ΡΕΝ
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?????
- Ταξίδι-Όνειρο
- Saint Tropez
1-6/6/22Για ποιες ημερομηνίες;
1-6/6/22Για ποιες ημερομηνίες;
Είναι που είναι ακριβό το Παρίσι, 6 Ιουνίου είναι και αργία καταλαβαίνεις.1-6/6/22
★★ Hotel Americain, Paris, France
6 Ιουνίου είναι αργία.είναι αργία? 1/6? γιατί? δεν το ήξερα....
ευχαριστώ θα το κοιτάξω αν και είμαι εκτός Budget
τα ΜΜΕ θα λειτουργούν αν ξέρεις? είναι η μέρα που φεύγουμε..
Ναι θα λειτουργούν απλά με ωράριο εθνικής αργίας.τα ΜΜΕ θα λειτουργούν αν ξέρεις? είναι η μέρα που φεύγουμε..
έχουμε προτίμηση στα ξενοδοχεία ...anyway σ'ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου..Ναι θα λειτουργούν απλά με ωράριο εθνικής αργίας.
Στο μπάτζετ 300ε για 5 βράδια είναι δύσκολα τα πράγματα. Αναγκαστικά θα μείνετε μακριά απ'το κέντρο. Δεν ξέρω αν μπορείτε να βρείτε κάτι σε airbnb πιο κοντά στο κέντρο.
6 Ιουνίου είναι η αργία.Της Πεντηκοστής.είναι αργία? 1/6? γιατί? δεν το ήξερα....
ευχαριστώ θα το κοιτάξω αν και είμαι εκτός Budget
ναι το διάβασα...απλά ψάχνω τώρα αν θα λειτουργούν τα ΜΜΕ6 Ιουνίου είναι η αργία.Της Πεντηκοστής.
Γιατί να μη λειτουργούν; Έχεις ακούσει πουθενά να σταματάνε τα ΜΜΜ στις αργίες; (Τα ΜΜΕ σίγουρα θα λειτουργούν, αλλά δε νομίζω ότι σε νοιάζει...)ναι το διάβασα...απλά ψάχνω τώρα αν θα λειτουργούν τα ΜΜΕ
χαχαχα γράψε λάθος!!Γιατί να μη λειτουργούν; Έχεις ακούσει πουθενά να σταματάνε τα ΜΜΜ στις αργίες; (Τα ΜΜΕ σίγουρα θα λειτουργούν, αλλά δε νομίζω ότι σε νοιάζει...)