• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί υποκρισίας του πολιτικού συστήματος

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Δεν ξέρω αν το χετε καταλάβει αλλά και πάλι για συγκυβερνηση πασοκ νδ πάμε (ίσως με κάποιο δεκανικι από τον Κουβέλη).
Προόδο κάναμε αλλα επρεπε να πάμε καλύτερα
Δεν ξέρω αν το κατάλαβες,αλλά χωρίς δεκανίκι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δεν συγκυβερνούν.

Επίσης πρώτο κόμμα με 58 έδρες και 50 bonus,έχει τόση νομιμοποίηση όση ο Κιμ Γιονγκ Ουν.

Όσο για την πρόοδο,κάναμε μεγάλη.Εσύ έλεγες για 45+ ότι θα πάρουν οι δυο τους.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
παλι καλά!!!!
ειμαι αρκετα ευχαριστημένη άσε μήπως έχομε τιποτα εκπλήξεις....νωρίς ειναι ακομα..

Εαν δεν υπήρχε ο νόμος παυλοπουλου ούτε 100 έδρες δεν θα έιχαν οι δύο τους, αλλά τωρα το υπουργειο στην επίσημη εκτιμηση τους εδωσε ήδη 151. Αρκει να μεινουν εξω ντορα λαος και οικολογοι.
Πάντως θα ήθελα να ηξερα ποιο 30% ψηφισε την καταδική μας

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Δεν ξέρω αν το χετε καταλάβει αλλά και πάλι για συγκυβερνηση πασοκ νδ πάμε (ίσως με κάποιο δεκανικι από τον Κουβέλη).
Προόδο κάναμε αλλα επρεπε να πάμε καλύτερα
Ο χοντρος ομως δεν συνεργαζεται. Εχει αξιοπρεπεια:D:D:haha::haha::haha:

Χαιρομαι που η αισιοδοξια μου βγηκε αληθινη. Οι μεγαλοι χαμενοι φυσικα ειναι ο Σαμαρας και κατα δευτερο λογο η Παπαρηγα. Για το χοντρο το περιμενα... καμμια εκπληξη.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Οι μεγαλοι χαμενοι φυσικα ειναι ο Σαμαρας και κατα δευτερο λογο η Παπαρηγα.
Καλά,δεν το συζητάμε.
Μετά από δύο Μνημόνια το 8,5 του ΚΚΕ είναι συντριβή.
Εύχομαι να αντιδράσει η βάση του ή αλλιώς να τους θάψει ο λαός τελείως.

Η αποχή είναι όντως ένα ζήτημα και ομολογώ ότι αυτό με εκπλήσσει.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Ο χοντρος ομως δεν συνεργαζεται. Εχει αξιοπρεπεια:D:D:haha::haha::haha:

Χαιρομαι που η αισιοδοξια μου βγηκε αληθινη. Οι μεγαλοι χαμενοι φυσικα ειναι ο Σαμαρας και κατα δευτερο λογο η Παπαρηγα. Για το χοντρο το περιμενα... καμμια εκπληξη.

Ο χοντρος πέταξε την μπαλα σε Κουβελη και Σαμαρά. Να δουμε τι θα πουνε και αυτοί.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Διαψεύστηκα πανηγυρικά και εν μέρει χαίρομαι. Οι δύο κυρίως υπεύθυνοι τιμωρήθηκαν παραδειγματικά, όπως και ο τρίτος υπεύθυνος (προσωπικά το ΚΚΕ το θεωρώ κομμάτι του δικομματισμού, ίσως και πιο επικίνδυνο από τους δύο κλέφτες), ενώ θετική έκπληξη μου προκάλεσε και το χάλι του ΛΑΟΣ που πλήρωσε τις κωλοτούμπες του.

Λογικά μνημονιακή κυβέρνηση θα έχουμε, αλλά περιμένουμε να δούμε και την κατανομή των εδρών. Η άνοδος της ακροδεξιάς είναι πολύ άνω αυτού που ανέμενα και ομολογώ ότι είμαι σοκαρισμένος. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον αύριο να δούμε πού πήρε κάθε κόμμα τι ποσοστό (π.χ. θέλω να δω πού έχει την κυρίως δύναμή της η Χρυσή Αυγή) καθώς και το τι έγινε με τη μετατόπιση των ψηφοφόρων και την αποχή και φυσικά το πόσα μπήκαν από αυτά που χαροπαλεύουν.

Τα συγχαρητήριά μου σε όσους έπεσαν μέσα, καλή δύναμη από αύριο.

Αντίο Σαρκό, στο καλό και να μας γράφεις.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ο χοντρος πέταξε την μπαλα σε Κουβελη και Σαμαρά. Να δουμε τι θα πουνε και αυτοί.
Ο χοντρος δεν συνεργαζεται με κανεναν αν δεν εχει αυτος το πανω χερι. Ειναι ονειρο ζωης αυτο. Σιγα μην κατσει να κανει το δεκανικι του Τζαμαρα...

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
Ελπιζω μερικοι μερικοι να καταλαβαν τα "λαθακια" τους !!!:p

ΑΝΑΤΡΟΠΗ!!!!!!!:clap:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Διαψεύστηκα πανηγυρικά και εν μέρει χαίρομαι. Οι δύο κυρίως υπεύθυνοι τιμωρήθηκαν παραδειγματικά, όπως και ο τρίτος υπεύθυνος (προσωπικά το ΚΚΕ το θεωρώ κομμάτι του δικομματισμού, ίσως και πιο επικίνδυνο από τους δύο κλέφτες), ενώ θετική έκπληξη μου προκάλεσε και το χάλι του ΛΑΟΣ που πλήρωσε τις κωλοτούμπες του.

Λογικά μνημονιακή κυβέρνηση θα έχουμε, αλλά περιμένουμε να δούμε και την κατανομή των εδρών. Η άνοδος της ακροδεξιάς είναι πολύ άνω αυτού που ανέμενα και ομολογώ ότι είμαι σοκαρισμένος. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον αύριο να δούμε πού πήρε κάθε κόμμα τι ποσοστό (π.χ. θέλω να δω πού έχει την κυρίως δύναμή της η Χρυσή Αυγή) καθώς και το τι έγινε με τη μετατόπιση των ψηφοφόρων και την αποχή και φυσικά το πόσα μπήκαν από αυτά που χαροπαλεύουν.

Τα συγχαρητήριά μου σε όσους έπεσαν μέσα, καλή δύναμη από αύριο.

Αντίο Σαρκό, στο καλό και να μας γράφεις.
Εσυ δεν επινες κατι, με καποια, καπου στην Καραιβικη;

Λυπαμαι για τους Ελληνες που ψηφισαν χα, νδ, πασοκ, λαος. Δηλαδη λυπαμαι για τους μισους περιπου Ελληνες, αλλα σεβομαι την αποφαση τους. Ακομη και των ναζιστων.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic