elefinor
Banned
Μ' εχεις παρεξηγήσει. Δεν είμαι κολλημένος νεοδημοκράτης ούτε χορεύω γύρω από τοτέμ ( Καραμανλής, Παπανδρέου κτλ.) Ο Καραμανλής ο πρεσβύτερος ήταν πολιτικός γίγας , όχι φυσικα Εθνάρχης που λένε οι ανιστόρητοι, και βοήθησε τα μέγιστα στην οικονομική ανασυγκρότηση της Ελλάδας. Αλλά στα Εθνικά θέματα μάλλον τα μούσκεψε και στο Κυπριακό ιδίως τα σκάτωσε (δις) Οι απόψεις του δεν είναι για μένα αξιώματα συνεπώς...Ακόμα κι ο ψευταράς, αρχιδημαγωγός Γεροπαπανδρέου στα εθνικά θέματα τουλάχιστον ήταν πολύ πιο αξιόπιστος και δυναμικός.Elefinor για το Μάντζικερτ ο Σαμαράς δεν φταίει για έναν και μόνο λόγο... γιατί ήταν αγέννητος... αν ζούσε τότε και ήταν μέσα στα πράγματα είμαι σίγουρος ότι θα έφταιγε...
Για πάμε τώρα και το προκείμενο γιατί θα μας τρελλάνεις... εκείνος ρε elefinor δεν ήταν που είπε ότι έριξα την κυβέρνηση της ΝΔ για το Μακεδονικό? εκείνος δεν είχε κηρύξει ανένδοτο ενάντια στην κυβέρνηση Μητσοτάκη λέγοντας ότι είναι προδοτική η θέση του να δεχθούμε την λέξη Μακεδονία ή τα παράγωγά της στην ονομασία του κρατιδίου?
Εσύ παρόλα αυτά βλέπεις στο πρόσωπο του Σαμαρά έναν φλογερό πατριώτη και έναν διορατικό πολιτικό... εγώ πάλι βλέπω έναν καιροσκόπο, πολιτικό νάνο που δεν βλέπει πέρα από την μύτη του και διαλύει τα πάντα στο πέρασμά του... τα αποτελέσματα του 18,85% μέλλον με δικαιώνουν elefinor... αλλά εσύ βέβαια που γνωρίζεις άριστα τα του Μάντζικερτ, για την σημερινή ταμπακιέρα κουβέντα... σε ξαναρωτάω λοιπόν... ποιός φταίει για τον σημερινό καταποντισμό του 18,85% της ΝΔ? Ο αρχηγός της ή ο Ρωμανός Διογένης?
Και για κερασάκι πάρε και αυτό... επειδή έχεις ασθενή μνήμη ας σου θυμίσω τι γνώμη είχε για τον "πατριώτη" ο ιστορικός αρχηγός της παράταξής σου Καραμανλής ο πρεσβύτερος... δυστυχώς scripta manent elefinor...
Ελλάς Ελλάς Αντώνης Σαμαράς