• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί υποκρισίας του πολιτικού συστήματος

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ναι αλλά δεν ξερω αν έχουν καταλάβει ότι κάθε μέρα που περνάει και η χώρα δεν έχει κυβέρνηση είναι επιζήμια για την Ελλάδα.
Επειδή βλέπω και αναφέρεις τακτικά το αν έχει plan b η αριστερά, κλπ κλπ, αυτοί που κυβερνούσαν ως τώρα, που προφανέστατα δεν είχαν plan b, αλλά ακόμα και η εφαρμογή του plan a (και όχι το plan a αυτό καθεαυτό) απέτυχε παταγωδώς αλλά επιμένανε ότι θα το συνεχίσουν με τον ΙΔΙΟ τρόπο, πώς ακριβώς δεν ήταν επιζήμιοι; ή γιατί ήταν λιγότερο επιζήμιοι από τα όσα γίνονται τώρα ας πούμε;

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Αυτοί δεν είναι δημοσιογράφοι,είναι blog της πλάκας.
Όχι ότι οι άλλοι είναι σοβαροί δημοσιογράφοι,αλλά δεν γράφουν τέτοιες αρλούμπες.
Επίσης δεν χρειάζεται να είσαι δημοσιογράφος για να διαβάσεις τον εκλογικό νόμο.Στα ελληνικά είναι γραμμένος και είναι αρκετά κατανοητός.

Ναι αλλά δεν ξερω αν έχουν καταλάβει ότι κάθε μέρα που περνάει και η χώρα δεν έχει κυβέρνηση είναι επιζήμια για την Ελλάδα.
Ενώ τόσα χρόνια που είχε κυβέρνηση ήταν εποικοδομητική για τη χώρα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ πάλι φταίει για τρεις μέρες που θα καθυστερήσει μια διαδικασία και αν (γιατί κι αυτό προϊόν υπόθεσης είναι).

Ρε σεις,όποιος δεν θέλει να ζυμώσει,δέκα μέρες κοσκινίζει.
Αν είναι να κάνετε κριτική κάντε τη με πολιτικούς όρους κι όχι με όρους δελτίων ειδήσεων.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Επειδή βλέπω και αναφέρεις τακτικά το αν έχει plan b η αριστερά, κλπ κλπ, αυτοί που κυβερνούσαν ως τώρα, που προφανέστατα δεν είχαν plan b, αλλά ακόμα και η εφαρμογή του plan a (και όχι το plan a αυτό καθεαυτό) απέτυχε παταγωδώς αλλά επιμένανε ότι θα το συνεχίσουν με τον ΙΔΙΟ τρόπο, πώς ακριβώς δεν ήταν επιζήμιοι; ή γιατί ήταν λιγότερο επιζήμιοι από τα όσα γίνονται τώρα ας πούμε;
Προφανως ο dik-7 δεν εχει αντιληφθει τη ζημια που εχει παθει η χωρα ολα αυτα τα χρονια που κυβερναται απο νδ-πασοκ και τον πειραζει η καθε μερα που περναει απο σημερα η ακυβερνητη.
Γιατι ειπαμε ημασταν τελεια και το προβλημα το αποκτησαμε χθες με τα αποτελεσματα των εκλογων.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Σιουπή.
Εγέρθητω,γκαβάδι.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
για πειτε μου ρε παιδια αυτα τα κ ---ναλα γιατί ολο το απόγευμα ειχαν φάτσα στα παράθυρα την φώφη και τον αβραμόπουλο?? θα τρελαθώ!! για μια στιγμή πίστεψα οτι ήταν το πρώτο κόμμα και έκαναν σχεδιασμούς με την παλαβή την τρέμη ..
αυριο το πρωί θα την κατεβάσω στα σκουπιδια να την παρει κανείς πακιστανος..
μονο έτσι θα γλυτώσω!!

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Το MEGA θα παίζει ΠΑΣΟΚ ακόμα κι όταν γίνει εξωκοινοβουλευτικό!

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Πιστεύω νάσαι όρθιος τώρα που μιλάς ε. Κανόνισε.
ψιτ αφεντικό θέλω ταξιδάκι μπόνους γιατι έπεσα μέσα στα ποσοστά μου με το ΣΟΚ ..
αντε συμβιβάζομαι και με μια NY που δεν έχω πάει...:bleh:
δώσε και κατι στον traveller που πηγε τις σελίδες στο 41 ποιος ξέρει ακομα πόσες...

ANEL

Member
Αυτο ειναι προβλημα του εκλογικου νομου και οχι των ψηφοφορων αυτων των κομματων. Γιατι ειναι πιο επικινδυνος ο ψηφοφορος π.χ. των οικολογων ή της Δρασης ή δεν ξερω εγω ποιου κομματος απο των ψηφοφορο της νδ και του πασοκ;

βρε συ Tripakia,εννοείται πως δεν είναι επικίνδυνος ο ψηφοφόρος των μικρών κομμάτων,ούτε αυτός που ιδεολογικά διαφωνεί με την διαδικασία των εκλογών και ρίχνει άκυρο ή λευκό ή δεν πάει καθόλου(ακόμα κι αν δεν πάει από αδιαφορία και αυτή σεβαστή και κατανοητή είναι).Απλά κάποιες στάσεις ακόμα κι αν είναι θεμιτές/σεβαστές/κατανοητές,έχουν αποτελέσματα/συνέπειες άσχημες/επικίνδυνες στη προκειμένη περίπτωση(γιατί πχ.η αποχή έδωσε ένα 7% στη ΧΑ,που αν πήγαιναν όλοι να ψηφίσουν ίσως δεν το είχε,κτλ)ελπίζω να κατάλαβες με ποια έννοια το λέω.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Ενώ τόσα χρόνια που είχε κυβέρνηση ήταν εποικοδομητική για τη χώρα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ πάλι φταίει για τρεις μέρες που θα καθυστερήσει μια διαδικασία και αν (γιατί κι αυτό προϊόν υπόθεσης είναι).

Ρε σεις,όποιος δεν θέλει να ζυμώσει,δέκα μέρες κοσκινίζει.
Αν είναι να κάνετε κριτική κάντε τη με πολιτικούς όρους κι όχι με όρους δελτίων ειδήσεων.
Προφανως ο dik-7 δεν εχει αντιληφθει τη ζημια που εχει παθει η χωρα ολα αυτα τα χρονια που κυβερναται απο νδ-πασοκ και τον πειραζει η καθε μερα που περναει απο σημερα η ακυβερνητη.
Γιατι ειπαμε ημασταν τελεια και το προβλημα το αποκτησαμε χθες με τα αποτελεσματα των εκλογων.

Καταρχήν από τα ποστ που έγραψα τις παραπάνω μέρες καθίσταται σαφές ότι θεωρώ ΠΑΣΟΚ ΝΔ υπεύθυνους που μας έφεραν σε αυτό το χάλι και οτι θεωρώ απολύτως εσφαλμένη την μνημπνιακή πολιτική όπως την άσκησαν αυτά τα χρόνια. Η συνέχιση της θα ήταν η καταστροφή της χώρας και ταφόπλακα για να δούμε κάτι καλό στην Ελλάδα τα επόμενα δέκα χρόνια.
Τωρα που είδατε στα γραφόμενα μου ότι θεωρώ ότι είμασταν τέλεια,ειλικρινά δεν ξέρω.

Από την άλλη κάποιος πρέπει να μας κυβερνήσει και να παρουσιάσει συγκεκριμένο πρόγραμμα που θα εφαρμόσει.
Καμμένος Παπαρήγα δεν παιζονται στην βλακεία και μας μένει ο Τσίπρας.

Συγνώμμη αλλά δεν μπορώ να μπω στη λόγική αφού απέτυχαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, ας δοκιμάσουμε και τον Τσίπρα. Η χώρα είναι στο σημείο μηδέν και δεν αντέχει νέες δοκιμές. Αν η οποιαδήποτε επόμενη κυβέρνηση αποτύχει, μάλλον χαθήκαμε. Οπότε περιμένω συγκεκριμένες και εφαρμόσιμες προτάσεις.
Ο ΣΥΡΙΖΑ μεχρι στιγμής δεν με έχει πείσει. Αυτό λέω

Και φυσικά καθε μέρα που περνάει χωρίς κυβέρνηση είναι μείον.
Αν ήταν δυνατόν ας γινόταν εκλογές και τέλη Μαιου και όχι 17 Ιουνίου που λένε.

Και αν μου λετε τι προτείνω.
Για να έχουμε διαπραγματευτική δύναμη με τους δανειστές μας και να ζητήσουμε είτε κατάργηση του μνημονίου ή επαναδιαπραγμάτευση του πρέπει να έχουμε ισχυρή και κυβέρνηση που θα εξαντλήσει την τετραετία

Για αυτό οι πολιτικοί αρχηγοί λέω ότι δεν πρέπει να κοιτάνε την καρέκλα τους και να σχηματίσουν ευρύτατο κυβερνητικό σχηματισμό για να έχουμε την παραπάνω διαπραγματευτική δύναμη.

Και φυσικά να κοιτάξουν να μειώσουν τις δαπάνες του κράτους (ακόμη και με απόλυση και με κατάργηση δημόσιων οργανισμών και απόλυση δημοσίων υπαλλήλων φάντασμα), να προχωρήσουν σε ιδιωτικοποιήσεις ζημιογονων οργανισμών, να εισπράξουν τους φόρους που οφείλονται, να φορολογήσουν οπως πρέπει τους πλούσιους, να δώσουν κίνητρα για ανάπτυξη.

Αυτοί δεν είναι δημοσιογράφοι,είναι blog της πλάκας.
Όχι ότι οι άλλοι είναι σοβαροί δημοσιογράφοι,αλλά δεν γράφουν τέτοιες αρλούμπες.
Επίσης δεν χρειάζεται να είσαι δημοσιογράφος για να διαβάσεις τον εκλογικό νόμο.Στα ελληνικά είναι γραμμένος και είναι αρκετά κατανοητός.

Το πρώτο δεν είναι της πλάκας νομίζω. Ασε που νομίζω ότι το άκουσα και στο μεγκα. Τωρα αν λένε λαλακίες σόρυ, αλλά δεν μπήκα στον κόπο να διαβάσω το νόμο

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Συγνώμμη αλλά δεν μπορώ να μπω στη λόγική αφού απέτυχαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, ας δοκιμάσουμε και τον Τσίπρα. Η χώρα είναι στο σημείο μηδέν και δεν αντέχει νέες δοκιμές.
Μα δε νομίζω ότι υπάρχει σε οποιοδήποτε σύστημα στον κόσμο κάποια κυβέρνηση που να είναι "σίγουρη" στο αποτέλεσμα που θα φέρει εκ των προτέρων. Άρα υπό αυτό το πρίσμα, οποιαδήποτε νέα κυβέρνηση, ακόμα και πασοκ που λέει ο λόγος να έβγαινε, πάλι υπό δοκιμή θα ήταν.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic