Συμφωνώ απόλυτα.. απλά είμαστε παραπληροφορημένοι…οι ανεργία σε όλες τι χώρες αυξάνεται, οι υποχρεώσεις και οι ώρες εργασίας αυτών που δουλεύουν γίνονται όλο και περισσότερες…μπείτε στο Internet και δείτε…δείτε χρέη δείτε ελλείμματα δείτε ανεργία, δείτε ποιοι κερδίζουν και πως κερδίζουν.. δεν μιλάω ούτε με βάση ιδεολογίες ούτε κόμματα ούτε συνδικάτα.. η κατάσταση είναι μια και μοναδική και αποτυπώνεται με αριθμούς και στοιχεία…δεν είναι υποκειμενική κρίση δικιά μου αυτά που γράφω.. είναι πλέον παγκόσμιο φαινόμενο…δίπλα μας είναι, ας τα δούμε…Δεν είμαι εγώ αυτός που δεν θα κατηγορήσω του πολιτικούς της χώρας μας για αυτά που έγιναν.. προφανώς και φταίνε αλλά μην μιλάμε σαν να ζούμε με ένα παγκόσμιο παράδεισο στον οποίο μόνο εμείς δεν μπορέσαμε να ευημερήσουμε..ναι, μ' αρεσει πολυ να ειμαι ανεργη!!! (πως το εννοουσες αυτο?) Ζω στην Ισπανια που η ανεργια των νεων ειναι πανω απο 25% και μεχρι στιγμης δεν εχω βρει κατι στην ειδικοτητα μου. Στην Ελλαδα οταν δουλευα στον ιδιωτικο τομεα ο μισθος μου δεν περασε ποτε τα 700 ευρω και αυτα για το ωραριο που βολευε καθε φορα την επιχειρηση. δεν ζητησα ποτε κανενα ρουσφετι για να βολευτω και ουτε ψηφισα ποτε κανεναν απ' αυτους που εχουν φερει τη χωρα σ' αυτη τη κατασταση. Παρ' ολα αυτα δεν κατηγορω κανεναν εργαζομενο αλλα προσπαθω να μη χασω την ουσια της υποθεσης:
που ειναι οτι υπαρχει ενα συστημα και μια πολιτικη που εφεραν τα πραγματα ως εδω! Να τα πληρωσουν λοιπον αυτοι που τα φταινε!