ΗΠΑ Πρώτο ταξίδι στη Νέα Υόρκη

lachris11

Member
Επόμενο Ταξίδι
ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
ιαπωνία
Καλησπέρα, κλείσαμε για Πάσχα το Millennium Hotel Broadway Times Square | Broadway Hotel NYC . Είναι στον πρώτο δρόμο απο την Time Square. Το βράδυ είναι ασφαλές να κινηθούμε ή έχει φόβο;;; Επίσης το ίδιο ισχύει για να πάμε σε κάποιο θέατρο στο Brodway. Πως κινούμαστε μετα την δύση του ηλίου;;;
Είσαι κεντρικότατα κάθε βράδυ θα έχει πάρα πολύ κόσμο να κυκλοφορεί. Με τα πόδια θα μπορείς να κινηθείς τριγύρω άνετα. Τα θέατρα είναι όλα εκεί γύρω και την ώρα πριν την παράσταση θα γίνεται χαμός.

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρεϊνιόν
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια

George V

Member
Το ξενοδοχείο το έχει επισκεφθεί κανείς;;; Στο booking βλέπω διάφορες γνώμες
Εγω κοιταζω ξενοδοχεια τωρα 3 μηνες και ολα ειναι διαφορετικα.. δεν εχω ακομα ξεχωρισει κανενα...
Μεχρι το τελος του χρονου που θα παω ελπιζω να εχω καταληξει..

Αλλα αυτα που ψαχνω ειναι να ειναι κεντρο (να μη θελει καθε μερα πχ μετρο για βορια. να εισαι στην μεση για να πηγαινεις νοτια ή βορια )

Πρωινο

και δωρεαν ακυρωση

Αν τα εχει ολα αυτα, διαβαζω κριτικες.

Εκει γινετε το ελα να δεις...

Εγω κοιταζω ξενοδοχεια τωρα 3 μηνες και ολα ειναι διαφορετικα.. δεν εχω ακομα ξεχωρισει κανενα...

Αλλα αυτα που ψαχνω ειναι να ειναι κεντρο (να μη θελει καθε μερα πχ μετρο για βορια. να εισαι στην μεση για να πηγαινεις νοτια ή βορια )

Πρωινο

και δωρεαν ακυρωση

Το έχουμε κλείσει από τον Οκτώβριο με δωρεάν ακύρωση Επίσης έχουμε κλείσει και άλλο με δωρεάν ακύρωση για καβάτζα Οι τιμές έχουν ανέβει περίπου 50% από τον Οκτώβριο Κλείσε από τώρα συμφέρει, πάντα με δωρεάν ακύρωση. Και στο τέλος τέλος για έναν ύπνο το θέλουμε, να έχει καθαριότητα, ασφάλεια και να μπορούμε να κυκλοφορήσουμε Έχουμε ταξιδέψει όλη την Ευρώπη πουθενά δεν σκεφτήκαμε θέματα ασφαλείας αλλά η Νέα Υόρκη μας φοβίζει το βραδυ

George V

Member
Το έχουμε κλείσει από τον Οκτώβριο με δωρεάν ακύρωση Επίσης έχουμε κλείσει και άλλο με δωρεάν ακύρωση για καβάτζα Οι τιμές έχουν ανέβει περίπου 50% από τον Οκτώβριο Κλείσε από τώρα συμφέρει, πάντα με δωρεάν ακύρωση. Και στο τέλος τέλος για έναν ύπνο το θέλουμε, να έχει καθαριότητα, ασφάλεια και να μπορούμε να κυκλοφορήσουμε Έχουμε ταξιδέψει όλη την Ευρώπη πουθενά δεν σκεφτήκαμε θέματα ασφαλείας αλλά η Νέα Υόρκη μας φοβίζει το βραδυ
Ειχα παει το 17. Μια χαρα ηταν. Δεν φοβηθηκα ουτε μια στιγμη. Βεβαια ημουν μεσα μετα της 11-12, δεν ημουν εξω μεχρι της 4 ξερω γω.

Το νοεμβριο ταξιδευω και τα ψαχνω καθε μερα. Εχω κλεισει 3-4 να υπαρχουν.. Οι τιμες αρχιζουν να πεφτουν σε σχεση με πριν 2 μηνες.. Να δουμε τους τελευταιους μηνες θα τα ψαξω καλα καλα. Αλλα τωρα να μου πεις, απο αυτα που εχω, κανενα δεν ξεχωριζω..

hamurabi

Member
Σιγά το χάος, θα πάρει το air train του αεροδρομίου (ουσιαστικά ένα αυτόματο τρένο που περνάει από όλα τα τέρμιναλ του αεροδρομίου και σε πάει στον κεντρικό σταθμό τρένων) μέχρι την στάση του τρένου Newark Liberty international airport και από εκεί το τρένο για Penn station New York και βγαίνεις και έχεις θεα Madison Square garden.
Αυτο εκανα προ 3 μηνων ακριβως. Οποτε συμφωνω απολυτως!

hamurabi

Member

Πρωινο

και δωρεαν ακυρωση

εγω εμεινα κεντρικα στο
Hyatt Place New York Chelsea
5-10 λεπτα απο Empire state building kai μου αρεσε παρα πολυ και σαν ξενοδοχειο και σαν τοποθεσια και σαν τιμη.

George V

Member
εγω εμεινα κεντρικα στο
Hyatt Place New York Chelsea
5-10 λεπτα απο Empire state building kai μου αρεσε παρα πολυ και σαν ξενοδοχειο και σαν τοποθεσια και σαν τιμη.
Εχω κλεισει και σε αυτο. Δειχνει καλο. Να δουμε που θα καταληξουμε...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.932
Μέλη
39.647
Νεότερο μέλος
maria11

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα