• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί υποκρισίας του πολιτικού συστήματος

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού

Δεν μας είπες τίποτα για τον Καρατζαφέρη της αριστεράς που υποστηρίζεις...

Δεν μου λέει τίποτε απολύτως ο χαρακτηρισμός, δεν νομίζω πως έχει κανένα απολύτως κοινό με τον Καρατζαφέρη.
Εκτός που σκέφτεται να στηρίξει την μνημονιακή κυβέρνηση αντικαθιστώντας επί της ουσίας τον δεξιό του αντίστοιχο.

Αυτό που περιγράφεις στέλνει συνήθως τον κόσμο πιο δεξιά.
Αυτό λέω κι εγώ καλέ μου. Ότι μια έξαρση του φανατισμού θα φέρει τον κόσμο πολύ δεξιά και μόνο τότε μπορεί να εκτεθεί η ακροδεξιά. Ώσπου θα φτάσει στο σημείο να εκραγεί, είτε επειδή θα κυβερνήσει (και θα τα κάνει σκατά), είτε επειδή λόγω του κινδύνου να κυβερνήσει θα ενωθούν όλοι οι υπόλοιποι εναντίον της, με πολιτικά ή άλλα μέσα.
Δηλαδή από την πολύ τη Δεξιά τελικά θα τσαντιστεί ο κόσμος και θα πάει Αριστερά.Νέα ήθη αυτά.

Άσε που ακόμα κι αν δεχτώ το σενάριο,μιλάμε για καταστάσεις πολλών ετών που όσοι αντιδρούν σε ότι πρεσβεύει η ακροδεξιά θα ζήσουν τρόμους τους παρελθόντος.

Ε,εγώ λέω να αντιδράσουμε λίγο νωρίτερα ρε Γιώργο πριν με φτάσουν στο απόσπασμα.
Έχεις πολύ στρεβλή αντίληψη των πραγμάτων
Έχεις δίκιο, δε δικαιώνομαι ποτέ.
Πάλι καλά που το παραδέχεσαι.

Οι υποθέσεις είναι κατ' ορισμόν αυθαίρετες. Όσο για το ανιστόρητες, αυτό που περιέγραψα ήταν ακριβώς η ιστορία της Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής, δηλαδή του δυτικού κόσμου, όπου αν δεν το πρόσεξες δεν θριάμβευσε ακριβώς η άκρα δεξιά, που εξετράφη από τα φαινόμενα που ζούμε σήμερα. Νομοτελειακά η ακροδεξιά θα προσπαθήσει να κάνει αυτό που έκανε παντού, να φέρει τα πράγματα στα άκρα (γιατί από ακραίες καταστάσεις τρέφεται) και μετά θα αποτύχει.
Έχεις και πάλι δίκιο.
Θριάμβευσε η Αριστερά!

Στη Γαλλία που έχει ακριβώς παρόμοιο πρόβλημα με το δικό μας πήρε 17% η Λεπέν!

Μου θυμίζεις ώρες ώρες κάτι εκπροσώπους πολυεθνικών που για να δικαιολογήσουν τα εγκλήματα των εταιρειών τους μπερδεύουν τα πράγματα,αρχίζουν τα ναι μεν αλλά,δεν σχολιάζουν σε πλήρη έκταση και άλλα όμορφα.

Πες μας ρε Γιώργο τι κατά την άποψή σου θα έπρεπε να γίνει εδώ;
Ποιος το εκφράζει αυτό;
Αν δικαιούται λόγο ύπαρξης η Αριστερά;
Και πότε επιτέλους έχει δικαίωμα κάποιος να απεργεί και να διαδηλώνει;

Πες μας επίσης πως χωράει στο μυαλό σου μια κυβέρνηση με ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ όταν έχουν δηλωμένα αντιδιαμετρικές θέσεις σε όλα τα ζητήματα;

thessaris

Member
Απλώς γι' αυτούς που ετοιμάζονται να κράξουν τον Κουβέλη για την διαφαινόμενη συμμετοχή του στην κυβέρνηση, να υπενθυμίσω ότι από το 6,3 που πήρε, περίπου το 5 τον ψήφισε ακριβώς γιατί δήλωσε προεκλογικά ότι θα στηρίξει πάση θυσία κυβέρνηση. Τυχόν μη συμμετοχή του θα σημαίνει προσβολή απέναντι στους ψηφοφόρους του.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ο "λίγος" για κάποιους στο φόρουμ Σαμαράς έχοντας για πρώτη φορά στα μεταπολιτευτικά χρονικά τρια δεξιότερα κόμματα να του επιτίθενται άγρια, το πανίσχυρο κόμμα της δραχμής ( λαμόγια επιχειρηματίες με καταθέσεις στο εξωτερικό, καταχρεωμένα δημοσιογραφικά συγκροτήματα που ήλπιζαν σε κατάρρευση της χώρας -επιστροφή στη δραχμή-κρατικοποίηση τραπεζών, ώστε να διαγραφούν τα χρέη τους), το ρεσιτάλ δημαγωγίας και παροχολογίας του Σύριζα και την οργή-απογοήτευση μεγάλου τμήματος της κοινωνίας λόγω της κρίσης έλαβε το εξαιρετικό για τις περιστάσεις 30%. ( Φαντάσου να ήταν "πολύς"...)
Φαντασου τη βλακεια υπαρχει στον κοσμο. Εσυ που μπορεις δηλαδη, γιατι τα πραγματικα νουμερα φτανουν περα απο τα ορια της δικης μου φαντασιας...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Απλώς γι' αυτούς που ετοιμάζονται να κράξουν τον Κουβέλη για την διαφαινόμενη συμμετοχή του στην κυβέρνηση, να υπενθυμίσω ότι από το 6,3 που πήρε, περίπου το 5 τον ψήφισε ακριβώς γιατί δήλωσε προεκλογικά ότι θα στηρίξει πάση θυσία κυβέρνηση. Τυχόν μη συμμετοχή του θα σημαίνει προσβολή απέναντι στους ψηφοφόρους του.
Ενώ συμμετοχή ΣΥΡΙΖΑ σε κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δεν θα ήταν προσβολή απέναντι στους ψηφοφόρους του;

Γιατί μερικοί ψελίζουν κάτι μπούρδες του στυλ "γιατί δεν συνεργάζεται ο ΣΥΡΙΖΑ" όπως έλεγαν δηλαδή και στις προηγούμενες εκλογές.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού

- Ποιος κέρδισε τις εκλογές στην Ελλάδα;

- Η Γερμανία.

(από τη σημερινή El Pais)

dmdoc

Member
Εδραίωση του Φασισμού στη χώρα που δεν είναι παροδικό φαινόμενο όπως κάποιοι άλλοι πίστευαν και πρέπει να λάβει συγκροτημένη απάντηση από όλη την Ελληνική κοινωνία.
...εσύ το έγραψες....

και άλλο να νομιμοποιούνται με βάση εκλογικής δύναμης.
Δυστυχώς και οι αριστεροί φασίστες,νομιμοποιημένοι είναι εδώ και κάμποσα χρόνια

Πέραν τούτου,αν η άνοδος μιας ξεκάθαρα εγκληματικής συμμορίας δεν σε θορυβεί και αναλώνεσαι απλώς σε κουβέντες του στυλ "πάντα υπήρχε φασισμός που ενδύεται κλπ κλπ",τότε μάλλον εσύ ζεις στο μικρόκοσμό σου.
Όχι ρε Maltakias δεν με θορυβεί...φυσιολογικό επακόλουθο των όσων ζούμε είναι.Όπως και όλα τα υπόλοιπα που θα ακολουθήσουν.Άκου τον Λοβέρδο που εξηγεί γιατί δεν εκπλήσσεται και ο ίδιος για να μην σε κουράζω με σεντόνια.Άνοιξε λοιπόν το παράθυρο του μικρόκοσμού σου και ίσως δεις και παραπέρα

thessaris

Member
Ενώ συμμετοχή ΣΥΡΙΖΑ σε κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δεν θα ήταν προσβολή απέναντι στους ψηφοφόρους του;

Γιατί μερικοί ψελίζουν κάτι μπούρδες του στυλ "γιατί δεν συνεργάζεται ο ΣΥΡΙΖΑ" όπως έλεγαν δηλαδή και στις προηγούμενες εκλογές.
Μα δεν είπα για τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε και προεκλογικά ότι δεν θέλει συνεργασίες με κόμματα που κινούνται στα πλαίσια μη καταγγελίας του μνημονίου. Μιλώ καθαρά για τη ΔΗΜΑΡ της οποίας ο ηγέτης προεκλογικά ξεκαθάρισε ότι θα στηρίξει κυβέρνηση μη καταγγελίας του μνημονίου και γι' αυτόν ακριβώς το λόγο την ψήφισε πολύς κόσμος.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Όχι ρε Maltakias δεν με θορυβεί...φυσιολογικό επακόλουθο των όσων ζούμε είναι.Όπως και όλα τα υπόλοιπα που θα ακολουθήσουν.Άκου τον Λοβέρδο που εξηγεί γιατί δεν εκπλήσσεται και ο ίδιος για να μην σε κουράζω με σεντόνια.Άνοιξε λοιπόν το παράθυρο του μικρόκοσμού σου και ίσως δεις και παραπέρα
Ε,μη σε θορυβεί.
Εμένα με θορυβεί.

Άκου εσύ το Λοβέρδο που σε πείθει προφανώς.
Άλλο δεν εκπλήσσομαι άλλο θορυβούμαι.
Ο Λοβέρδος στο μικρόκοσμό μου είναι ο ορισμός του Φασισμού,όταν εκθέτει δημόσια οροθετικές εκδιδόμενες γυναίκες αντί να μπαγλαρώσει τους νταβατζήδες τους και τους διεστραμμένους πελάτες τους.

Εμένα οι αναλύσεις μου είναι στα πλαίσια του μικροκόσμου μου που θορυβείται από φασιστικές συμμορίες.

Ο δικός σου μεγαλόκοσμος λειτουργεί σε άλλη σφαίρα όπως μόνος σου παραδέχτηκες."Δεν με θορυβεί γιατί το θεωρώ φυσικό επακόλουθο".Πως δικαιολογεί το ένα το άλλο αδυνατώ να κατανοήσω.

D

Delmem9770

Guest
To ΠΑΣΟΚ αλλάζει όνομα, διαλύει ΠΑΣΚΕ και ΠΑΣΠ | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | LiFO
Η απόφαση αυτή σχετίζεται ασφαλώς και με τα υπέρογκα χρέη του ΠΑΣΟΚ που αγγίζουν τα 130 εκατομμύρια ευρώ τα οποία είχαν ληφθεί με ποσοστά... μεγάλου κόμματος. Δεδομένου ότι το ΠΑΣΟΚ είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, εφόσον υπαχθεί σε πτωχευτικό καθεστώς το χρέος «το τρώει» η τράπεζα η Αγροτική εν προκειμένω...
Ετσιιιιιι, ολα δημοσια για να πληρωνει ο κοσμος οτι του φερει η κουτρα του καθενος. Καλη κινηση παντως η διαλυση της πασκε και της πασπ, ελεος με τις κομματικες νεολερες.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic