_antonis_
Member
Δε θα απαντήσω,όχι γιατί δεν έχω απαντήσεις,αλλά επειδή όπως έγραψα στο προηγούμενο μου ποστ,δε νομίζω πως θα τελειώσει πότε η συζήτηση.liopyr said:Πώς βγάζεις το συμπέρασμα πως θα σου στερήσει υλικές κατακτήσεις;
Ελπίζω να μη βλέπεις κι εσύ φαντάσματα "κομουνιστικού κινδύνου" [..]
Για την ακρίβεια, το ακριβώς αντίθετο θέλει να κάνει, να σταματήσει την ισοπέδωση του κοινωνικού κράτους και να ανακτήσει τα εργασιακά κεκτημένα, αυτά που σε προστατεύουν ώστε να εξακολουθήσεις να έχεις την δυνατότητα να δουλεύεις τίμια και αξιοκρατικά.
Την πατρίδα (χωρίς κεφαλαίο "π") πώς την ορίζεις;
Η θρησκεία σου από ποιον κινδυνεύει;
Δεν είναι πολιτική τοποθέτηση ρε συ το "δε με εμπνέει", τα έχω γράψει στο πρώτο ποστ.
Η ρεαλιστική προσέγγιση λέει πως δεν υπάρχει εύκολη λύση εκεί που έχουν φτάσει τα δεδομένα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως είμαστε τελειωμένοι.
Η θέση του Σύριζα δεν ωραιοποιεί την κατάσταση όπως θέλουν να λένε τα παπαγαλάκια, κάθε άλλο, λέει πως εκεί που έχουν φτάσει τα πράγματα πρέπει να ξεχάσει η αριστερά διαφορές δεκαετιών και να σπρώξει σε προοδευτική κατεύθυνση την πολιτική no matter what.
Τα νούμερα έχουν αποδείξει πόσο χάρτινο ήταν το κατασκεύασμα πάνω στο οποίο στήθηκε η ευρωπαϊκή κρίση, και πως η Ελλάδα απλά ήταν η πρώτη που βγήκε στη σέντρα.