ikarialover
Member
Ενώ ο Άδωνις σε κάνει περήφανο προφανώς...
AΣΤΑ κολαση, παρακαλα να γυρισει ο Ρουσοπουλος, η Μαριεττα, ο Ακης, ο Βουλγαρακης και οι αλλοι γιατι αλλιως δεν γλιτωνουμεΣκεφτείτε υπουργούς τους Στρατούληδες και τους Βούτσηδες....
Δεν είναι το ίδιο. Είναι σαν η ΕΜΑΚ, με το πρόσχημα ότι θα μας σώσει, να δημιούργησε το φονικό καταρράκτη στην πορεία του χειμμάρου.Παντω αυτο που εχω καταλαβει εδω μεσα ειναι πως αν μερικους απο εσας σας εριχνε καποιος σε ενα χειμαρο και πνιγοσασταν θα κατηγορουσατε την ΕΜΑΚ που δεν σας εσωσε και οχι εκεινον που σας εσπρωξε
Πάντως μ΄αυτά και μ΄αυτά η Ελλάδα ψήφισε και πάλι αυτούς που είπαν "λεφτά υπάρχουν". Θα προσλάβουμε 100.000 δημόσιους υπαλλήλους, θα γυρίσουμε συντάξεις και μισθούς εκεί που ήταν, θα αναστείλουμε τους νέους εργασιακούς νόμους κλπ. Ο κρότος της απογοήτευσης μόλις διαπιστωθεί η σκληρή πραγματικότητα θα είναι μεγάλος, ελπίζω να μην είναι αργά.
O ΓΑΠ αποκριάτικα ντημένοςΗ Μέρκελ συναντιέται μόνο με αρχηγούς κρατών λέει.
Κι αυτό τι είναι;
Φάτε σότο που λέει κι ο φίλτατος traveller.
Ακούω εναλλακτικές.
Το γράφω για τελευταία φορά: Εγώ διαπιστώνω ότι ΟΛΟΙ οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων της Βουλής νοιάζονται για την καρέκλα τους και το κομμα τους και όχι για το πως θα βγεί η χώρα από την κρίση.
Η Ελλάδα αυτή την στιγμή θέλει συγκεκριμένες προτάσεις και διακυβέρνηση από ισχυρή κυβέρνηση που θα διαπραγματευτεί με τους δανειστές μας είτε την κατάργηση του μνημονίου που λεει ο Τσίπρας είτε την επαναδιαπραγμάτευση του που λέει ο Σαμαρας.
Αυτά δεν μπορεί να τα κάνει μονη της μια κυβέρνηση της δεξιάς ή της αριστεράς ή του κέντρου. Θέλει πολιτικούς αρχηγούς με τολμη που θα παραμερίσουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες και θα φτιάξουν μια κυβέρνηση από ΟΛΑ τα κόμματα που επιθυμούν την ευρωπαική πορεία της χώρας και θα πάνε ενωμένοι να διαπραγματευτούν με τους δανειστές μας.
Εγώ αυτό πιστεύω ότι ήταν το μήνυμα των εκλογών.
Τώρα εσεις πείτε με ουτοπιστή, δεξιό αριστερό ή ό, τι αλλο θελετε.
Πάντως με τα ευχολόγια και τις αοριστίες που λέει ο Τσίπρας δεν λύνονται τα προβλήματα της χώρας.