maltakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου λάχει
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Εκτός που σκέφτεται να στηρίξει την μνημονιακή κυβέρνηση αντικαθιστώντας επί της ουσίας τον δεξιό του αντίστοιχο.
Δεν μας είπες τίποτα για τον Καρατζαφέρη της αριστεράς που υποστηρίζεις...
Δεν μου λέει τίποτε απολύτως ο χαρακτηρισμός, δεν νομίζω πως έχει κανένα απολύτως κοινό με τον Καρατζαφέρη.
Δηλαδή από την πολύ τη Δεξιά τελικά θα τσαντιστεί ο κόσμος και θα πάει Αριστερά.Νέα ήθη αυτά.Αυτό που περιγράφεις στέλνει συνήθως τον κόσμο πιο δεξιά.
Αυτό λέω κι εγώ καλέ μου. Ότι μια έξαρση του φανατισμού θα φέρει τον κόσμο πολύ δεξιά και μόνο τότε μπορεί να εκτεθεί η ακροδεξιά. Ώσπου θα φτάσει στο σημείο να εκραγεί, είτε επειδή θα κυβερνήσει (και θα τα κάνει σκατά), είτε επειδή λόγω του κινδύνου να κυβερνήσει θα ενωθούν όλοι οι υπόλοιποι εναντίον της, με πολιτικά ή άλλα μέσα.
Άσε που ακόμα κι αν δεχτώ το σενάριο,μιλάμε για καταστάσεις πολλών ετών που όσοι αντιδρούν σε ότι πρεσβεύει η ακροδεξιά θα ζήσουν τρόμους τους παρελθόντος.
Ε,εγώ λέω να αντιδράσουμε λίγο νωρίτερα ρε Γιώργο πριν με φτάσουν στο απόσπασμα.
Πάλι καλά που το παραδέχεσαι.Έχεις πολύ στρεβλή αντίληψη των πραγμάτων
Έχεις δίκιο, δε δικαιώνομαι ποτέ.
Έχεις και πάλι δίκιο.Οι υποθέσεις είναι κατ' ορισμόν αυθαίρετες. Όσο για το ανιστόρητες, αυτό που περιέγραψα ήταν ακριβώς η ιστορία της Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής, δηλαδή του δυτικού κόσμου, όπου αν δεν το πρόσεξες δεν θριάμβευσε ακριβώς η άκρα δεξιά, που εξετράφη από τα φαινόμενα που ζούμε σήμερα. Νομοτελειακά η ακροδεξιά θα προσπαθήσει να κάνει αυτό που έκανε παντού, να φέρει τα πράγματα στα άκρα (γιατί από ακραίες καταστάσεις τρέφεται) και μετά θα αποτύχει.
Θριάμβευσε η Αριστερά!
Στη Γαλλία που έχει ακριβώς παρόμοιο πρόβλημα με το δικό μας πήρε 17% η Λεπέν!
Μου θυμίζεις ώρες ώρες κάτι εκπροσώπους πολυεθνικών που για να δικαιολογήσουν τα εγκλήματα των εταιρειών τους μπερδεύουν τα πράγματα,αρχίζουν τα ναι μεν αλλά,δεν σχολιάζουν σε πλήρη έκταση και άλλα όμορφα.
Πες μας ρε Γιώργο τι κατά την άποψή σου θα έπρεπε να γίνει εδώ;
Ποιος το εκφράζει αυτό;
Αν δικαιούται λόγο ύπαρξης η Αριστερά;
Και πότε επιτέλους έχει δικαίωμα κάποιος να απεργεί και να διαδηλώνει;
Πες μας επίσης πως χωράει στο μυαλό σου μια κυβέρνηση με ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ όταν έχουν δηλωμένα αντιδιαμετρικές θέσεις σε όλα τα ζητήματα;