jimp
Member
Ειπα εγω οτι θα ψηφισω τσιπρα?Ωραία, λοιπόν ψήφισε εσύ τον Τσίπρα, για να είσαι σίγουρος τι θα πάρεις. 2-3 εκατομμύρια επιπλέον λαθρομετανάστες , γιατί τα 2 εκ. που ήδη έχουμε είναι λίγα, κλωτσιά από ΕΕ-ΝΑΤΟ, επιστροφή στην αγαπημένη σας δραχμούλα, μοιρασιά του Αιγαίου με τους φίλους σας τους Τούρκους, πλήρη καταστροφή του ιδιωτικού τομέα, εθνικοποιήσεις αλά Τσάβες και πυρπόληση της Αθήνας Τρίτη -Πέμπτη-Σάββατο. Τις μονές ημέρες θα ξεκουράζεστε και τις Κυριακές θα συμμετέχετε εθελοντικά στην κατασκεύη τζαμιών στις γειτονιές σας.
Άσε εμένα να ψηφίσω τον " επικίνδυνο", ψήφισε εσύ τη σιγουράτζα...
Αν το βρεις,να μου το δειξεις.
Φταιει καπου η αριστερα για τους μεταναστες?
Ή μηπως φταιει και αυτος που θα ψηφισεις εσυ,ο οποιος σου δημιουργησε το προβλημα και δεν σου βρηκε καμια λυση?
Αλλα αυτο το ξεχναμε.
Επισης,αν θελεις να συμμετεχεις σε μια πολιτικη κουβεντα,ας μαθεις τουλαχιστον τα ελαχιστα για τα προγραμματα των κομματων.
Ο συριζα δεν θελει εξοδο απο την ευρωπαικη ενωση και το ευρω.
Αυτα τα θελει το κκε,ανταρσυα κτλ κτλ.
Επισης εσυ τοσα χρονια ψηφιζες μαλλον ΝΔ,γιατι ειχαν ενα αρτιο προγραμμα ιδιωτικοποιησεων και ησουν ικανοποιημενος απο την προοδο του προγραμματος....
Γιατι ως γνωστον ο κρατικος μηχανισμος ειχε γιγαντωθει,εξαιτιας της αριστερας,και ηρθε η ωρα των ιδιωτικοποιησεων,ξαφνηκα,σαν αστραπη στα δυο κομματα πασοκ-νδ,οταν τοσα χρονια τη μονιμοτητα στο δημοσιο την χρησιμοποιουσαν για ψηφοθηρικους σκοπους...
Αλλα τι λεω,αυτα ειναι παιχνιδια της φαντασιας μου...
Τωρα οσον αφορα τους τουρκους τους φιλους μας,η εξωτερικη πολιτικη σαμαρα,ντορας και των λοιπων δεξιων δυναμεων,προς θεου εξω το πασοκ απο αυτες τι δυναμεις,ειναι σοσιαλιστικο κομμα εξαλλου,ειναι γνωστες και καταστροφικες και θα μας ταλαιπωρουν για τα επομενα χρονια.