Πρωτον γιατι θελει να πλασαρει στον κοσμο οτι το ΠΑΣΟΚ ειναι κεντροαριστερο , δευτερον γιατι θελει να στριμωξει τον ΣΥΡΙΖΑ οτι του δινει ψηφο ανοχης ( ή και εμπιστοσυνης) αλλα αν δεν τα καταφερει να βγει να πει ..ειδατε τι λαθοςκ κανατε βλακες ψηφοφοροι και δεν ψηφισατε ΠΑΣΟΚ που σας ειχε τη λυση;; Και τριτον επειδη ξερει οτι κυβερνηση με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ο Συριζα μαλλον δεν θα κανει οποτε θα ξαναπαμε σε εκλογες και να πει στον κοσμο οτι εμεις συνεργαζομαστε αλλα ο κακος Συριζα σερνει την Ελλαδα στην καλπη και παλι και διατηρει την ακυβερνησια.Ειναι αλεπου ο χοντρος!!Ποιος γνώστης θα μου εξηγήσει γιατί ο χοντρός έχει φάει τα λυσσακά του για αριστερή κυβέρνηση;
Ε Π Ο Σ . . .Παιδιά γράψτε λάθος για τον Γλέζο... ο τύπος είναι φόλα δεξιός και το έκρυβε τόσα χρόνια... σήμερα πήγε στην κηδεία της Μαρίκας Μητσοτάκη, ο άθλιος...
Και μια σκεψη δικια μου ( κυριως προς taver και υπερμαχους του μνημονιου.)
Αφου λοιπον το μνημονιο ειναι καλο αλλα το λαθος ειναι οτι δεν το εφαρμοζουμε εμεις σωστα..πειτε μου ρε μαγκες μια χωρα που πηγε το ΔΝΤ και αυτη μετα αναπτυχθηκε με τη βοηθεια του ΔΝΤ !Πειτε μου μια χωρα!! Αντε γιατι θα τρελαθουμε εντελως...
Και τελος , αφου οπως λετε η συνταγη ειναι σωστη αλλα το ΠΑΣΟΚ δεν την εφαρμοσε σωστα και εκανε πραγματα που δεν προβλεπονταν στους ορους , γιατι ποτε δεν ηρθε η Τροικα να πει ανοιχτα.."κοιταχτε μαγκες,εμεις δεν εχουμε πει αυτα τα πραγματα στην κυβερνηση σας,ΜΟΝΟΙ τους τα αποφασιζουν." Δεν ειδα να γινεται κατι τετοιο...