• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί υποκρισίας του πολιτικού συστήματος

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Μεγαλύτερη ντροπή είναι που κάποιοι με 3 και 4 χιλιάρικα μηνιάτικο το παίζουν κριτές των πάντων και λένε "κοίτα κάτι τεμπέληδες που δεν ξεπουλάνε και την τελευταία σπιθαμή αξιοπρέπειας για ένα κομμάτι ψωμί στην κυριολεξία".

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Αυτα ειναι κυριες και κυριοι τα σημαδια της γ-------ς παγκοσμιοποίησης !!
καιρο τώρα ετομάζουν τη στράτα της πεινας και της εξαθλιωσης ανα τον κοσμο.
ηρθε και η δικη μας η σειρά γιατι ουδεις απο τους καρεκλοκενταυρους νοιάστηκε να αναχαιτίσει αυτο που τώρα μας πονάει και σε λιγο θα μας βασανίζει!
οι πλουσιοι και οι φτωχοι-μεσαια τάξη ανύπαρκτη και οι αστοι εξαφανισμένοι!!
το πηγαν αργα και σταθερά.
τα καταφεραν μέχρι τώρα...
αυριο ξημερώνει μια άλλη μέρα ετσι θέλω να ελπίζω..
και αν τα καθήκια κανουν τα παντα για να βγουν και να αποτελειώσουν το έργο τους,τότε μένουν τα όπλα --ο λαος δεν αστειεύεται..
αδερφια παμε αυριο να τους "σταυρώσομε" γιατι καιγομαστεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
τελικά αποφάσισες ρε Stolt;

paefstra

Member
Πολύ ασαφής η περιγραφή της μεθοδολογίας της έρευνας, κοίταξα το σχετικό blog. Με τόσο μικρό δείγμα για πανελλαδική έρευνα, έπρεπε να προσπαθήσουν περισσότερο να πείσουν ότι είναι σοβαροί.
Με τι κριτήρια διάλεξαν τους 3196 που τηλεφώνησαν πανελλαδικά (!);
Αυτό που αναφέρουν ως "απόκλιση 1,8% πάνω κάτω" είναι η πιθανότητα στατιστικού σφάλματος; Και το λένε έτσι;
Ό,τι να 'ναι δημοσκόπηση μου φαίνεται, συγγνώμη.

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
Πολύ ασαφής η περιγραφή της μεθοδολογίας της έρευνας, κοίταξα το σχετικό blog. Με τόσο μικρό δείγμα για πανελλαδική έρευνα, έπρεπε να προσπαθήσουν περισσότερο να πείσουν ότι είναι σοβαροί.
Αυτό που αναφέρουν ως "απόκλιση 1,8% πάνω κάτω" είναι η πιθανότητα στατιστικού σφάλματος; Και το λένε έτσι;
το μεγεθος του δειγματος θα μπορουσε να ηταν και μικροτερο, το θεμα ειναι η επιλογη των κριτηριων των ατομων που καλεις... σε καμια περιπτωση δεν λεω οτι ειναι αξιοπιστη η ερευνα αλλα το επιχειρημα σου δεν στεκει!:)

giorgio16

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μόσχα - Checked!!!
Ω ναι...το δειγμα σαν απολυτο μεγεθος δεν λεει ΤΙΠΟΤΑ.
Θα ηθελα να δω με τι κριτηρια πηραν αυτους τηλεφωνο και απο ποιες περιοχες ειναι.
Και η προσωπικη μου γνωμη...μακαρι να ειναι καπως ετσι τα αποτελεσματα ( αν και αυτο το 15,8 % εχει περιθωρια "βελτιωσης" :bleh::bleh: )

paefstra

Member
το μεγεθος του δειγματος θα μπορουσε να ηταν και μικροτερο, το θεμα ειναι η επιλογη των κριτηριων των ατομων που καλεις... σε καμια περιπτωση δεν λεω οτι ειναι αξιοπιστη η ερευνα αλλα το επιχειρημα σου δεν στεκει!:)
Μα νομίζω ότι συμφωνούμε ;). Θα έπρεπε να αναφέρονται περισσότερα για το πώς επιλέχθηκε το δείγμα, αυτό λέω κι εγώ.
Ειδικά όταν δεν αναφέρεται ποια είναι η εταιρεία που την πραγματοποίησε, υπάρχει κάποιος σκεπτικισμός. Αυτή η "απόκλιση" αντί για πιθανότητα στατιστικού σφάλαματος κάπως αδόκιμο μου φαίνεται.
Μπορεί να το ψειρίζω, αλλά το γεγονός ότι βγαίνει η δημοσκόπηση αυτή λίγο πριν τις κάλπες και με επτασφράγιστο μυστικό την εταιρεία που την έκανε, με προβληματίζει (άσε που δεν θέλω να πιστέψω τα μεγάλα ποσοστά της Χρυσής Αυγής :mad:).

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
Με τόσο μικρό δείγμα για πανελλαδική έρευνα, έπρεπε να προσπαθήσουν περισσότερο να πείσουν ότι είναι σοβαροί.

αυτο ειδα εγω γι αυτο λέω

paefstra

Member
Εδώ συμφωνούμε, όμως :clap:. Τέλος πάντων, Κυριακή, κοντή γιορτή...

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Καλημέρα σε όλους. Ας ελπίσουμε η αισιοδοξία μας (όσοι έχουν τέτοια) να μην κρατήσει μέχρι απόψε το βράδυ.

Στο μεταξύ ακόμα και η google ασχολείται με τις εκλογές στην Ελλάδα. Δείτε το σημερινό λογότυπό της:

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Καλημέρα σε όλους. Ας ελπίσουμε η αισιοδοξία μας (όσοι έχουν τέτοια) να μην κρατήσει μέχρι απόψε το βράδυ.

Στο μεταξύ ακόμα και η google ασχολείται με τις εκλογές στην Ελλάδα. Δείτε το σημερινό λογότυπό της:

Καλημέρα εγώ δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος γιατί τους βλέπω να ξεπρνούν άνετα το 42% και να μας (ξανα)κυβερνούν και να μας ξεσκίζουν,
Κάντε κάτι γιατί χανόμαστε!!!!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος