• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί υποκρισίας του πολιτικού συστήματος

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Ο Σωτηρέλης όμως τρώει κράξιμο από άλλους συνταγματολόγους.
Το θέμα του μπόνους όπως και πολλά άλλα θέματα (μνημόνιο 1&2,χαράτσι ΔΕΗ,γιατί δεν έχει ορκιστεί ακόμα η βουλή,κλπ κλπ) είναι ζήτημα ερμηνείας του Συντάγματος και των νόμων που βέβαια ο καθένας ερμηνεύει κατά το δοκούν.

Εξάλλου ο ΣΥΡΙΖΑ και όλη η Αριστερά έχει πάγια θέση εναντίον του μπόνους και της ενισχυμένης αναλογικής.
Προχθές δεν ξέραμε να διαβάζουμε το σύνταγμα, χθες σας δώσαμε το κείμενο του νόμου και σήμερα ο καθένας το ερμηνέυει κατά το δοκούν? Τα καλά και συμφέροντα?
Ο ΣΥΡΙΖΑ από μόνος του δηλώνει συνασπισμός κομμάτων. Δεν τον υποχρέωσε κανένας. Ας δηλώσει αυτοτελές κόμμα στο πρωτοδικείο (τώρα) και στις επόμενες εκλογες (όταν προκηρυχθούν)....

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Μπάτσοι και χρυσαυγίτες κάνουν πάρτυ έξω από την ΑΣΟΕΕ εν τω μεταξύ.
Ζήτω η Δημοκρατία!
enikos.gr - Κοινωνία: Βίντεο και φωτογραφίες-ντοκουμέντα. "Μπαχαλάκηδες" παρέα με την αστυνομία
Εν τω μεταξύ, πάνω στο χαμό, συνέλαβαν και ένα Ινδό καθηγητή (κάποιου πανεπιστημίου της Ινδίας) που επισκεπτόταν την ΑΣΟΕΕ....

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ρε έξυπνε,την παραπομπή στον νόμο την έχω δώσει από τις πρώτες μέρες αυτού του νήματος.Κόψε τα ξύπνια λοιπόν,γιατί μόνο εσύ πιστεύεις ότι είναι τέτοια.
Ότι υπάρχουν διαφορές στην ερμηνεία του Συντάγματος και των νόμων πρώτη φορά το ακούς;
Δεν έχεις πάρει χαμπάρι ότι δεν εντυπωσιάζεις κανέναν με αυτά που λες και με το υπεροπτικό στυλάκι;

Γράψε μια φορά σαν άνθρωπος κι όχι σαν αντιδραστικός.

XRISTOS71

Member
Μπάτσοι και χρυσαυγίτες κάνουν πάρτυ έξω από την ΑΣΟΕΕ εν τω μεταξύ.
Ζήτω η Δημοκρατία!
enikos.gr - Κοινωνία: Βίντεο και φωτογραφίες-ντοκουμέντα. "Μπαχαλάκηδες" παρέα με την αστυνομία
enikos.gr : τώρα και εσύ μιλάς για σοβαρό site !!!!!!!

Maltakias foul !!!!!!
Παίζω εντός έδρας ,εδω και μερικούς μήνες κάθε μεσημερι γυρω στις 1-2 κλείνει η Πατησίων λόγω πετροπόλεμου .
Υπάρχουν αριστερά και δεξιά της ΑΣΟΕΕ κλούβες με στρουφμάκια και αρκετοί της ασφάλειας με πολιτικά που κάνουν ντού στους αλλοδαπούς που στήνουν πάγκους δίπλα στην ΑΣΟΕΕ .
Ολη μέρα απο νωρίς το πρώι μέχρι την ωρα που κλείνει η σχολή σαν την γάτα με το σκύλο παίζουν .

tip :εντός ΑΣΟΕΕ υπάρχει δωμάτιο κλειδωμένο με σύνεργα για άμυνα και επίθεση .
τα κλειδιά τά εχουν κάτι καλόπαιδα της σχολής και όποτε χρειαστεί ανοίγει
Μεχρι πρόσφατα οι μαύροι έλυναν και έδεναν εκεί ,τωρα έμειναν πακιστανοί και λίγοι μπαγκλαντές .Οι μαύροι έχουν αραιώσει κατά πολύ .

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Δεν με νοιάζει το site.
Την εικόνα βλέπω.

Η δουλειά της ασφάλειας με πολιτικά (να μην το σχολιάσω αυτό τώρα και ξεφύγουμε εντελώς) είναι να εμπλέκεται σε πετροπόλεμο;

Μην το ανοίξουμε το θέμα προς τα εκεί γιατί καλά το έχουμε κρατήσει το πολιτικό τόσες σελίδες.

Συγγνώμη αν παραφέρθηκα εγώ εξαρχής.

XRISTOS71

Member
Δεν με νοιάζει το site.
Την εικόνα βλέπω.

Η δουλειά της ασφάλειας με πολιτικά (να μην το σχολιάσω αυτό τώρα και ξεφύγουμε εντελώς) είναι να εμπλέκεται σε πετροπόλεμο;

Μην το ανοίξουμε το θέμα προς τα εκεί γιατί καλά το έχουμε κρατήσει το πολιτικό τόσες σελίδες.

Συγγνώμη αν παραφέρθηκα εγώ εξαρχής.

Γιατί συγνώμη :shock:
Απλά θέλω να σε προλάβω να μην παρετραπείς ,γιατί όλο και κάποιος θα πεί κάτι και μετά κλάφτα χαράλαμπε
;)

Αφού ξέρείς πώς είναι αυτά τα πράγματα
Οχι η δουλειά της αστυνομίας δεν είναι αυτή αλλά ουσιαστικά δεν υπάρχει και εναλλακτική .
Μόλις πλησιάσουν προφασιζόμενοι τους πελάτες και τσιμπήσουν 2-3 απο δάυτους βγαίνουν οι άλλοι με τα καδρόνια και γίνετε χαμός.
Πάντως ενημερωτικά τσιμπάνε αρκετούς κάθε φορά

elefinor

Banned
Ο εν αναμονεί αναμορφωτής της Ελλάδας ( και προς το παρόν διασκεδαστής της Ευρώπης) εισέπραξε χυλόπιτα κι από τον Ολάντ.Κρίμα για τον Ολάντ που χάνει την ευκαιρία για μια τέτοια συνάντηση κορυφής...Ο Αλέξης όμως σιγά μη πτοηθεί. Αύριο θα ζητήσει συνάντηση με Πούτιν και Παρασκευή με Ομπάμα.Επίσης σκέπετεται να πάει και στην Ιαπωνία, αρκεί πρώτα να καταργηθεί ο αναχρονιστικός θεσμός του Αυτοκράτορα και αναδειχθεί λαοπρόβλητη σοσιαλιστική κυβέρνηση.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ρε παιδιά,πως γίνεται το ignore;
Έχω βαρεθεί να διαβάζω σαχλαμάρες.

liopyr

Member
Τι να πω, το θεωρώ τόσο προφανές, που ίσως να είναι βάση της λογικής εκείνης που σου λείπει....
Μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσεις τι το είναι προφανές και τι όχι για να μην εκτίθεσαι αδίκως.
Λοιπόν, η "αποφυγή της χρεοκοπίας" ως γραμμή για να στηθεί κυβέρνηση συνεργασίας είναι τόσο σαφής, όσο θα ήταν και μία γραμμή "θα σώσουμε την Ελλάδα".

No shit Sherlock, όλοι να σώσουν την Ελλάδα θέλουν, η μικρή λεπτομέρεια που αγνοείς είναι το πώς, και εκεί έρχεται αυτό που λέμε "πολιτική", και για το οποίο συζητάμε 800 ποστ τώρα.
captain obvious, 1983 - current.

Και μια μέρα του ευχόμαστε να το πετύχει. Not.
Τώρα όμως, η αριστερά είναι απλώς δυο κόμματα που έχουν 71 έδρες στη βουλή, και 28% του εκλογικού σώματος (μέτρησα και Κοινωνική Συμφωνία και ΑΝΤΑΡΣΥΑ, δε μέτρησα ΚΚΕ που δήλωσε μόνο του πως δεν είναι αριστερά). Δηλαδή, υπάρχει κι ένα 72% του εκλογικού σώματος το οποίο ΔΕΝ ψήφισε αριστερά. Και οφείλει να σεβαστεί το γεγονός ότι - ακόμα - η ιδέα μιας κυβέρνησης αριστεράς είναι μειοψηφική στο εκλογικό σώμα.
Έχει 2 επιλογές. 1) Να συμμετέχει σε μια κυβέρνηση ευρύτερη και όχι μόνο αριστεράς. και 2) Να οδηγήσει τη χώρα σε νέες εκλογές. Την επιλογή σχηματισμού μιας κυβέρνησης αριστεράς ΔΕΝ την έχει. Ίσως να την αποκτήσει μετά τις εκλογές - αλλά δεν το νομίζω. Μάλλον θα μειωθούν, δε θα αυξηθούν τα ποσοστά του, μ΄αυτά που κάνει. Ακόμα και με το bonus των 50 βουλευτών, θα χρειάζεται τουλάχιστο τη στήριξη της ακροδεξιάς (Καμμένου) για να κυβερνήσει.
Μα εννοείται πως θα χρειαστούν ξανά εκλογές για να βγουν συμπεράσματα, οι διερευνητικές επαφές που κάνει ο Σύριζα αυτή τη στιγμή είναι ξεκάθαρα τυπικού χαρακτήρα.
Όσο για το αν θα μειωθούν τα ποσοστά της αριστεράς, επέτρεψέ μου να αμφιβάλλω, προσωπικά αν δεν υπάρξει κάποιο τραγικό απρόοπτο, με τα σημερινά δεδομένα προβλέπω τον Σύριζα πρώτο, απ'όπου θα έχει τη ξεκάθαρη υπεροχή να διαπραγματευτεί με τους όρους του οποιαδήποτε συνεργασία.

Πάντως είναι αστείο που εν έτει 2012 μιλάμε ακόμα για δεξιά και αριστερά. Λες και το σύστημα είναι γραμμικό. Λες και έχουν καμια σχέση, για παράδειγμα, οι θέσεις οικολόγων και ΚΚΕ.
Υπάρχει μία σύγχυση στους πολιτικούς όρους, να μη πω στους όρους γενικότερα.
Δε νομίζω πως αυτό είναι το θέμα μας πάντως, αρκεί να συνεννοούμαστε, π.χ μπορεί κάποιος να θεωρηθεί κεντροαριστερός φιλελεύθερος όσο μπορεί να θεωρηθεί ο ΓΑΠ σοσιαλιστής.

Οι άνθρωποι είναι τραγικά "λίγοι", σχεδόν ανύπαρκτοι. Θα ήταν απλά κωμικές καρικατούρες, αν μια περίεργη τύχη δεν τα έφερνε έτσι, ωστε να επηρεάζουν σημαντικότατα τη μελλοντική πορεία των Ελλήνων. Τώρα είναι μόνο επικίνδυνοι. Είναι η ώρα που ο αστικός κόσμος πρέπει να θέσει προσωρινά στο περιθώριο τις όποιες ιδεολογικές αντιθέσεις του και να ενωθεί ενώπιον του κοινού επερχόμενου κινδύνου. Οι τύποι του ΚΚΕ είναι ειλικρινείς τουλαχιστον.Ξέρεις τι παίρνεις. Αυτοί ενώ είναι προφανώς κομμουνιστές, φορούν ένα δήθεν ευρωπαϊκό προσωπείο , μπας και ξεγελάσουν κάποιον απογοητευμένο ή ευήθη..[..]
:haha:

Ελεφινόρ, με όση ειλικρίνεια διαθέτω, ένα μπορώ να σου πω:
Μη χαθείς, σε παρακαλώ, πραγματικά, είχα να διασκεδάσω τόσο πολύ με ποστ πάρα πολύ καιρό.

piccolo_mondo

Member
elefinor said:
Ο εν αναμονεί αναμορφωτής της Ελλάδας ( και προς το παρόν διασκεδαστής της Ευρώπης) εισέπραξε χυλόπιτα κι από τον Ολάντ.Κρίμα για τον Ολάντ που χάνει την ευκαιρία για μια τέτοια συνάντηση κορυφής...Ο Αλέξης όμως σιγά μη πτοηθεί. Αύριο θα ζητήσει συνάντηση με Πούτιν και Παρασκευή με Ομπάμα.Επίσης σκέπετεται να πάει και στην Ιαπωνία, αρκεί πρώτα να καταργηθεί ο αναχρονιστικός θεσμός του Αυτοκράτορα και αναδειχθεί λαοπρόβλητη σοσιαλιστική κυβέρνηση.
Ειναι νεος, ωραιος κ μπορει!

elefinor

Banned
Ελεφινόρ, με όση ειλικρίνεια διαθέτω, ένα μπορώ να σου πω:
Μη χαθείς, σε παρακαλώ, πραγματικά, είχα να διασκεδάσω τόσο πολύ με ποστ πάρα πολύ καιρό.
Εδώ είμαστε, μην ανησυχείς. Όσο μου δίνει τροφή το κακέκτυπο του Σεφερλή, που την είδε ξαφνικά πρωθυπουργός και γίνεται ρόμπα παγκοσμίως , τόσο θα γράφω. Επίσης, αν κρίνω από τον τόνο που έδωσες στο nickname μου πρέπει να ακολουθείς κι εσύ τα χνάρια αυτού του τέρατος μόρφωσης, του Αλέξη. Τέλος, η ιδιότητα σου ως moderator δεν νομίζεις οτι είναι ασύμβατη με την ιδιοσυγκρασία σου, αφού είσαι πάντα έτοιμος για " καυγά"; ( Κανένα πρόβλημα κι εγώ έτσι είμαι, με τη διαφορά οτι εγώ δεν θέλω να κάνω τον moderator)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic