evi01
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Η γη ολάκερη!
H place d Italie είναι πιο κεντρικά και μια χαρά περιοχή για διαμονή.
Δεν έχω μείνει σε αυτό (το πρώτο) ξενοδοχείο αλλά έχω μείνει σε πολύ κοντινό, σχετικά πρόσφατα. Σαν περιοχή είναι μία χαρά. Αν προσέξεις επίσης στο booking τις αποστάσεις από βασικά αξιοθέατα είναι πιο κοντά από το δεύτερο.Φίλοι συμφορουμιτες πετάω με την κοπέλα μου 2/3 για Παρίσι. Ειμαστε ανάμεσα σε αυτά τα δύο ξενοδοχεία με το πρώτο σε αρκετά καλύτερη τιμή της τάξεως των 150€ διαφοράς για 5 ημέρες. Αξιζει να προτιμήσω το δεύτερο;
★★ Hotel De La Cite Rougemont, Παρίσι, Γαλλία
★★★ ibis Paris Bastille Opera, Παρίσι, Γαλλία
Εφοσον έχει καλή βαθμολογία σε καθαριότητα και τοποθεσία, και είναι και φθηνότερο, τότε το βρίσκω πολύ καλή επιλογή! ( Στο πρώτο αναφέρομαι)Φίλοι συμφορουμιτες πετάω με την κοπέλα μου 2/3 για Παρίσι. Ειμαστε ανάμεσα σε αυτά τα δύο ξενοδοχεία με το πρώτο σε αρκετά καλύτερη τιμή της τάξεως των 150€ διαφοράς για 5 ημέρες. Αξιζει να προτιμήσω το δεύτερο;
★★ Hotel De La Cite Rougemont, Παρίσι, Γαλλία
★★★ ibis Paris Bastille Opera, Παρίσι, Γαλλία
Μια χαρά είναι έχω κλείσει μια φορά με agoda! Συν τοις άλλοις είναι του ίδιου ομίλου ( αν δεν κάνω λαθος) με την πασίγνωστη booking ! Οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα..ολα πανακριβα και βρισκω αυτο σαν μονο φτηνο με πρωινο.... 62ε , ενω ολα τα αλλα εχουν 90+ https://www.agoda.com/el-gr/hotel-p...equestid=d59dc379-309a-41d6-9a86-7327a5159671 δεν εχω ξανακλεισει με agoda ... Ειχε κανεις θεμα με agoda;