Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Πού δεν τα έστειλε; Στο δικό μου το εκλογικό τμήμα είχε.Αφού δεν έστειλε ψηφοδέλτια...
Πού δεν τα έστειλε; Στο δικό μου το εκλογικό τμήμα είχε.Αφού δεν έστειλε ψηφοδέλτια...
oυτε στα Βριλησσια ειχε στειλει ουτε στο τμημα που ψηφιζα εγω στην Αθηνα...Πού δεν τα έστειλε; Στο δικό μου το εκλογικό τμήμα είχε.
Υπάρχει χρόνια τώρα πρόταση...
Καλά, είναι προφανές, πρόκειται περί συνομωσίας. Κάποοι φοβήθηκαν τον μίστερ "δωρεάν οικόπεδα", δάκτυλο ΣΥΡΙΖΑ μυρίζομαι.oυτε στα Βριλησσια ειχε στειλει ουτε στο τμημα που ψηφιζα εγω στην Αθηνα...
Κρισι ΑυγοιΚαλά, είναι προφανές, πρόκειται περί συνομωσίας. Κάποοι φοβήθηκαν τον μίστερ "δωρεάν οικόπεδα", δάκτυλο ΣΥΡΙΖΑ μυρίζομαι.
Λίγες μέρες δε πριν τη δολοφονική επίθεση στους Αιγύπτιους (νόμιμους μετανάστες) ιχθυοπώλες, ο Λαγός είχε προειδοποιήσει για τους Αιγύπτιους της Ιχθυόσκαλας, που "από δω και πέρα θα δίνουν λογαριασμό στη ΧΑ και τους Έλληνες πολίτες". Για να μη βρωμίζετε και τα αυτιά σας με ολόκληρη την ομιλία, η επίμαχη φράση ξεκινάει στο 3:16.
Γιάννης Λαγός: Αιγύπτιοι μετανάστες θα δίνουν λογαριασμό στην Χρυσή Αυγή [βίντεο] | iefimerida.gr
Η επανάληψη της Ιστορίας ως φάρσα.Κρισι Αυγοι
"Η απόφαση αυτή σχετίζεται ασφαλώς και με τα υπέρογκα χρέη του ΠΑΣΟΚ που αγγίζουν τα 130 εκατομμύρια ευρώ τα οποία είχαν ληφθεί με ποσοστά... μεγάλου κόμματος. Δεδομένου ότι το ΠΑΣΟΚ είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, εφόσον υπαχθεί σε πτωχευτικό καθεστώς το χρέος «το τρώει» η τράπεζα η Αγροτική εν προκειμένω..."