• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί υποκρισίας του πολιτικού συστήματος

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Δεν απαντάς όμως επί του προκειμένου,οπότε καλό σου βράδυ.

giorgio16

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μόσχα - Checked!!!
Πολύ ωραία απομονωνόμαστε στο χρυσό κλουβι μας (δεν εξάγουμε τιποτα και δεν εισάγουμε τιποτα) και ζουμε οσο αντεξουμε για να πεθάνουμε αξιοπρεπώς.
Ειναι μια ακόμη ρεαλιστική πρόταση.
Ποιος το λεει αυτο;Ξερεις δεν ειναι μονο η Ε.Ε που μπορει να μας δανεισει ή να εισαγουμε και να εξαγουμε..Δεν ειναι ολος ο κοσμος η Ε.Ε.
Υπαρχουν κι'αλλες χωρες λιγο πιο βορεια και ανατολικα.Ας ειχε γινει ο αγωγος Μπουργκας - Αλεξανδρουπολη και τοτε θα μιλουσαμε σε αλλη βαση ;)

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Δεν απαντάς όμως επί του προκειμένου,οπότε καλό σου βράδυ.
maltakia προφανώς και εχω ορια στην αξιοπρέπεια μου και για αυτό τουλάχιστον στις δύο τελευταιες βουλευτικές εκλογές δεν ψηφισα ουτε πασοκ ουτε νδ.
επίσης δεν θελω να γινω σκλάβος αλλά ούτε και επαναστάτης ουτοπιστής που θα λέω ότι από μονος μου θα αλλάξω ολο τον κοσμο και το σύστημα.
Καλό βραδυ και σε σενα μιας και την κάνω.

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Μ αρέσει που τσακώνεστε ακόμα για το ποιος είναι δεξιός και ποιός αριστερός. Το θέμα είναι αυτό που λες να το τηρείς...
ΠΑΣΟΚ, ΝΔ απέτυχαν.
Αυτοι που πρέπει να δοκιμαστούν είναι η "αριστερά", και τα δύο εξωκοινοβουλευτικά "φιλελεύθερα" (Μάνος και Τζήμερος (τα πήγε πολύ καλά) - Η Μπακογιάννη είναι για γέλια).
Προσωπικά αν και συμφωνώ στα περισσότερα με το Μάνο ψήφισα Τσίπρα με βάση τη λογική του ακόλουθου link
http://www.cs.berkeley.edu/~christos/greece/tiskata.html
Αν ήμουν στη θέση του Τσίπρα θα ζητούσα να σχημάτισω κυβέρνηση ευρείας αποδοχής με μοναδικό στόχο την αλλαγή του εκλογικού νόμου. Και αμέσως μετά εκλογές. Έτσι θα ξεσκεπαζόταν η ΝΔ που θα έλεγε όχι.
Τώρα για το τί θα γίνει, δε φοβάμαι το Σαμαρά. Το Βενιζέλο φοβάμαι μην τη φέρει στον Τσίπρα...

Sent from my awesome iPad using fabulous Travel stories app

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
Από τα λεφτά του μνημονίου ούτε ένα ευρώ δεν πάει σε μισθούς και συντάξεις! ~ apneagr
Δειτε και αυτο μπας και ξυπνησετε και καταλαβετε οτι και να μην μας δανειζουν αλλο , εχουμε λεφτα για συνταξεις και μισθους..Εχετε πεσει ολοι στην παγιδα μαγκες...ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΣΕ ΤΟΚΟΥΣ!!! Ξυπνατε ...
επιτέλους κάποιος μας θύμισε ότι ''λεφτά υπάρχουν'', τελικά ο γαπ είχε δίκιο, τέτοια διορατικότητα ρε παιδί μου αυτό το παλικάρι κι εμείς τον κατηγορήσαμε άδικα ότι έλεγε χαζομάρες, αηδίες και βλακείες.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
επιτέλους κάποιος μας θύμισε ότι ''λεφτά υπάρχουν'', τελικά ο γαπ είχε δίκιο, τέτοια διορατικότητα ρε παιδί μου αυτό το παλικάρι κι εμείς τον κατηγορήσαμε άδικα ότι έλεγε χαζομάρες, αηδίες και βλακείες.

liopyr

Member
Αλλά μια και το θέτεις, κάθε μέτρο κατά των απολύσεων είναι στην πράξη μέτρο ενάντια των προσλήψεων - είναι μέτρα που προστατεύουν όσους έχουν ήδη δουλειά απέναντι σ' αυτούς που προσπαθούν να βρουν.
Εντάξει, διαζύγιο με τη λογική όμως.

[captain obvious mode/on]
To ζήτημα τάβερ, είναι να μειωθεί η ανεργία, όχι να βρουν δουλειά αυτοί που δεν έχουν και να την χάσουν αυτοί που έχουν. [captain obvious mode/off]

Ειλικρινά τωρα ανεξαρτήτως ιδεολογίας πιστεύεις ότι με τα όσα εχεις δει από αυτόν σήμερα μπορεί να μας κυβερνήσει;
Ακούω εναλλακτικές.

chrisbd

Member
Τώρα που ξύπνησα (ξύπνα ο ένας , ξύπνα ο άλλος, ένα κομπρεσσέρ βαράει έξω, πάλι πρόβλημα ο αγωγός υδρευσης, ξύπνα ξύπνα λέει και αυτό, , ξύπνα απο τους μάρτυρες του Ιεχωβά, ξύπνα βασίληηηη) μπορώ να πω ότι τα βλέπω ξεκάθαρα τα πράγματα.....

Μερικοί πράγματι τα βλέπουν ξεκάθαρα τα πράγματα και είναι αισιόδοξοι, εγώ πάντως ανήκω στους απαισιόδοξους και θέλω να προετοιμάσω τον εαυτό μου για το χειρότερο ώστε να νοιώσω πολύ καλύτερα αν δεν έρθει.....

Λεφτά υπάρχουν, απλά ο ΓΑΠ ψάχνει ακόμα σε ποιες τσέπες είναι .....

Τσίπρα προχώρα ούτως η άλλως είμαστε σε κατηφόρα.....:D

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Και δεν πα'να λένε;
Μια χαρά το πάει το επικοινωνιακό και προετοιμάζει το κλίμα για τις επαναληπτικές του Ιουνίου.

Ήδη είχε επαφές με ΔΗΜΑΡ,Οικολόγους,ΑΝΤΑΡΣΥΑ όπως προείπα από χτες αλλά είπαμε είμαι αόρατος.
Την Κατσέλη μόνο δεν είχα προβλέψει και δεν κατανοώ και τον λόγω της επαφής.Θα είναι αυτοί οι κωλοευρωπαϊστές που πιέζουν μάλλον.
Πομφόλυγες, λοιπόν, τα περί "κυβέρνησης της αριστεράς" και ψήφου στήριξης. Το παιδί απολαμβάνει τη νίκη του (και καλά κάνει) και παράλληλα προετοιμάζεται για νέες εκλογές. "Τα παιδία παίζει" αλλά το παιχνίδι μπορεί ν' αποδειχθεί επικίνδυνο, να γυρίσει μπούμερανγκ, ν' αλλάξουν οι συνθήκες, να μειωθεί η δυναμική της κεκτημένης ταχύτητας και να μην πάρει τα μεγαλύτερα ποσοστά και την πρώτη θέση (μακάρι να την πάρει). Κι αν τυχόν το πράγμα γυρίσει τούμπα και τερματίσει χαμηλότερα από σήμερα, θά'χει χαθεί (μια ακόμη) ιστορική ευκαιρία (από τις ελάχιστες) για την αριστερά.

Προσωπικά, οι ελάχιστες ελπίδες μου εναποτίθενται στην τελευταία σύσκεψη αρχηγών (αλήθεια, θα πάρει μέρος και ο Μιχαλολιάκος; ) και η δημιουργία κυβέρνησης υπό τον ("άτολμο" ή "βλάκα" - όπως τον έχουν χαρακτηρίσει κάποιοι εδώ μέσα) Φώτη Κουβέλη (και θα ήθελα να δω εκεί τι στάση θα κρατήσει ο Τσίπρας: ίδια με της Αλέκας; ).

XRISTOS71

Member
Τελικά μόνο οι τρελοί ψήφισαν ΠΑΣΟΚ σε αυτές τις εκλογές

Ωστόσο, η μεγάλη έκπληξη όχι μόνο για το σωφρονιστικό ίδρυμα Φυλακών Κορυδαλλού αλλά και για ολόκληρη την Επικράτεια προήλθε από το Ψυχιατρείο των φυλακών, όπου οι κρατούμενοι που νοσηλεύονται εκεί ανέδειξαν το ΠΑΣΟΚ πρώτο και με διαφορά...

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει στο protothema.gr ο o αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας και Αρχιφύλακας στο Ψυχιατρείο Αντώνης Αραβαντινός «από τους 54 που ψήφισαν μαζί με την εφορευτική επιτροπή, 20 ψήφους πήρε το ΠΑΣΟΚ, 9 ο ΣΥΡΙΖΑ, 5 η Χρυσή Αυγή, 5 η Κοινωνική Συμφωνία, 4 η ΝΔ, 4 το ΛΑΟΣ, 2 οι Οικολόγοι, 2 οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, 1 η ΔΗΣΥ ενώ υπήρχε ένα λευκό και ένα άκυρο».

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Εντάξει, διαζύγιο με τη λογική όμως.

[captain obvious mode/on]
To ζήτημα τάβερ, είναι να μειωθεί η ανεργία, όχι να βρουν δουλειά αυτοί που δεν έχουν και να την χάσουν αυτοί που έχουν. [captain obvious mode/off]
Αγαπητέ captain obvious (αν και μάλλον πρέπει να πας στον οφθαλμίατρο γιατί βλέπεις τα obvious μέχρι την απόσταση της μύτης σου μόνο). Αν κάποιος, ένα μαγαζί για παράδειγμα, έχει ανάγκες προσωπικού αλλά ξέρει ότι θα έχει σούπερ δυσκολίες να απολύσει κάποιον υπάλληλο αν χρειαστεί, δεν θα τον προσλάβει κιόλας. Θα προσπαθήσει να βρεί άλλο τρόπο, θα προτιμήσει να πληρώσει υπερωριες, κλπ.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic