρέπει να χρησιμοποιείς συγκοινωνίες διαρκώς. Δεν το συνιστώ!
Μα σε όποιο ξενοδοχείο μείνουμε δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε συγκοινωνίες διαρκώς;;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom