Ryanair Κράτηση με ελληνικούς χαρακτήρες..

chris7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Με την ταυτότητα οκ, προσπαθούσα να περάσω τα γράμματα με ελληνικούς χαρακτήρες στον υπολογιστή (άσχετη εντελώς άσε), τελικά κατάλαβα τη βλακεία και τα πέρασα με λατινικούς. Η ταυτότητα έχει ισχύ 15 έτη. Η δική μου λήγει τέλη Μαΐου (χωρίς να αναγράφεται πουθενά πάνω της αυτό), οπότε έβαλα αυτή την ημερομηνία. Το ταξίδι είναι τον Απρίλιο.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.
Καλά να περάσεις. :)

Στελλα Τρ

New Member
Καλησπέρα παιδιά εχω κλείσει αεροπορικά εισιτήρια μέσω ryanair εφαρμογής από Θεσσαλονίκη για Κρήτη όμως έγραψα το ονομα μ στα ελληνικά θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα μήπως ξέρεις κάποιος??( δεν εχω κάνει τσεκ ιν μιας και η πτήση είναι τέλη Ιουνίου) ( μέσω online chat δεν έβγαλα άκρη γτ είναι εντελώς αυτοματοποιημενες οι απαντήσεις )

tatooine

Member
Καλησπέρα παιδιά εχω κλείσει αεροπορικά εισιτήρια μέσω ryanair εφαρμογής από Θεσσαλονίκη για Κρήτη όμως έγραψα το ονομα μ στα ελληνικά θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα μήπως ξέρεις κάποιος??( δεν εχω κάνει τσεκ ιν μιας και η πτήση είναι τέλη Ιουνίου) ( μέσω online chat δεν έβγαλα άκρη γτ είναι εντελώς αυτοματοποιημενες οι απαντήσεις )
Στο τσατ πάτησε την επιλογή help.
Μετά την επιλογή i need to speak with support, μετά ακολούθησε τις οδηγίες.
Είναι ο μόνος τρόπος να το αλλάξεις. Έχει μεγάλη αναμονή.
Επειδή κάνεις πτήση εσωτερικού μπορεί να μην υπάρχει πρόβλημα αλλα καλο είναι να επικοινωνήσεις μαζι τους.

Στελλα Τρ

New Member
Στο τσατ πάτησε την επιλογή help.
Μετά την επιλογή i need to speak with support, μετά ακολούθησε τις οδηγίες.
Είναι ο μόνος τρόπος να το αλλάξεις. Έχει μεγάλη αναμονή.
Επειδή κάνεις πτήση εσωτερικού μπορεί να μην υπάρχει πρόβλημα αλλα καλο είναι να επικοινωνήσεις μαζι τους.
Ευχαριστώ πολύ τελικά βρήκα τροπο στο τσατ και μίλησα με άνθρωπο αντι για το ρομποτακι όλα καλα και χωρίς χρέωση να σαι καλά

Γιωτα β

New Member
Καλησπέρα
Έχω γράψει τα ονόματα με ελληνικούς χαρακτήρες μέσω της εφαρμογησ για πτήση εξωτερικού με ryanair η οποία είναι σε λιγότερο από 24 ώρες κ έχω κάνει ήδη check in. Πως μπορώ να τ αλλάξω ;
Θα έχω πρόβλημα με τα ελληνικά;
Κ τέλος θα με χρεώσουν;

annnak

Member
Καλησπέρα
Έχω γράψει τα ονόματα με ελληνικούς χαρακτήρες μέσω της εφαρμογησ για πτήση εξωτερικού με ryanair η οποία είναι σε λιγότερο από 24 ώρες κ έχω κάνει ήδη check in. Πως μπορώ να τ αλλάξω ;
Θα έχω πρόβλημα με τα ελληνικά;
Κ τέλος θα με χρεώσουν;
Καλησπέρα! Τελικά αντιμετώπισατε κάποιο πρόβλημα? Πετάμε αύριο με μια φίλη μου και ενώ έκανε τη κρατηση με λατινικούς χαρακτήρες στο τσεκ ιν της έβγαλε το όνομα με ελληνικά στην κάρτα επιβίβασης

el.pa95

New Member
Καλησπέρα σε όλους τους ταξιδιώτες και καλή χρονιά γεμάτη εξορμήσεις με όμορφες εμπειρίες και εικόνες 🥳 νέο μέλος εδώ και ξεκινάω αγχωτικά και γκρινιαρικα 😅🤣Έκανα κράτηση πριν μια εβδομάδα τα εισητηρια μας για Βουδαπέστη εμένα και του άντρα μου, σήμερα έκανα το τσεκ ιν -ΟΜΩΣ😟- τα εισητηρια μας βγαίνουν σε ακαταλαβιστικα σχεδόν ονόματα...περασμένα γκρικλισ όμως θέλεις προσπάθεια να καταλάβεις τι λένε🥹 έχω φρικαρει Σάββατο πετάμε για Βουδαπέστη...αυτό το ονλαιν τσατ δεν μου δίνει λύση..θα πάρω τηλ το πρωί ευτυχώς βρήκα ελληνικό νούμερο της ryanair , θα έχω θέμα; Διάβασα κάτι για έξτρα χρεώσεις αν αλλάξω όνομα και καθόλου δεν μου άρεσε😥

Last edited:

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Καλησπέρα σε όλους τους ταξιδιώτες και καλή χρονιά γεμάτη εξορμήσεις με όμορφες εμπειρίες και εικόνες 🥳 νέο μέλος εδώ και ξεκινάω αγχωτικά και γκρινιαρικα 😅🤣Έκανα κράτηση πριν μια εβδομάδα τα εισητηρια μας για Βουδαπέστη εμένα και του άντρα μου, σήμερα έκανα το τσεκ ιν -ΟΜΩΣ😟- τα εισητηρια μας βγαίνουν σε ακαταλαβιστικα σχεδόν ονόματα...περασμένα γκρικλισ όμως θέλεις προσπάθεια να καταλάβεις τι λένε🥹 έχω φρικαρει Σάββατο πετάμε για Βουδαπέστη...αυτό το ονλαιν τσατ δεν μου δίνει λύση..θα πάρω τηλ το πρωί ευτυχώς βρήκα ελληνικό νούμερο της ryanair , θα έχω θέμα; Διάβασα κάτι για έξτρα χρεώσεις αν αλλάξω όνομα και καθόλου δεν μου άρεσε😥

Τα ονόματα στην κράτηση καταχωρήθηκαν με Ελληνικούς χαρακτήρες ή Αγγλικούς??

el.pa95

New Member
Τα ονόματα στην κράτηση καταχωρήθηκαν με Ελληνικούς χαρακτήρες ή Αγγλικούς??
Καλησπέρα!! Με ελληνικούς...μίλησα σήμερα με την εταιρεία μου κάνανε την αλλαγή με λατινικούς ευτυχώς χωρίς χρέωση και τώρα μου κάνει πάλι το ίδιο...στα εισητηρια μας τα ονόματα είναι όπως να ναι γραμμένα 🤯🤯🤯

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Καλησπέρα!! Με ελληνικούς...μίλησα σήμερα με την εταιρεία μου κάνανε την αλλαγή με λατινικούς ευτυχώς χωρίς χρέωση και τώρα μου κάνει πάλι το ίδιο...στα εισητηρια μας τα ονόματα είναι όπως να ναι γραμμένα 🤯🤯🤯
Μήπως φταίει το πρόγραμμα περιήγησης ή αν τα έχετε εκτυπώσει η ασυμβατότητα του ρκτυπωτης

tsakrikas

New Member
Καλησπέρα! Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα για τον ίδιο προορισμό αλλά ταξιδεύουμε τον Μάϊο. @el.pa95 Μήπως μπορείς να μου γράψεις τον Ελληνικό τηλεφωνικό αριθμό της Ryanair που σου έκανε την αλλαγή στα ονόματα; Σε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και σου εύχομαι καλό ταξίδι!

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.818
Μέλη
39.557
Νεότερο μέλος
tsakrikas

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα