maltakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου λάχει
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Δεν απαντάς όμως επί του προκειμένου,οπότε καλό σου βράδυ.
Ποιος το λεει αυτο;Ξερεις δεν ειναι μονο η Ε.Ε που μπορει να μας δανεισει ή να εισαγουμε και να εξαγουμε..Δεν ειναι ολος ο κοσμος η Ε.Ε.Πολύ ωραία απομονωνόμαστε στο χρυσό κλουβι μας (δεν εξάγουμε τιποτα και δεν εισάγουμε τιποτα) και ζουμε οσο αντεξουμε για να πεθάνουμε αξιοπρεπώς.
Ειναι μια ακόμη ρεαλιστική πρόταση.
maltakia προφανώς και εχω ορια στην αξιοπρέπεια μου και για αυτό τουλάχιστον στις δύο τελευταιες βουλευτικές εκλογές δεν ψηφισα ουτε πασοκ ουτε νδ.Δεν απαντάς όμως επί του προκειμένου,οπότε καλό σου βράδυ.
A, πας να θηλασεις παλι;Δεν απαντάς όμως επί του προκειμένου,οπότε καλό σου βράδυ.
επιτέλους κάποιος μας θύμισε ότι ''λεφτά υπάρχουν'', τελικά ο γαπ είχε δίκιο, τέτοια διορατικότητα ρε παιδί μου αυτό το παλικάρι κι εμείς τον κατηγορήσαμε άδικα ότι έλεγε χαζομάρες, αηδίες και βλακείες.Από τα λεφτά του μνημονίου ούτε ένα ευρώ δεν πάει σε μισθούς και συντάξεις! ~ apneagr
Δειτε και αυτο μπας και ξυπνησετε και καταλαβετε οτι και να μην μας δανειζουν αλλο , εχουμε λεφτα για συνταξεις και μισθους..Εχετε πεσει ολοι στην παγιδα μαγκες...ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΣΕ ΤΟΚΟΥΣ!!! Ξυπνατε ...
επιτέλους κάποιος μας θύμισε ότι ''λεφτά υπάρχουν'', τελικά ο γαπ είχε δίκιο, τέτοια διορατικότητα ρε παιδί μου αυτό το παλικάρι κι εμείς τον κατηγορήσαμε άδικα ότι έλεγε χαζομάρες, αηδίες και βλακείες.
Εντάξει, διαζύγιο με τη λογική όμως.Αλλά μια και το θέτεις, κάθε μέτρο κατά των απολύσεων είναι στην πράξη μέτρο ενάντια των προσλήψεων - είναι μέτρα που προστατεύουν όσους έχουν ήδη δουλειά απέναντι σ' αυτούς που προσπαθούν να βρουν.
Ακούω εναλλακτικές.Ειλικρινά τωρα ανεξαρτήτως ιδεολογίας πιστεύεις ότι με τα όσα εχεις δει από αυτόν σήμερα μπορεί να μας κυβερνήσει;
Πομφόλυγες, λοιπόν, τα περί "κυβέρνησης της αριστεράς" και ψήφου στήριξης. Το παιδί απολαμβάνει τη νίκη του (και καλά κάνει) και παράλληλα προετοιμάζεται για νέες εκλογές. "Τα παιδία παίζει" αλλά το παιχνίδι μπορεί ν' αποδειχθεί επικίνδυνο, να γυρίσει μπούμερανγκ, ν' αλλάξουν οι συνθήκες, να μειωθεί η δυναμική της κεκτημένης ταχύτητας και να μην πάρει τα μεγαλύτερα ποσοστά και την πρώτη θέση (μακάρι να την πάρει). Κι αν τυχόν το πράγμα γυρίσει τούμπα και τερματίσει χαμηλότερα από σήμερα, θά'χει χαθεί (μια ακόμη) ιστορική ευκαιρία (από τις ελάχιστες) για την αριστερά.Και δεν πα'να λένε;
Μια χαρά το πάει το επικοινωνιακό και προετοιμάζει το κλίμα για τις επαναληπτικές του Ιουνίου.
Ήδη είχε επαφές με ΔΗΜΑΡ,Οικολόγους,ΑΝΤΑΡΣΥΑ όπως προείπα από χτες αλλά είπαμε είμαι αόρατος.
Την Κατσέλη μόνο δεν είχα προβλέψει και δεν κατανοώ και τον λόγω της επαφής.Θα είναι αυτοί οι κωλοευρωπαϊστές που πιέζουν μάλλον.
Αγαπητέ captain obvious (αν και μάλλον πρέπει να πας στον οφθαλμίατρο γιατί βλέπεις τα obvious μέχρι την απόσταση της μύτης σου μόνο). Αν κάποιος, ένα μαγαζί για παράδειγμα, έχει ανάγκες προσωπικού αλλά ξέρει ότι θα έχει σούπερ δυσκολίες να απολύσει κάποιον υπάλληλο αν χρειαστεί, δεν θα τον προσλάβει κιόλας. Θα προσπαθήσει να βρεί άλλο τρόπο, θα προτιμήσει να πληρώσει υπερωριες, κλπ.Εντάξει, διαζύγιο με τη λογική όμως.
[captain obvious mode/on]
To ζήτημα τάβερ, είναι να μειωθεί η ανεργία, όχι να βρουν δουλειά αυτοί που δεν έχουν και να την χάσουν αυτοί που έχουν. [captain obvious mode/off]