• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί υποκρισίας του πολιτικού συστήματος

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ποιος γνώστης θα μου εξηγήσει γιατί ο χοντρός έχει φάει τα λυσσακά του για αριστερή κυβέρνηση;

liopyr

Member
Θέλει και εξήγηση? Το ότι υπάρχουν άνθρωποι που πεθαίνουν της πείνας και δεν καταδέχονται να πάνε στο χωράφι.
Καλύτερα 23 ευρώ και φαγητό καθημερινά, από 0 ευρώ και νηστικός.
Άραγε τι να ψήφισαν όλοι αυτοί????
Αξιοπρέπεια.

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
Θέλει και εξήγηση? Το ότι υπάρχουν άνθρωποι που πεθαίνουν της πείνας και δεν καταδέχονται να πάνε στο χωράφι.
Καλύτερα 23 ευρώ και φαγητό καθημερινά, από 0 ευρώ και νηστικός.
Άραγε τι να ψήφισαν όλοι αυτοί????
μου δινεις αφορμη για να πω κατι (λιγο ασχετο με το τοπικ) το οποιο με αηδιασε σ αυτες τις εκλογες...
Ημουν γραμματεας σε εκλογικο κεντρο στην περιοχη της πλατειας Βαθη. Ερχεται λοιπον ενας κυριος ηυρω στα 45 , ρακενδυτος, απλυτος, και φανερα πεινασμενος οπως φανερωνοταν απο τη σωματικη του διαπλαση, μια εμφανιση γενικα να σφιγγεται η καρδια σου.Κρατουσε λοιπον μαζι με την ταυτοτητα του και ενα ψηφοδελτιο, ετοιμο απο το σπιτι του (αν ειχε σπιτι) , ξερετε τι ηταν ; ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
Τα συμπερασματα δικα σας...

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
Ποιος γνώστης θα μου εξηγήσει γιατί ο χοντρός έχει φάει τα λυσσακά του για αριστερή κυβέρνηση;
.. για να την ριξει αμεσως μετα και να πει να σας τα ελεγα ειναι ανικανοι να κυβερνησουν..

chrisbd

Member

Μα για να κάνει αντιπολίτευση στον Τσίπρα ......Θα το δούμε απο την ανάποδη δηλαδή το σκηνικό....Αυτό να δω και ας πεθάνω, που λέει και το ανέκδοτο..:haha:

Nikos5050

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ναύπλιο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
μάλλον το λέει εκ΄του ασφαλούς γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται να κάνει κυβέρνηση και άρα να του ρίξει το φταίξιμο μετά. Ή γνωρίζοντας ότι μια τέτοια κυβέρνηση δεν θα άντεχε και πολύ

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ο Μπένι αυτή τη στιγμή ότι γραμμή και να ακολουθήσει θα δει το ΠΑΣΟΚ να βουλιάζει ακόμα πιο βαθιά στις επόμενες εκλογές.Πιθανόν θεωρεί ότι αυτή είναι η λιγότερο επιζήμια μέχρι να παραδεχτεί ότι αυτό το κόμμα τελείωσε πλέον στην Ελλάδα.

Σύντομα και μερικά ακόμα.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα

Ξερει ότι αν δεν πει αυτά, στις επόμενες εκλογες μπορεί να παει πιο χάλια και να έχει μεγαλύτερη γκρινια εσωκομματικά
Ενω αν κυβερνήσει για λίγο ο Τσίπρας θα έχει τον χρόνο να αναδιοργανώσει το κομμα του και σε λίγο καιρό θα τον ρίξει ευελπιστώντας σε καλύτερες μέρες για το κομμα του,
Εαν δεν πιάσει μπλόφα του στις επόμενες εκλογές σε ένα μηνα θα πει ότι η Αριστερά δεν θέλει να κυβερνήσει και είναι κίνημα διαμαρτυρίας, και θα ελπίζει να ανακτήσει την δεύυερη θεση και να πανηγυρίζουν στο ΠΑΣΟΚ.

Όπως βλέπεις όλοι για το καλό της χώρας νοιάζονται

Traveller

Member
Παιδιά γράψτε λάθος για τον Γλέζο... ο τύπος είναι φόλα δεξιός και το έκρυβε τόσα χρόνια... σήμερα πήγε στην κηδεία της Μαρίκας Μητσοτάκη, ο άθλιος...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic