gianni1966
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατρεμενη Αβανα...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν. Αμερικη(Περου,Βολιβια)
Φιλε μου καλε, μηπως εσυ γνωριζεις ποσα ΕΚΛΕΨΑΝ και ΕΦΑΓΑΝ οι απατεωνες πολιτικοι την τελευταια 15ετια;και γιατι δεν δηλώνεις παραιτηση απο το δημοσιο
να βγείς στην Ζουγκλα της ιδιωτικης αγοράς εργασίας
να δεις και την άλλη πλευρα του νομισματος ??
φίλε μου καλέ μηπως ξερεις πόσο στοιχιζουν στο κρατος μόνο τα επιδόματα των δημ.υπαλλήλων ?
ενταξει δεν ηθρε και το τελος του κόσμου επειδη έκοψαν 30% απο τα δωρα και κατι ψιλα απο τα επιδόματα
φίλος ιδιοκτητης ταξιδιωτικου γραφείου μου λεει ,οτι οι καλυτεροι και πιο τακτικοι πελατες του ειναι οσοι ειναι στο δημόσιο !!!
και ενα παραδειγμα να τραβας τα μαλλιά σου : περι αμοιβών δημοσίου
συμμαθητης μου απο το λύκειο πήγε σε ενα ΙΙΕΚ δημοσιογραφίας ειναι ''βολεμενος '' στην ΕΡΤ με δικη του εκπομπή και αμοίβεται με 170.000 ετησίως παρακαλώ για 4 εβδομαδιαιες εκπομπές !!!!! το μηνα
αν αυτος ο άνθρωπος ο οπόιος δεν εχει δεκα πτυχια ουτε εχει φαει τα μουτρα του στα θρανία
βγει στην ελευθερη αγορά ας μας πει καποιος αν ξερει ποσα χρηματα θα πάρει
τα ειπαμε και τα ξαναλέμε
οι δημόσιοι στην ελλάδα ειναι οι καλυτερ αμοιβόμενοι και πιο ευνοημενοι υπαλληλοι by far γιαυτο το κρατος πατωσε και βαρεσε δυαλυση
Μονο απο το σκανδαλο του Χρηματιστηριου, περιπου 35 τρις!!!
Για να μην θυμηθω οτι ''φαληρισαν'' το ΝΑΤ, που ηταν ενα απο τα ισχυροτερα ασφαλιστικα ταμεια.
Τι να πρωτοθυμηθω, δηλαδη...
Τις υπερκοστολογησεις στα δημοσια εργα και στους αμυντικους εξοπλισμους;
Εδω οι Ρωσοι,ψαχνουν ακομα να βρουν που πηγε η μιζα για την προμηθεια των TOR M-1.
Ας βλεπουμε λοιπον το δασος και οχι το δεντρο!
Εξαλλου, οπως λεει και η σοφη παροιμια, οταν καιγεται το σπιτι του διπλανου σου, η φωτια θα ερθει και στο δικο σου σπιτι.
Προσωπικα, δεν δεχομαι κανενα ψευδεπιγραφο διαχωρισμο σε δημοσιους και ιδιωτικους υπαλληλους, γιατι ετσι αδυνατιζει η ενοτητα των εργαζομενων και η καθε εξουσια τριβει τα χερια της οταν ειμαστε διασπασμενοι και αρα ανισχυροι στις καθε ειδους επιθεσεις της.
Αυτο που απαιτουν οι καιροι μας, ειναι ενοτητα ολων των εργαζομενων, απο κοινου μετρα παλης και διεκδικησης, για να μην περασουν τα βαρβαρα και αναποτελεσματικα μετρα, πουθενα!!