• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γαλλία Περιοχή διαμονής/Οικονομικά ξενοδοχεία στο Παρίσι

evi01

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Η γη ολάκερη!
H place d Italie είναι πιο κεντρικά και μια χαρά περιοχή για διαμονή.

jb1989

Member
Φίλοι συμφορουμιτες πετάω με την κοπέλα μου 2/3 για Παρίσι. Ειμαστε ανάμεσα σε αυτά τα δύο ξενοδοχεία με το πρώτο σε αρκετά καλύτερη τιμή της τάξεως των 150€ διαφοράς για 5 ημέρες. Αξιζει να προτιμήσω το δεύτερο;
★★ Hotel De La Cite Rougemont, Παρίσι, Γαλλία
★★★ ibis Paris Bastille Opera, Παρίσι, Γαλλία

STKF

Member
Φίλοι συμφορουμιτες πετάω με την κοπέλα μου 2/3 για Παρίσι. Ειμαστε ανάμεσα σε αυτά τα δύο ξενοδοχεία με το πρώτο σε αρκετά καλύτερη τιμή της τάξεως των 150€ διαφοράς για 5 ημέρες. Αξιζει να προτιμήσω το δεύτερο;
Δεν έχω μείνει σε αυτό (το πρώτο) ξενοδοχείο αλλά έχω μείνει σε πολύ κοντινό, σχετικά πρόσφατα. Σαν περιοχή είναι μία χαρά. Αν προσέξεις επίσης στο booking τις αποστάσεις από βασικά αξιοθέατα είναι πιο κοντά από το δεύτερο.

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ντουμπαι
Εφοσον έχει καλή βαθμολογία σε καθαριότητα και τοποθεσία, και είναι και φθηνότερο, τότε το βρίσκω πολύ καλή επιλογή! ( Στο πρώτο αναφέρομαι)

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
βρισκει κανεις 26-30 απριλιου κατι καλο και οικονομικο για παρισι... ; θα προτιμουσα airbnb... Οσα γραφετε με 50-60 , ειναι με 130 εκεινες τις μερες...

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
Last edited:

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ντουμπαι
ολα πανακριβα και βρισκω αυτο σαν μονο φτηνο με πρωινο.... 62ε , ενω ολα τα αλλα εχουν 90+ https://www.agoda.com/el-gr/hotel-p...equestid=d59dc379-309a-41d6-9a86-7327a5159671 δεν εχω ξανακλεισει με agoda ... Ειχε κανεις θεμα με agoda;
Μια χαρά είναι έχω κλείσει μια φορά με agoda! Συν τοις άλλοις είναι του ίδιου ομίλου ( αν δεν κάνω λαθος) με την πασίγνωστη booking ! Οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα..

Θα μείνουμε στο hotel des ecrivains μια και ειδα οτι αναζητούν κ αλλοι ξενοδοχειο γιατι μας καλυψε η τιμή, η αποσταση απο το κεντρο και το πρωινο (μιλωντας παντα για Παρίσι!) Ριξτε το μια ματια οσοι ψαχνετε!

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
vagelis.kar

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom