• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί υποκρισίας του πολιτικού συστήματος

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Τέλος, η ιδιότητα σου ως moderator δεν νομίζεις οτι είναι ασύμβατη με την ιδιοσυγκρασία σου, αφού είσαι πάντα έτοιμος για " καυγά";
Όσο ασύμβατο είναι σε ταξιδιωτικό φόρουμ να γράφεις μόνο στο social κομμάτι του.
Oh wait,που λέει κι o captain obvious.

liopyr

Member
Εδώ είμαστε, μην ανησυχείς. Όσο μου δίνει τροφή το κακέκτυπο του Σεφερλή, που την είδε ξαφνικά πρωθυπουργός και γίνεται ρόμπα παγκοσμίως , τόσο θα γράφω. Επίσης, αν κρίνω από τον τόνο που έδωσες στο nickname μου πρέπει να ακολουθείς κι εσύ τα χνάρια αυτού του τέρατος μόρφωσης, του Αλέξη.
Έχεις δίκιο, η μυθολογία δεν είναι το δυνατό σημείο μου.
Σε αντίθεση με εσένα..

Τέλος, η ιδιότητα σου ως moderator δεν νομίζεις οτι είναι ασύμβατη με την ιδιοσυγκρασία σου, αφού είσαι πάντα έτοιμος για " καυγά"; ( Κανένα πρόβλημα κι εγώ έτσι είμαι, με τη διαφορά οτι εγώ δεν θέλω να κάνω τον moderator)
Αστειεύεσαι, ποιο καυγά, εδώ δηλώνω ταπεινός θαυμαστής σου!
Γράψε κι άλλα όμως για τας κομουνιστάς και τον ελλοχεύων κίνδυνον, μη με απογοητεύεις.

elefinor

Banned
Έχεις δίκιο, η μυθολογία δεν είναι το δυνατό σημείο μου.
Σε αντίθεση με εσένα..

Αστειεύεσαι, ποιο καυγά, εδώ δηλώνω ταπεινός θαυμαστής σου!
Γράψε κι άλλα όμως για τας κομουνιστάς και τον ελλοχεύων κίνδυνον, μη με απογοητεύεις.
Κι εγώ σε πάω, με δικαιώνεις.

κομμουνιστάς, (τον) ελλοχεύοντα κίνδυνον

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Χάνεται χωρίς ελπίδα μέρα νύχτα στη Χαλκίδα...

elefinor

Banned
Όσο ασύμβατο είναι σε ταξιδιωτικό φόρουμ να γράφεις μόνο στο social κομμάτι του.
Oh wait,που λέει κι o captain obvious.
Όταν αποκτήσω τις ταξιδιωτικές εμπειρίες του Traveller ή του Υorgos να είσαι σίγουρος οτι θα γράψω, ξέρω να γράφω πολύ καλά. Να κάνω περιγραφές, ιστοριούλες της πλάκας και αναλύσεις για μέρη , όπου έχει πάει το μισό φόρουμ δεν ψήνομαι. Βαριέμαι και δεν θα προσθέσει τίποτα στο φόρουμ. Συμβουλές για πιο " σπάνια" μέρη έχω δώσει -επιγραμματικά- και ήταν λίαν χρήσιμες.
Στο social θα γράφω όταν κι όποτε θέλω, όπως σε θέματα πολιτικής. Αν δε σου αρέσουν οι απόψεις μου, τον άλλο μήνα που θα κυβερνάει ο Τσίπρακας (έτσι νομίζει) ζήτα του να με στείλει στο Μπούλκες.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Όταν αποκτήσω τις ταξιδιωτικές εμπειρίες του Traveller ή του Υorgos να είσαι σίγουρος οτι θα γράψω, ξέρω να γράφω πολύ καλά. Να κάνω περιγραφές, ιστοριούλες της πλάκας και αναλύσεις για μέρη , όπου έχει πάει το μισό φόρουμ δεν ψήνομαι. Βαριέμαι και δεν θα προσθέσει τίποτα στο φόρουμ. Συμβουλές για πιο " σπάνια" μέρη έχω δώσει -επιγραμματικά- και ήταν λίαν χρήσιμες.
Στο social θα γράφω όταν κι όποτε θέλω, όπως σε θέματα πολιτικής. Αν δε σου αρέσουν οι απόψεις μου, τον άλλο μήνα που θα κυβερνάει ο Τσίπρακας (έτσι νομίζει) ζήτα του να με στείλει στο Μπούλκες.
Και μετριοπαθής!
Πέραν από απαξιωτικός προς όλους τους υπόλοιπους.

liopyr

Member
Μη βγαίνουμε offtopic με ταξιδιωτικά θέματα, έχουμε όλο το φόρουμ να τα συζητήσουμε αυτά.
Εδώ προέχει ο κομουνιστικός κίνδυνος!

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Μη βγαίνουμε offtopic με ταξιδιωτικά θέματα, έχουμε όλο το φόρουμ να τα συζητήσουμε αυτά.
Εδώ προέχει ο κομουνιστικός κίνδυνος!
Το πατρις, θρησκεια, οικογενεια , ποτε θα κανει την εμφανιση του;:roll:

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
τον άλλο μήνα που θα κυβερνάει ο Τσίπρακας (έτσι νομίζει) ζήτα του να με στείλει στο Μπούλκες.
Είσαι τόσο ανιστόρητος που δεν έχεις ιδέα ούτε τι συνέβη στο Μπούλκες.
Τον τότε αντίστοιχο ΣΥΡΙΖΑ και λοιπούς διαφωνούντες έστελνε το ΚΚΕ εκεί.
Με Χίτες σαν του λόγου σου πάντως δεν είχε σχέση.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Παιδιά ήταν πολύ ωραία η συζήτηση, μην το κάνετε αυτό κρίμα είναι

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα