whoknows
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Στο φεγγαρι
- Ταξίδι-Όνειρο
- Στο κεντρο της Γης
Εντάξει, το τακτοποίησα το θέμα του "δεν βρίσκω χρόνο για να γράψω την συνέχεια της ιστορίας...".
Την Δευτέρα Στέφανε μην πας για δουλειά. Ενημέρωσα τον αφέντη σου για το γεγονός του ότι έχεις 3χρονη σχέση με την γυναικα του και διατηρείας παράλληλα κρυφό δεσμό με την 16χρονη κόρη του, για την υπεξαίρεση στην εταιρεία του και -φυσικά- δεν παρέλειψα να επισημάνω το γεγονός του ότι καταζητεισαι απο την Ιντερπόλ για μαστροπία , κλοπή, 4πλό φόνο, εμπόριο πλουτωνίου, όπλων κλπ.
Με ευχαρίστησε ιδιαίτερα για την ενημέρωση και μου είπε ότι δεν χρειάζεται τις υπηρεσιές σου άλλο. Πήρε τηλέφωνο για να παραγγείλει και μια κοντόκανη καραμπίνα, δεν γνωρίζω τον λόγο όμως. Πάντως καλό ανθρωπάκι μου φάνηκε παρά το 1,98 και τα 158 κιλά του.
Αν χρειαστείς κάτι από ΟΑΕΔ μη διαστάσεις να μου πεις.
Αντε βρε! Συνέχισε τώρα, χρόνο έχεις.....
ωστε εσυ ευθυνεσαι κακουργα που μου ακυρωσε την πτηση της επιστροφης, μου κανανε εξωση απο το ξενοδοχειο, μου ειπε να βρω σκηνη να κοιμηθω σημερα και εαν θελω να γυρισω ελλαδα να βρω πρωτα καμηλα και μετα να το δω θετικα οτι κολυμπωντας θα κανω και κορμαρα ε?
και αντε το ελυσες..με το θεμα διαθεσης τι θα κανεις?
να σε πω κυρια μου...κανουμε μια δημοσια συμφωνια..για καθε ενα κεφαλαιο που θα γραφεις απο τις ημιτελεις ιστοριες σου θα γραφω και εγω..τι λες? θελεις να βαλουμε τον κοσμο να ψηφισει?
Last edited: